Sveriges i särklass bästa butik för samlarkort. Handlat av Coolcard fler gånger än jag kan minnas och de är alltid suveräna att ha att göra med. Solklar go-to för nysläpp och tillbehör för samling... Voir plus

Helt ärligt börjar undra om de väger alla booster packs som de säljer. För av alla booster man köper får man ALDRIG något pack som innehåller någon rare eller annat fint Har kanske beställ... Voir plus

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

22 avis

Beställde Ascended Heroes ETB som…

Beställde Ascended Heroes ETB som skickades snabbt. Tyvärr så var inte DHL så snälla mot mitt paket då tankaen var att spara som inv syste så jag hörde av mig till Coolcard som erbjöd sig att skicka ut ny ETB till samma låga pris. Behövdeinte betala för frakten. Rekommenderar stark då dom tar större ansvar än vad dom skulle gjort tycker jag.:)
Tack A för hjälpen

23 février 2026

Snabb leverans!

Beställde sleeves och några billiga booster packs för testa beställa här ifrån för första gången
De packade och skickade ordern dagen efter jag la beställningen och hade fått hem den 2 dagar senare!

2 juin 2025

Köp från coolcard.se

Köpte en ultra ball tin och 10 surging sparks packs. Allt levererades inom några dagar, det var väl paketerat och fina produkter. Kommer köpa igen. Fick några pulls också.

9 mai 2025
Avis spontané

Väger de boosterpacks innan de säljer?

Helt ärligt börjar undra om de väger alla booster packs som de säljer.

Har kanske beställt 50+ boosters sammanlagt genom åren.
Börjar kännas lite skumt.

Nu vill jag inte bara låta negativ här

För de har utmärkt leverans och ser alltid till att packetera korten väl utan att de blir skadade.

14 novembre 2024
Avis spontané

Oskön butik som inte drar sig för att…

Oskön butik som inte drar sig för att lura sina kunder. Köpte ett dyrt starter pack till vilket booster packs inte längre säljs. Säljaren visste att jag inte hade hört talas om spelet innan men just den detaljen utelämnade han såklart. Handlat en hel del via nätet och tog barnen till butiken i Karlstad för första (och sista) gången. Bra jobbat och lycka till med butiken i Stockholm! Där finns konkurrerande butiker som faktiskt bryr sig om sina kunder.

1 août 2024

Fantastisk sida

Det är en underbar sida, har handlat där några gånger nu och blir aldrig besviken. Men även att leveransen går snabbt så det är ett plus

16 avril 2024

Jättebra första intryck!

Första gången jag handlar på coolcard.se, de hade bättre priser än amazon.se där jag brukar handla från. Var först lite osäker eftersom jag inte kände till sidan sen tidigare och det var då jag gick in här på Trustpilot och läste andras recensioner. Tack vare andras recensioner så kändes det tryggt nog att ge sidan en chans.

Leveransen gick snabbt, välpackat och hela upplevelsen kändes bra. Jag kommer att fortsätta handla hos de. Ett önskemål hade varit fri frakt efter ett belopp.

Mvh
Wilmer

11 avril 2023

Toppen!

Toppen! Snabb leverans. Min Pokémon elite trainer box var packad bra. Inte en skråma och fick bra kort dessutom ;) Ska beställa igen.

2 mars 2023

Väldigt bra 5/5

Beställde lite Magic produkter för bra pris. Paketet kom tidigare än jag trodde. Bra paketerat.
-snabb leverans
-bra priser
-enkelt att hitta på hemsidan
5/5

23 novembre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.