À propos de l'entreprise

2. Magasin de réparation de vélos
  3. Vente en gros de vélos
  4. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

Comate is een jong en eigenzinnig e-bikemerk uit Baarle-Nassau/Tilburg dat staat voor betrouwbaar, comfortabel en verantwoord fietsen. Onze e-bikes combineren een strak design met een natuurlijke en comfortabele rijervaring en hoogwaardige techniek. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om fietsen comfortabeler, leuker en slimmer te maken. De eerste Comfort-serie liet zien dat kwaliteit en comfort hand in hand kunnen gaan. Met de nieuwe Smart-serie zetten we die lijn voort: een minimalistische e-bike met slimme functies, stille ondersteuning en een afwerking die tot in detail klopt. Betrouwbaarheid is bij Comate de basis. We werken alleen met kwaliteitsonderdelen die zich hebben bewezen in gebruik en onderhoud. Comfort ervaar je in de houding, de soepele ondersteuning en het stille rijgevoel. Benaderbaarheid betekent dat we altijd dichtbij blijven – in prijs, service en contact. We doen dingen graag op onze eigenzinnige manier: nuchter, eerlijk en zonder onnodige complexiteit. En we nemen onze verantwoordelijkheid – voor kwaliteit, duurzaamheid en tevreden klanten. Met ongeveer 25 dealers in Nederland en onderhoud aan huis bieden we zekerheid en gemak voor elke fietser. Comate, Comfort all the Way

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb inmiddels 12000 km gefietst

Ik heb inmiddels 12000 km gefietst. De fiets doet het altijd en is erg comfortabel. Helaas raakt de lak gemakkelijk beschadigd en hebben sommige boutjes wat roestvorming ( anders hadden jullie 5 sterren gekregen).
Ik raad deze fiets een ieder aan voor dagelijks gebruik.

11 mai 2026

Beste Ben,
Dank voor je mooie review en het delen van je ervaring na inmiddels 12.000 km — dat is een indrukwekkende afstand!

Geweldig om te horen dat de fiets betrouwbaar is en comfortabel rijdt in dagelijks gebruik. Tegelijkertijd waarderen we je eerlijke feedback over de lak en de roestvorming op sommige boutjes. Mede dankzij dit soort feedback hebben we hierin inmiddels belangrijke verbeteringen doorgevoerd, waaronder een aangepaste lakafwerking en het gebruik van betere boutjes. Als je wil kunnen we je andere boutjes toesturen. Zou je ons in dat geval een mailtje (service@comatebikes.com)willen sturen met het model wat je hebt? We sturen je dan nieuwe boutjes toe.

En ondanks deze punten toch de fiets aanraden aan anderen vinden we natuurlijk fantastisch om te lezen. Dank voor het vertrouwen en nog heel veel veilige kilometers gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Very good bikes and service

Very good bikes and service. I own 4!

Would recommend to have easy option on web side to switch to English.

Hi Joseph,
Thank you so much for your amazing review — and wow, owning 4 Comate bikes is truly special to hear!
We’re very happy that you’re enjoying both the bikes and our service. Thank you as well for the helpful feedback regarding the English language option on our website. We actually do have an English language switch available at the bottom of the website, but your comment shows us that we can make this more visible and easier to find.
Thanks again for your support and for being part of the Comate community!

COMATE CT ELITE

Het belangrijkste is natuurijk de fiets en die rijdt na wat kleine kinderziektes perfect,de fiets bestaat uit bekende en kwalitatief gekozen onderdelen. Ik rijdt vooral woon/werkverkeer dus zaken als batterijduur zijn voor mij minder belangrijk.Wat vooral op valt is het lage gewicht, kunnnen al die dames ebikes met middenmotor niet tegenop.Vanaf het begin leuk contact gehad met een van eigenaren Adam die altijd snel en accuraat reageerde en ik heb me daardoor altijd serieus behandeld gevoeld.Prijs kwaliteit na een jaartje, wat voor mij vaak een belangrijk keuze argument is voor een aankoop 9.Ik zou zeggen maak eens een proefrit .

Hoi Harold,
Dank voor je mooie en eerlijke review! Fijn om te horen dat de fiets na de eerste kleine kinderziektes perfect rijdt en zo goed bevalt voor je woon-werkverkeer.
Bij Comate hebben we bewust gekozen voor kwalitatieve, bewezen onderdelen en een lichtgewicht ontwerp, dus mooi dat juist dat zo positief opvalt.
Ook bedankt voor je fijne woorden over het contact met Adam. Persoonlijke en snelle communicatie vinden we erg belangrijk.
Veel veilige kilometers gewenst en bedankt dat je jouw ervaring deelt!

Superfiets en superservice

Nette service mbt de aanschaf/proefritten.
De fiets heeft een keurige aanschafprijs en fietst heerlijk. Bijna 3800 km gefietst inmiddels en bevalt nog uitstekend.
De volgende fiets wordt weer een Comate en ik heb de fiets al flink gepromoot in de buurt.

Réponse de Comate Motion

Hoi Paul, dank voor deze mooie review en je promotie in de buurt. Lekkere afstand afgelegd en goed te lezen dat je fiets nog altijd bevalt! We wensen je veel fietsplezier toe.

Comate CC2 Elite

Heb n Comate CC2 Elite (cream) gekocht; slim concept; zoals n super laag gewicht; stabiel alu-frame 6061 T6👌; en toepassing van vele goede kwaliteitscomponenten; eenvoudige bediening met of zonder app en incl navi; kortom: prima ebike -))

23 avril 2026

Réponse de Comate Motion

Hoi Gerard, dank voor deze mooie review. Dat horen we graag. Nog heel veel fietsplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Great product and great service

Great product and great service !
De fiets van comate fietst fantastisch. Goede prijs kwaliteit verhouding. De klantenservice was na aankoop erg behulpzaam

8 avril 2026

Réponse de Comate Motion

Hoi Rene, dank voor deze mooie review. En dat is wat we vaak terughoren: veel fiets voor je geld. En goed om te lezen dat je ook na je aankoop goed bent geholpen. Minstens zo belangrijk wat ons betreft! Nog heel veel fietsplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit fiets met uitstekende…

Goede kwaliteit fiets met uitstekende service

8 avril 2026

Réponse de Comate Motion

Goedemorgen, dank voor je mooie woorden en goed om te lezen dat je onze service zo waardeert. Daar doen we het voor. We wensen je nog veel fietsplezier toe!

Een aanrader

Wat een fijne fiets! Ik heb sinds vorig jaar een Comate fiets en al veel plezierige kilometers gemaakt! Goede accu, mooi design (al veel positieve opmerkingen over gekregen!). De Comate fiets is echt een aanrader!

17 mars 2026

Hoi Femke,
Dank voor deze mooie review. Daar doen we het voor! We wensen je nog heel veel fietsplezier toe.

Hartelijke groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Na bijna 2 jaar nog super tevreden.

Hebben nu bijna 2 jaar de fietsen in gebruik, en nog geen seconde spijt. Naast dat het prachtige fietsen (CC elite) zijn, rijden ze ook super.. Ook de service vanuit Comate hebben we als uitstekend ervaren, zowel bij de aanschaf als bij een klein probleempje met het voorwiel. Nieuw wiel werd direct kosteloos opgestuurd. Nu na 2 jaar en veel kilometers verder, nog steeds super tevreden.

18 mars 2026

Goedemorgen Arjan,
Dank voor deze mooie review en nog veel fietsplezier gewenst!
Hartelijke groet,

Noté 3 sur 5 étoiles

Goede fiets maar beloftes niet waargemaakt

Mooie fiets maar de communicatie is slecht en beloftes worden niet waargemaakt. Levertijden worden doorlopend aangepast. Ook de beloofde app nodig voor bediening en navigatie op de fiets wordt op de site al lang en nog steeds aangekondigd in februari en inmiddels is het echt maart. Zorg dat je eerlijke verwachtingen schept Comate of zet de datum verder zodat je de verwachting kan overtreffen. Dan win je sympathie van je klant. Groeipijn? Wees eerlijk en leer hiervan en laat dit weten aan je klant.

1 mars 2026

Beste Jasper,
Dank voor je eerlijke review en dat je de moeite neemt om dit met ons te delen.
Fijn om te horen dat je de fiets zelf mooi vindt. Tegelijkertijd heb je absoluut een punt als het gaat om onze communicatie en het managen van verwachtingen rondom levertijden en de app. Dat had beter gemoeten.
Als jong merk zitten we inderdaad in een fase waarin we groeien en soms tegen zogenaamde “groeipijnen” aanlopen. Dat is geen excuus, maar wel iets waar we van moeten leren. Jouw feedback helpt ons om precies die punten scherper te krijgen waar we moeten verbeteren — vooral op het gebied van transparante communicatie en realistische planning.
Je suggestie om liever ruimere verwachtingen te scheppen en deze vervolgens te overtreffen nemen we zeker ter harte. Dat is precies de manier waarop we het vertrouwen van onze klanten willen verdienen.
Overigens is de app is nu echt bijna klaar en kunnen we vertellen dat die woensdag 11 maart live gaat.
Nogmaals dank voor je feedback. We gebruiken je feedback graag om Comate elke dag een beetje beter te maken.

Team Comate

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus