Guus helped us with the structural drawings and calculations for our extension. He was incredibly helpful, flexible and easy to communicate with throughout the entire process. We needed the dra... Voir plus
L'entreprise a répondu
Guus heeft ons kundig en vlot geholpen met een vraagstuk hoe wij het best deuropeningen konden maken in de draagmuren op zolder. Gebaseerd op zijn duidelijke berekeningen, hebben wij het dak gestut, d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Advies over belasting dakconstructie voor zonnepanelen. Snel en kundig advies. Hield zich aan de afspraken. Prima ervaring
L'entreprise a répondu
Erg snel geholpen voor een constructieberekening en tekening voor de verbouwing van ons woonhuis. Nadat een andere constructeur ons in de steek liet, werden we door Guus meteen geholpen en kwam hij zi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
Snelle en duidelijke communicatie. Houden aan alle afspraken en een pro actieve houding. Ga bij een volgende constructieklus zeker weer naar constructiemeesters.

Réponse de Constructiemeesters
Snelle responsetermijnen, heldere communicatie. Een absolute aanrader.

Réponse de Constructiemeesters
ConstructieMeesters heeft ons enorm goed geholpen met vakkundige berekeningen en goed advies bij de realisatie van onze uitbouw. Ik raad ConstructieMeesters aan iedereen aan.

Réponse de Constructiemeesters
CM heeft een berekening voor me gemaakt voor een uitbouw. Snel antwoord en duidelijk over de mogelijkheden.
ConstructieMeesters heeft ons zeer goed geholpen bij een klus waar aardig wat tijdsdruk achter zat. Ondanks dat een zeer nette prijs en een proactieve communicatie over de verschillende mogelijkheden en beperkingen. Dankjewel!
Zeer goed geholpen door ConstructieMeesters voor de controle van een aantal panden voor het plaatsen van zonnepanelen.
Wij hebben een woning uit de jaren 50 gerenoveerd. Daarbij is een draagmuur verwijderd en een staander en stalen balk geplaatst. Hierbij moest rekening gehouden worden met al bestaande balken.
ConstructieMeesters heeft hierin meegedacht en meerdere oplossingen aangedragen. Na goed en duidelijk overleg zijn we tot een oplossing gekomen en zijn nu erg blij met het eindresultaat. We zijn zeer te spreken over ConstructieMeesters. Goed en duidelijk overleg, goed bereikbaar en snelle reacties
Aanvraag ingediend en gesproken met Guus. Wat gedachten uitgewisseld en binnen afgesproken termijn het rapport ontvangen. Top service.

Réponse de Constructiemeesters
Erg tevreden over het contact met Constructiemeesters, denkt goed mee over de best passende oplossing. Levert aansluitend een goed rapport met duidelijke tekening.
Zeer tevreden! Prettig contact en goed advies met als eindresultaat een duidelijk constructie rapport.
De aannemer was tevreden met het afgeleverde werk