Oplichting!
We geld! Via Facebook kleding gekocht.
Dacht dat het een bestaande gewone winkel was…
We geld! Via Facebook kleding gekocht.
Dacht dat het een bestaande gewone winkel was…
Wie doet hier wat aan? Kan je zomaar zonder dat je aangepakt wordt iedereen ongemoeid oplichten. Wij werken hard voor onze centen en betalen veel belasting. Bij deze gasten 2 mantels en twee paar schoenen gekocht. Alles gecontroleerd bedrijf Cornelissen in Venlo zou bestaan. Enkel berichten van hun ontvangen met inlogcodes, en dat de zending onderweg is. POLITIE te druk op het Bureau? DOE HIER WAT AAN! Achter elke bankrekening staat een naam. En met tracking kan je de persoon achter de website vinden. DOE DIT! POLITIE, OP Instagram hebben zij ook gestaan.
Oplichters bende!!
Schoenen besteld en betaald en nooit iets ontvangen!
Schoenen besteld en betaald,
status bestelling: Bestelling is onderweg
ER IS NIETS ONDERWEG, WEBSITE IS UIT DE LUCHT
DOMEINNAAM IS VERVALLEN
Tas besteld en betaald op 3 februari 2025. Enige informatie is "Bestelling onderweg". Daar zal het bij blijven denk ik. Voel me bedrogen.
3 jassen besteld, 3 weken geleden nog steeds niets ontvangen. Dagelijkse mails verstuurd geen reactie.. vette nep niet intrappen