Jeg prøvde å bestille varer til 800kr+ og gjorde dette gjennom Klarna. Den ordrebekreftelse siden driver bare og laster men jeg har likevel blitt trukket penger. Jeg har kontaktet Kundesupport o... Voir plus

1. Magasin de bonbons

Informations provenant de diverses sources externes

Godteri på nettet fra Sverige - Coopers Candy - Stort utvalg

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Ble trukket penger, men ordre ikke fullført

Jeg prøvde å bestille varer til 800kr+ og gjorde dette gjennom Klarna.

Jeg har kontaktet Kundesupport og jeg forventer at jeg får disse pengene refundert.

Ordren har ikke gått gjennom, den står fremdeles bare og laster...

31 mars 2026

Rask levering og god service

Har bestilt 2 ganger (flere ting pr gang) og veldig fornøyd med produkter, leveringstid og service. Første gang hadde et par av posene med godteri blitt våte inni, det var mange minus ute og jeg bare skrev mail om at de kanskje burde «isolere» det bedre i bunnen når det er så kaldt. Fikk svar tilbake etter bare noen timer der de beklaget og trakk vekk beløpet for disse pluss en til fra beralingssummen. Så kjempefornøyd med mine opplevelser og gang nr 2 var det ingen problemer med varene. Kommer garantert til å handle her igjen.

19 janvier 2026

Har handlet mye hos coppers candy og…

Har handlet mye hos coppers candy og synes det er en kjekk nettbutikk som har masse varierende utvalg. Men jeg trekker fra en stjerne fordi det er så lite utvalg av "terry chocolate" som jeg er glad i og spesielt den hvite sjokoladen. Har kanskje fått kjøpt den der en gang, men når jeg søker på det, så er det aldri på lager, så den yndlingssjokoladen min skulle jeg ønske coppers candy hadde mer på lager av☺️

25 février 2025

Tommel opp

Andre gangen jeg bestiller herfra, jeg er veldig fornøyd med produktene og pakken ankom raskere enn forventet :)

18 avril 2024

Jeg har kjøpt mye ifra coopers candy…

Jeg har kjøpt mye ifra coopers candy men nå har de svindlet meg for 1461 kr de nekter for at de mottok pengene men kontoen min er i allefall trukket har til og men sendt bilde av transaksjonen men de nekter så skylder de på klarna at jeg burde kontakte de det blir jo litt vanskelig med tanke på at klarna ikke svarer på email så da spør jeg hvem skal jeg skylde på? Klarna eller coopers candy?

17 novembre 2023

Trekker fra 1 stjerne fordi hvis man…

Trekker fra 1 stjerne fordi hvis man bestiller kinderegg derfra sender dem det noen ganger flatpakket med at dem prøver å presse dem inn i en alt for liten pakke.

De gangene jeg ikke har bestilt kinderegg har det ikke vært noen feil.

23 octobre 2023

Første bestilling kom skadet

Første bestilling. Tok bare 4 dager før den kom, og hadde nok vært her tidligere hvis det ikke var helg.
Pakken var skadet (tydelig skjedd under postgangen), to ting oppi fikk spesielt hard medfart, den ene esken med trøfler va totalt ødelagt. Tok bilder og sendte klage. Tok ikke mer enn 5 minutter før jeg fikk svar og en ny ordrebekreftelse på at de sender erstatningsvare. Veldig fornøyd med det.

23 octobre 2023

Dyrere enn de fleste Norske…

Dyrere enn de fleste Norske butikkjeder.
Eks:
Chips: Pringle kr 40,- i denne butikken.
Meny: kr 32,
Oda: kr 27,
Havaristen: kr 15.
ALLE kjedene er billigere....

8 mars 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit