Banner for Colosseum Tandlægerne

Colosseum Tandlægerne Avis 1 320

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hejsa alle sammen der læser denne feedback. Jeg har for nyligt i 2026 været hos Colosseum Tandlæge i Hellerup og de er seriøst de bedste tandlæger jeg har besøgt! Jeg har aldrig før oplev... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været patient i klinikken i mange år. Først hos Mette Brande, da hun startede som nyuddannet tandlæge for over 40 år siden og til hun sluttede i 2025. En rigtig dygtig og engageret tandlæge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Colosseum Tandlægerne Nørreport Rosenborggade 3 kan varmt anbefales. Jeg har haft Susanne Dalsgaard som min tandlæge i årtier og hun er ikke bare en meget dygtig og erfaren tandlæge, men også en d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft en fantastisk oplevelse ved Colosseum Tandlægerne i Slagelse v. Bathur Omar d. 22/5-26. Jeg skulle oprindeligt "kun" have revet to visdomstænder ud, men med både Bathur og hans klinikassi... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Parodontiste spécialiste des implants dentaires
  6. Service de blanchiment des dents

À propos de Colosseum Tandlægerne

Écrit par l'entreprise

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Écrit par l'entreprise

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Coordonnées de contact

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,7

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 62 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Amazing Staff

From when I walked in the building until I left, all members of staff were very friendly, helpful and caring.

5 janvier 2026

Hi Jeffrey,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du oplevede vores personale som venlige, hjælpsomme og omsorgsfulde. Det er præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give alle vores patienter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der blev givet en god forklaring af hvad der skulle ske. Det gjorde at jeg følte mig i sikre hænder, trods jeg har tandlægeskræk.
Blev også taget godt imod da jeg ringede for at bestille tid. Smilende og imødekommende personale.

2 janvier 2026

Kære Stine

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at du følte dig tryg hos os, især med din tandlægeskræk. Det betyder meget at vores forklaringer og imødekommende modtagelse gjorde en positiv forskel for dig.

Sascha er yderst kompetent

Sascha er yderst kompetent, pædagogisk og SÅ venlig og imødekommende. Jeg har fuld tillid til hende.

2 janvier 2026

Kære Bodil

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du føler dig i trygge hænder hos Sascha og værdsætter hendes kompetente og venlige tilgang. Din tillid betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

De var meget søde og omsorgsfulde

De var meget søde og omsorgsfulde, da jeg var meget angst i situationen. Bedste oplevelse hos en tandlæge nogensinde.

Kære Anja,

Tusind tak for din venlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vi kunne hjælpe dig gennem din tandlægeangst med omsorg og forståelse. Vi stræber altid efter at skabe trygge oplevelser for alle vores patienter.

Nærværende og lyttende

God,tryg og proffessionel behandling som altid.

Hej Flemming,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede tryg og professionel behandling hos os. Det er præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give alle vores patienter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som sædvanlig en god og professionel…

Som sædvanlig en god og professionel oplevelse.

22 décembre 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever vores service som god og professionel hver gang. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

🙏 tusind tak for hjælpen kl 5 minutter…

🙏 tusind tak for hjælpen kl 5 minutter i juleaften. I har reddet min jul fra smerter og at jeg nu kan jeg nyde julen.
Jeg måtte akut forbi Carsten Blok d 23/12.
Tak for altid god behandling🙂
Jeg ønsker dig og familien en dejlig jul og rigtig godt nytår ⭐️

Kære Marlene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget, at vi kunne hjælpe dig lige før jul og sikre, at du kunne nyde julen uden smerter. Det er præcis derfor, vi er her. Vi sætter stor pris på at du vælger os som din tandklinik.

Med venlig hilsen Colosseum Tandlægerne

Top professionelt

Det er et super dejligt sted med professionelle folk hele vejen rundt.

Altid en god oplevelse

22 décembre 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os og værdsætter vores professionelle team. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Der er fælles fokus

Der er fælles fokus. Min behandler taler om “VI” når vi skal takle noget omkring mine tænder. Føler mig tryg at vi er sammen om det. Jeg står ikke alene med problemet. Vi eksperimenterer og retter ind. Helt igennem et trygt og professionelt besøg, som altid

19 décembre 2025

Kære Birgitte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du oplever vores "VI"-tilgang og føler dig tryg i behandlingen. Det betyder meget for os, at du mærker, vi er sammen om at tage hånd om dine tænder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var styr på behandlingen og følte…

Der var styr på behandlingen og følte mig helt tryg.

Hej Marianne,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig tryg og godt behandlet hos os. Det betyder meget for os, at vores patienter har en god oplevelse.

Anbefaler :)

Så sød en tandplejer og virkelig god til at forklare behandling og give gode tips og råd. Og mega sød at snakke med

Hej Ane,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse med vores tandplejer. Det er vigtigt for os at forklare behandlingen grundigt og give gode råd undervejs. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Anna skabte et trygt rum

Anna skabte et trygt rum og forklarede processen, forklarede mig den udfordring der var og hvad der skulle ske. Hun er meget behagelig omsorgsfuld og fuldstændig dygtig og rolig. Jeg har meget stor tillid til Anna

Kære Camilla

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er så glade for at Anna kunne skabe et trygt miljø for dig og give dig den omsorg og ekspertise, du fortjener. Din tillid betyder utrolig meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tandplejeren var imødekommende og…

Tandplejeren var imødekommende og forklarede, hvad der skulle ske og hvorfor. Meget vidende og kompetent.

Kære Birgitte

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores tandplejer som både imødekommende og kompetent. Det betyder meget for os, at du følte dig godt informeret under behandlingen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god og professionel behandling

Hej Nicholas,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god og professionel behandling hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

En tandlægeklinik hvor jeg føler mig tryg.

Colluseum tandlægerne i Ballerup. Jeg har ingen klager. Personalet behandler mig altid sødt og omsorgsfuldt. Jeg oplever høj kompetence og tydelig kommunikation. Jeg kan virkelig anbefale denne tandlægeklinik.

Kære Anja

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du føler dig godt behandlet og værdsat hos os. Din tilfredshed betyder meget, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Tryghed og god kommunikation

Lotte (tandlæge) kender mig og mine tænder godt, og er god til at informere om behandlingen. Føler mig altid i trygge hænder - uanset om der skal fikset noget eller "bare" en tandrensning. Laila (reception) er bare super sød og venlig, og altid med et smil på læben.

Hej Lis

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du føler dig tryg og velinformeret hos os og at du oplever at få en god modtagelse i receptionen, når du besøger os.

Tandlægen

Tandlægen, den bedste jeg har stiftet bekendt skab med. Professionel dygtig.

Hej kunde,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores tandlæge. Professionalisme og dygtighed er værdier, vi sætter meget højt.

Den perfekte tandlæge

Tandlæge Annette Munk er MEGET dygtig og har en høj grad af service. Vi har haft Annette som tandlæge i en menneskealder ;-) og kører gerne fra Ærø til Østerbro for fortsat at kunne have hende som tandlæge.

Kære Chris,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du værdsætter Annettes dygtighed og service i en menneskealder. Det betyder meget for os, at I kommer helt fra Ærø for at besøge os. Vi sætter stor pris på at du vælger os som din tandklinik og vi ser frem til at du besøger os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid glad og imødekommende og…

Altid glad og imødekommende og fortæller hvis der er noget jeg kan gøre bedre.

Kære anmelder

Tusind tak for din feedback. Hvor er det skønt at høre, at du altid oplever os som imødekommende og hjælpsomme.

Vi sætter stor pris på din tillid til os.

SUPER og SMILENDE SERVICE

SUPER og SMILENDE SERVICE

Kære anmelder

Tusind tak for dine rosende ord - dem sætter vi stor pris på.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus