Hejsa alle sammen der læser denne feedback. Jeg har for nyligt i 2026 været hos Colosseum Tandlæge i Hellerup og de er seriøst de bedste tandlæger jeg har besøgt! Jeg har aldrig før oplev... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg har været patient i klinikken i mange år. Først hos Mette Brande, da hun startede som nyuddannet tandlæge for over 40 år siden og til hun sluttede i 2025. En rigtig dygtig og engageret tandlæge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Colosseum Tandlægerne Nørreport Rosenborggade 3 kan varmt anbefales. Jeg har haft Susanne Dalsgaard som min tandlæge i årtier og hun er ikke bare en meget dygtig og erfaren tandlæge, men også en d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har haft en fantastisk oplevelse ved Colosseum Tandlægerne i Slagelse v. Bathur Omar d. 22/5-26. Jeg skulle oprindeligt "kun" have revet to visdomstænder ud, men med både Bathur og hans klinikassi... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Carolinevej 3, 2900, Hellerup, Danemark
A répondu à 62 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
From when I walked in the building until I left, all members of staff were very friendly, helpful and caring.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Der blev givet en god forklaring af hvad der skulle ske. Det gjorde at jeg følte mig i sikre hænder, trods jeg har tandlægeskræk.
Blev også taget godt imod da jeg ringede for at bestille tid. Smilende og imødekommende personale.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Sascha er yderst kompetent, pædagogisk og SÅ venlig og imødekommende. Jeg har fuld tillid til hende.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
De var meget søde og omsorgsfulde, da jeg var meget angst i situationen. Bedste oplevelse hos en tandlæge nogensinde.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Som sædvanlig en god og professionel oplevelse.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
🙏 tusind tak for hjælpen kl 5 minutter i juleaften. I har reddet min jul fra smerter og at jeg nu kan jeg nyde julen.
Jeg måtte akut forbi Carsten Blok d 23/12.
Tak for altid god behandling🙂
Jeg ønsker dig og familien en dejlig jul og rigtig godt nytår ⭐️

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Det er et super dejligt sted med professionelle folk hele vejen rundt.
Altid en god oplevelse

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Der er fælles fokus. Min behandler taler om “VI” når vi skal takle noget omkring mine tænder. Føler mig tryg at vi er sammen om det. Jeg står ikke alene med problemet. Vi eksperimenterer og retter ind. Helt igennem et trygt og professionelt besøg, som altid

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Der var styr på behandlingen og følte mig helt tryg.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Så sød en tandplejer og virkelig god til at forklare behandling og give gode tips og råd. Og mega sød at snakke med

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Anna skabte et trygt rum og forklarede processen, forklarede mig den udfordring der var og hvad der skulle ske. Hun er meget behagelig omsorgsfuld og fuldstændig dygtig og rolig. Jeg har meget stor tillid til Anna

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Tandplejeren var imødekommende og forklarede, hvad der skulle ske og hvorfor. Meget vidende og kompetent.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Colluseum tandlægerne i Ballerup. Jeg har ingen klager. Personalet behandler mig altid sødt og omsorgsfuldt. Jeg oplever høj kompetence og tydelig kommunikation. Jeg kan virkelig anbefale denne tandlægeklinik.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Lotte (tandlæge) kender mig og mine tænder godt, og er god til at informere om behandlingen. Føler mig altid i trygge hænder - uanset om der skal fikset noget eller "bare" en tandrensning. Laila (reception) er bare super sød og venlig, og altid med et smil på læben.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Tandlægen, den bedste jeg har stiftet bekendt skab med. Professionel dygtig.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Tandlæge Annette Munk er MEGET dygtig og har en høj grad af service. Vi har haft Annette som tandlæge i en menneskealder ;-) og kører gerne fra Ærø til Østerbro for fortsat at kunne have hende som tandlæge.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Altid glad og imødekommende og fortæller hvis der er noget jeg kan gøre bedre.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
En savoir plus sur les différents types d'avis.