Vier shirts besteld waarvan de witte duidelijk al gedragen was, met lippenstift vlekken en al! De pas vorm viel ook erg tegen, zelfde dag nog teruggestuurd, en bewijs van ontvangst door commode, Inm... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vandaag 14-02-2022 de bestelde shirts ontvangen een witte en een zwarte. Wat een tegenvaller was het. Beide shirts waren niet nieuw meer!! Opgevrot in het plastic met alle verpakkingsmaterialen los... Voir plus
L'entreprise a répondu
2 shirts besteld.. Witte shirt heeft plotseling een andere pasvorm (de twee lijnen aan de achterkant ontbreken, daardoor zit het shirt heel wijd) en het blauwe shirt trof ik gedragen aan (blijkbaar... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Het draagcomfort van uw favoriete t-shirt en de elegantie van een chique overhemd! Dat is wat de overhemden van Comodo zijn. Het jersey overhemd is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan wat zorgt voor stretch en draagcomfort. Het overhemd heeft een cut-away boord en een slim fit pasvorm. Comfort en elegantie gecombineerd in uw nieuwe favoriete shirt! Dat is wat de overhemden van Comodo zijn.
Coordonnées de contact
Amsterdam, Pays-Bas
- info@comodoshirts.com
- comodoshirts.com
Super snelle levering en de bloesjes…
Super snelle levering en de bloesjes zien er goed uit
Mooie blouses
Mooie blouses. Volgens mijn zoons zitten ze lekker en vallen soepel om het lichaam. Niet dat stugge van normale blouses.
Lichtblauw en donkerblauwe besteld.
Retour proces is ruk
Supersnel en netjes geleverd, maar retour proces is ruk ; ouderwets formulier uitprinten, invullen en zelf verzendkosten betalen ? Niet van deze tijd !
Goede shirts en snelle levering
Goede shirts. Goede en snelle levering. Wat wil je nog meer?
Ik was wat sceptisch maar...
Ik was wat sceptisch. Zoals over alles wat ik op Facebook zie staan. Maar dit zijn gewoon echt hele fijne, mooie en betaalbare overhemden. Nat uithangen en indedaad strijkvrij. En het zit als een T-shirt
Zeer tevreden met de snelle levering
Zeer tevreden met de snelle levering. De shirts zitten als gegoten en zijn van hoge kwaliteit. Heel fijn dat ze na het wassen niet gestreken hoeven te worden.
De shirts zijn goed van kwaliteit en…
De shirts zijn goed van kwaliteit en zitten lekker.
Ze werden de volgende dag al bezorgd, erg goed !
Het enige minpunt is dat er geen retourformulier wordt meegestuurd. In mijn geval was het niet nodig maar ook op de website kon ik hier niets over vinden. Puntje van verbetering denk ik !
Mooi product goede prijs
Tot vorige week altijd tevreden
Tot vorige week altijd tevreden. Dit keer 4 shirts besteld. Helaas was 1 de verkeerde maat. Opzich niet heel erg. Kan natuurlijk gebeuren. Alleen wanneer ik hier contact over zoek krijg ik 0,0 reactie. Wel kunnen ze binnen 24 uur een bestelling verwerken en mij om de paar dagen reclame sturen, en natuurlijk vragen om een goede review.. ik hoop jullie op deze manier wel te kunnen bereiken. Alvast bedankt voor de reactie.
Super overhemden
Super overhemden! Het is mijn nieuwe favoriete merk geworden; ik heb er al 8 in de kast hangen!
Mijn shirt ontvangen maar helaas was…
Mijn shirt ontvangen maar helaas was het shirt al eens gepast, in de zak terug gepropt, de mouwen binnenstebuiten. Echt niet oké...
Niets gehoord en geleverd...
U vraagt om een review terwijl ik nog op de shirts zit te wachten?
Heb al lang geleden betaald, nu moeten eerst jullie je verplichtingen maar eens nakomen dunkt mij? Snap werkelijk niet waarom u uitnodigt voor een review...

Réponse de Comodo Shirts
Meer dan happy!
Zeer tevreden met het merk en het bedrijf. Had in eerste instantie een maatje te klein besteld maar het omruilen verliep vlekkeloos. Wel in dezelfde verpakking als de eerste zending maar Who cares. Shirts zitten echt waanzinnig, pasvorm en materialen top. Jammer dat momenteel vrijwel alles uitverkocht is want ik wil maar kan geen extra shirts bestellen. 😀 Aanrader dus!
Geweldige producten en snelle levering.
Mooi shirt van goede kwaliteit.Prijs…
Mooi shirt van goede kwaliteit.Prijs -kwaliteit verhouding is prima
En savoir plus sur les différents types d'avis.