Cooltech Danmark Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Der er tjek på tingene i det firma! De unge mænd, som udførte arbejdet, var både effektive, høflige og behagelige. Alt er gået, som det skulle. Mine bedste anbefalinger.

Cooltech , Hårlev , er den bedste og billigste i det årlige eftersyn på mit luft til vand varmeanlæg, Vølund. Jeg har undersøgt mange på nettet , bl. a. VOLUND VARMETEKNIK, som er dobbelt så dyr.... Voir plus

Professionel vejledning ved tilbudsafgivelse, hurtige svar på spørgsmål inden levering og venlige montører. At det ikke bliver 5, skyldes lidt manglende information om levering af materialer, som komm... Voir plus

Super dygtig ung mand kom til tiden ringede enda 1 time inden , gav gode råd og var super profetionel

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig kunde service

Jeg ringede til dem d.13/01 og ville så få en mail fra dem om hvornår de ville komme. Idag er det torsdag og har ikke hørt noget, også selvom jeg har rykket. Dårlig kunde service !

13 novembre 2023

Réponse de Cooltech Danmark

Hej Charlotte, vi har været lidt hårdt ramt af sygdom, hvilket gør at vi ikke har kunne nå at vende tilbage til alle
Dette kan vi kun beklage, jeg ved at vores kontordame susanne har prøvet at ringe to gange til dig i onsdag kl.11.05 og kl.14.22 for at se om vi kunne lave en aftale i morgen over middag, og hun skulle have oprettet dig som kunde hos vores virksomhed, da du ikke er kunde hos os i forvejen.

Vi tager normalt ikke nye kunder ind i forbindelse med akutte opgaver, og da du ikke er kunde hos os, kan vi ikke bare sende en tekniker ud til dig.

Jeg har længe ønsket mig et…

Jeg har længe ønsket mig et solcelleanlæg til mit tag, og har nu endelig fået en aftale i hus med Cooltech Danmark, de bestilte varer til mig og jeg ville høre fra den inden 6 uger, der gik næsten 10 uger, jeg skrev til dem og fik svar at inden for 6 dage ville de sætte dem op, de aflyste dagen før, og så fik jeg en opringning den 21. april fra direktøren, som var ked af min skuffelse, og vi fik lavet en aftale at inden den 5.maj ville solceller blive sat op. fredag aften fik jeg en mail at de ville aflyste aftalen. Min gode ven som havde lavet en aftale samtidig fik også aflyst sin aftale, men jeg kan ikke anbefale at stole på det firma.
mvh
Kenneth

21 avril 2023

Réponse de Cooltech Danmark

Hej Kenneth, vi er meget kede af din oplevelse, og kan kun undskylde dette.
Der var jagttid på virksomheder ligesom os, i hele efteråret 2022 og forået 2023, på både varmepumper og solceller, og du blev ikke betjent korrekt, grundet travlhed, fejlen ligger 100% hos os, og det beklager vi.
Håber du har fået dig et solcelleanlæg hos anden leverandør

Minder om de platugler fra” KONTANT “

Cooltech. En spøjs fætter. Han bliver bare væk.
Vi havde en aftale hvor han skulle lave service på vores pumpe, men da dagen oprendte, kom der ingen. Heller ikke et afbud eller noget.
Da jeg endelig fik kontakt via sms, fik jeg den besked at,- og jeg citerer : vi ønsker ikke at have dig som kunde. Citat slut. Uden yderligere forklaring. Uanset hvad han måtte mene om mig, ( vi har stort set ikke snakket sammen ) så ville det mindste vel være at begrunde sin besynderlige opførsel. Men det forklarer jo sådan set meget godt hans lidt barnlige tilgang til tingene.
Måske var opgaven for kompliceret for sådan et lille firma ? Sørgelig er han ihvertfald.

23 février 2022

Réponse de Cooltech Danmark

Vi ønskede ikke at have dig som kunde