Har nu lagt ordre et par gange hos confetti dogs og er super tilfreds. Super søde mennesker og lækre produkter til fornuftige priser. Har både købt seler,liner, godbidder og nuttede butterflys til min... Voir plus

Jeg modtog den skønneste mulepose i super lækker kvalitet - jeg elsker den bare så meget! Servicen er simpelthen så god og man får virkelig et produkt man kan mærke kærligheden bag🥰🙏🏻 jeg kan virke... Voir plus

Virkelig fine produkter, har handlet der før, og produkterne kan anbefales. Fik tilsendt et forkert produkt, og der halter servicen. Ingen mulighed for afslag, istedet skal jeg som kunde sørge for at... Voir plus

Rigtig god kundeservice, lækkert produkt og mega flot portræt af min hund. Jeg har bestilt en sweatshirt af min lille hund, jeg tilkøbte at jeg havde mulighed for at se portrættet inden det blev... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Håndtegnede portrætter af kæledyr som trykkes på kvalitetstøj og muleposer. Vi har skiftet navn fra Confetti Dogs til Solskinsdyr i april 2025.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

187 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Det nye yndlingssted

Det nye yndlingssted - der er så mange så fine ting til hunden og ejeren. Så fine detaljer der ikke er til at stå for. Og en kundeservice med en så rar og behagelig tone hele vejen igennem. Pakken bliver hurtigt leveret så man ikke skal vente på alt det fine man bestiller. Jeg er slet ikke færdig med at bestille hjem !

28 août 2023

Elsker Confettidogs, men…

Elsker Confettidogs, men…
Har bestilt flere gange og elsker at følge med i udviklingen af firmaet. Produkterne er i god kvalitet og virkelig flotte :)
Men… Det irriterer mig helt vildt når man har bestilt og fået sin pakke modtager man 5-6 mails over et par uger med ‘bedøm dine produkter’ og det gider jeg altså ikke.
Det er det eneste men jeg har med butikken, for føler næsten det bliver til spam. Det er nok også fordi jeg bestiller derfra relativt ofte at det irriterer mig.
Men ellers en fantastisk webshop! :)

9 août 2023

Hej Sara
Tak for din anmeldelse og feedback - det prøver jeg straks at få styr på, for jeg var ikke bevidst om at der kom SÅ mange mails :D Det er noget automatisk der sker gennem Trustpilot og en anden app som samler anmeldelser ind, men jeg ser om ikke der er mulighed for at begrænse disse mails.

Skøn dag til dig!

Lækkert luksus!

Om en måned, får vi en lille hvalp herhjemme. I den forbindelse, forsøger vi at finde de bedste ting til hende.
Hos Confettidogs fandt jeg de skønneste slikkemåtter. Jeg er sikker på, at de bliver perfekte til vores lille cockapoo!
Ligeså snart man kommer ind på Confettidogs side, bliver man simpelthen i så godt humør! <3 Farverne er lækre, man kan tydeligt fornemme, at der er kræset for produkterne og alt er designet, eller udvalgt, meget nøje og med kærlighed.
Ja og så er jeg helt forelsket I Confettidogs' logo :) Det er så fint og festligt! Faktisk ville jeg ønske, at der en dag kom små opbevaringsbøtter, pøllepose-holdere osv. Med det fine logo på <3

28 août 2023

Hej Nanna
Stort tillykke med hvalpen, hvor bliver det bare spændende!
Tusind tak for dine fine ord om min lille shop - det varmer meget :)
Tak for tip om produkter med logo. Det vil jeg overveje!

Kærligst,
Malue

Super god service

Super lækre produkter, den ene sele passede ikke lige i størrelsen, men så var Malue bare genial. Jeg havde købt et sæt med en snor også, men behøvede kun at sende selen retur, efter jeg havde fået den rigtige størrelse som passer lige som den skal! I rigtig godt materiale og fint design. God service - simpelthen!

14 août 2023

Hej Kia
Tusind tak for dine flotte ord, de er meget værdsat!

Kærligst,
Malue

Svært at begrænse sig jo ++ FANTASTISK service!

Lækre produkter og et rigtig godt udvalg af flot og farverigt hundegrej! det var svært at begrænse sig jo!
Kort tid efter jeg lagde ordren, så jeg der kom nye vare på shoppen, så skrev og spurgte om jeg kunne ændre orden og det var absolut intet problem! Mega hurtigt svar og enormt god service! :D

19 juin 2023

Nemt og hurtigt

Overordentlig effektiv ekspedition. Havde pakken dagen efter bestilling. Lige som jeg kan lide det 😉

3 juillet 2023

Fantastisk service

Vores sele var desværre gået i stykker, skrev til hende på Instagram at “det var vidst tid til at investere i en ny” efter skrev vi lidt samme❤️
Hun ville gerne sende os en ny da det var for tidligt at den gik i stykker

8 juillet 2023

Flotte produkter i god kvalitet

Det er nogle super fine produkter i god kvalitet. Servicen er i top, hvad end det er mine spørgsmål eller information fra webshoppen, der besvares hurtigt og godt! Hurtig levering - alt i alt en fantastisk oplevelse, jeg kommer helt sikkert til at handle der igen

30 juin 2023

Fine produkter

Fine produkter, ikke alle sløjfer sidder på halsbåndet på samme måde, men jeg syntes det fungere fint.
Tingene er lidt længe om at komme på lager, så hvis man finder noget man kan lide, så er det om at købe det hurtigt 😄

7 mai 2023