Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie kwaliteit, redelijk snelle levering. Reageren ook via de chat . Ondanks dat ik eerst twijfelde ben ik zeer tevreden

Noté 3 sur 5 étoiles

Aanvulling: na het plaatsen van deze review is er alsnog contact opgenomen en is het probleem netjes opgelost. De terugbetaling is inmiddels ontvangen, dank daarvoor. Bestelling ontvangen op 4 ap... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het duurde even voor mijn broeken kwamen. Toen contact opgenomen en daar werd snel opgereageerd en had ik mijn broeken 2 dagen later in huis. Zeer te vreden met deze afhandeling.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Comfortmode is de website voor jouw favoriete comfortbroeken! Wij zijn de goedkoopste op de markt.. bekijk snel onze site voor al onze acties.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 35 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, redelijk snelle levering. Reageren ook via de chat .
Ondanks dat ik eerst twijfelde ben ik zeer tevreden

2 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen contact en foute bestelling

Ik heb 5 broeken besteld, er kwamen na 1 week 5 broeken waarvan 2 verkeerde die ik niet besteld heb. Contact gezocht via de mail, week op antwoord mogen wachten. Zou mijn geld terug krijg van 1 broek. Als ik 1 week later nog geen geld heb en een mail wil sturen kan dat plots niet meer want het emailadres zou niks kunnen ontvangen. Echter krijg ik van datzelfde email adres nog actie mails. Geen geld en maar 3 juiste broeken. 2e keer dat ik bestel nadat de 1e keer ook al slecht verlopen was met verkeerde bestelling. Erg jammer dat dit zo moet.
Bestelling 28907

30 avril 2026

Goedemorgen,

Vervelend om te horen. Wij hadden inderdaad problemen met onze email die gelukkig nu verholpen zijn. Hierdoor kon uw mail niet aankomen bij ons. Heeft u voor mij het bestelnummer? Dan check ik even of het bedrag teruggestort is. Ons systeem kan er 10 werkdagen over doen voordat het terug op de rekening staat. Ik help u graag verder.

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas bestelling nog niet ontvangen

7 april meerdere broeken besteld en tot op heden nog niks ontvangen. Bij mailen kreeg ik te horen dat het vorige week geleverd zou worden en nu een week verder nog niks ontvangen. Ik ben bang dat ik mijn pakket van ruim 85 euro niet ga ontvangen. Eerder besteld en dat ging goed en broeken waren ook fijn om te dragen. Maar nu ik weet niet wat de stand van zaken is, erg vervelend ….

29 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Geen contact bij retour/ ontbrekend artikel

Bestelling ontvangen op 4 april. Eén artikel ontbrak en twee artikelen retour gestuurd, ontvangen op 15 april (track & trace beschikbaar). In eerste instantie geen reactie ontvangen op contactpogingen.

28 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Opgelost

We misten 3 broeken, mailadres op de site klopt niet.
Via hier het juiste email adres kunnen bereiken waarna het keurig is opgelost.

4 avril 2026

Vertraagde levering, onduidelijke communicatie

Vertraagde levering. Bij levering ontbrak een broek zonder melding. Bleek niet voorradig te zijn, bleek nadat ik had gemaild. Het was beter als ze dat zelf aangaven. Daarna duurde het nog even voor het geld terug was. Daarnaast beloven ze een present bij het bestellen van 5 broeken, niet gehad. Er zijn andere sites waarop je ook kan bestellen. Daar ga ik de volgende keer heen.

24 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

2 broeken besteld, 1 ontvangen.

Dan bestel je 2 broeken, een zwarte en een zwarte/witte ruit broek en ontvang je enkel de zwarte? Oké kan.. we zijn mensen en maken fouten. Echter om dan op geen enkele mail waarop ik navraag doe te reageren, is niet klantvriendelijk en geen ster waardig. Ik vind het jammer dat er niet wordt gereageerd, tevens wordt er geen alternatief voorstel gedaan; als retourneren teveel betaald bedrag.

25 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht 30 mrt 2026 besteld vandaag…

Zeer slecht 30 mrt 2026 besteld vandaag 14 april nog steeds niet binnen mail word niet beantwoord
1x schreef iemand oh ik zal morgen even postnl bellen daarna weer stilte
Super slecht betaal je 6.95 verzendkosten voor nooit meer en dan sturen ze ook nog per mail of je een review wil schrijven nou dat was ook dom want die hele site werk niet
Wat een triest bedrijf

30 mars 2026

Hi Jacqueline,

Wat enorm vervelend om te horen. Helaas hebben we de laatste tijd vaker dat Postnl onze pakketjes kwijt raakt. Wij hebben hierom de broek direct opnieuw verzonden. Mijn collega heeft u hierover gemaild. Ik denk alleen dat u deze mail niet gezien heeft. Ik zie in de track and trace dat de broek vandaag bezorgd is. Hopelijk zit hij goed en bent u er blij mee. Ik wens u een fijne dag.

Team Comfortmode

Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte klantenservice daar nog steeds…

Slechte klantenservice daar nog steeds niks ontvangen van ze en ze reageren helemaal niet op je dus te slecht van woorden voor ze

11 avril 2026

Hi Wilma,

Vervelend om te horen. Is de bestelling inmiddels wel al ontvangen?

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling niet compleet mis 2 broeken…

Bestelling niet compleet mis 2 broeken en er zat een broek in die ik niet besteld heb Nu zoek ik contact en krijg geen reactie terug lees het toch wel veel dat ze niet reageren maar de klant zit ermee gr yvonne

4 avril 2026

Hi Yvonne,

We hebben contact gehad per mail en wij hebben het bedrag van de broeken die u mist teruggestort. Excuses voor het ongemak.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus