Snel en heel goed geholpen. De gemeente kwam achteraf nog met veel vragen die we zelf niet konden beantwoorden. Constructeur Bas heeft ons hier telkens heel prettig bij geholpen en heeft zelfs nog mee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle reacties en denken mee over de oplossing. Eerste contact en verduidelijking van de vragen ging snel. Berekeningen kwamen snel terug. Bleek er toch een aanpassing nodig te zijn en hier werd een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Erg prettig contact gehad met Bas van Constructiehuis. We waren op zoek naar constructief/bouwkundig advies en dat hebben we hier dan ook zeker gevonden. Er werd de tijd genomen om duidelijk en eerlij... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte construct... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.
Bogert 1, 5612LX, Eindhoven, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Een aanvraag ingediend voor een constructieberekening met stempelplan voor een doorbraak in een dragende muur. Het rapport ontving ik supersnel en ook nog eens tegen een scherp tarief.
De kwaliteit kan ik niet beoordelen, maar ik neem aan dat de gemeente dat toetst bij de aanvraag van de vergunning.

Réponse de Constructiehuis
Constructiehuis werkt inzichtelijk, snel en duidelijk. De communicatie met Bas van Constructiehuis voor, tijdens en na de opdracht is zeer goed en verhelderend. Korte en snelle service. Zeker een aanrader!

Réponse de Constructiehuis
Hele fijne en snelle service! Duidelijke afspraken, goede prijs en korte lijntjes waardoor vragen of onduidelijkheden snel worden opgelost!
Mocht er nog een keer een constructieberekening klop ik zeker weer bij constructiehuis.nl aan!

Réponse de Constructiehuis
Heel snel en vakkundig geholpen bij constructievraagstuk uitbouw.

Réponse de Constructiehuis
Ontzettend tevreden! Er wordt snel gereageerd en een heldere communicatie, met duidelijk uitleg, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Ook het advies van een bouwbedrijf met ervaring, helemaal top! Ik beveel Bas aan iedereen die gaat bouwen of gaat verbouwen

Réponse de Constructiehuis
Een goede en uitgebreide constructieberekening van ConstructieHuis. Binnen 2 weken de berekening binnen. Duidelijk en goed contact met Bas. Zeker een aanrader!

Réponse de Constructiehuis
Constructieberekening was zeer uitgebreid en super snel ontvangen omdat we deze met spoed nodig hadden. Heel erg blij met de goede service !

Réponse de Constructiehuis
Zeer tevreden Op een offerte aanvraag werd supersnel gereageerd. Toen bleek werkzaamheden toch zonder costructieberekening konden worden uitgevoerd was Bas toch zo vriendelijk om ook kosteloos allerlei adviezen te geven .
Super
Jos

Réponse de Constructiehuis
Bas denkt graag mee en gaat door tot dat de klant tevreden is met het ontwerp. Wij zijn erg tevreden!

Réponse de Constructiehuis
Zeer tevreden met de service van Constructiehuis!
Kwalitatief goede tekeningen en werd meteen goed gekeurd door de gemeente.
Levertijd ook nog sneller dan verwacht.
Mocht je een constructie berekening nodig hebben raad ik deze partij zeker aan!

Réponse de Constructiehuis
Al veel gedaan met Constructiehuis, een zeer prettige samenwerking!

Réponse de Constructiehuis
Eerlijke prijs en snelle service! Aanrader dus.

Réponse de Constructiehuis
Duidelijke en prettige communicatie over het proces. Snel en concreet. Geen verborgen addertjes onder het gras. Oplossingsgericht meegedacht. Korte lijnen. Prima!

Réponse de Constructiehuis
Ik kan iedereen constructiehuis ten zeerste aanraden! Voor een uitbouw hadden wij een berekening nodig en dat heeft Bas zeer snel en professioneel opgepakt.
Er wordt ook gewerkt met een handig systeem om je dossier en correspondentie terug te zien.
Mochten wij opnieuw ergens een berekening voor nodig hebben dan komen we zeker terug bij Bas!

Réponse de Constructiehuis
Bas heeft een supersnelle tekening en berekening opgeleverd van een complexe verbouwing: uitbouw, wanden verwijderen en een nieuw (hoger) dak plaatsen. En dat allemaal ruim binnen de afgesproken 3 weken! De communicatie verliep soepel, zelfs op zaterdag was Bas bereikbaar!

Réponse de Constructiehuis
Een absolute aanrader. Bas reageert snel, is goed te bereiken, is flexibel, is geduldig (ik had nogal wat vragen), hij biedt een luisterend oor en probeert alle zorgen weg te nemen. En ook niet onbelangrijk: hij is deskundig en weet veel over zijn vakgebied. Dit alles voor een redelijke prijs. Niet twijfelen, gewoon voor Constructiehuis kiezen.

Réponse de Constructiehuis
Flexible and very motivative and trustable on fulfilling your needs.

Réponse de Constructiehuis
Zeer tevreden met de snelheid van werken en de duidelijke communicatie. Onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord. De toelichting en keuzes waren helder. Zelfs na het ontvangen van de tekeningen konden we nog altijd vragen blijven stellen. Al met al meer dan tevreden!

Réponse de Constructiehuis
Fijn om om snel en betrouwbaar advies te kunnen ontvangen. Het meedenken en het snel kunnen schakelen bij veranderingen is allemaal prima. De prijs is concurrerend dus al met al: we zijn tevreden.

Réponse de Constructiehuis
Mocht je opzoek zijn naar een goede en snelle constructeur raad ik constructiehuis zeer zeker aan! Binnen no time (1 week!!) hadden wij de constructieberekening binnen en kunnen wij verder met het inplannen van onze verbouwing. Het process dat Constructiehuis hanteert is simpel en snel via chat of mail. Zeer en zeer tevreden!