Så har Jeg lige været i Budapest til 1 års kontrol og rettelser Jeg ikke var helt tilfreds med. Jeg vil lige rose Dr. Ecsegi Monika Jeg ved ikke lige hvilken ord Jeg skal bruge, men Hun er fantastis... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det er meget muligt der er 5 års garanti. Men når et stykke af implantatet (kronen) knækker, kan de ikke lave det i DK, og man skal så lige en tur - 5 dage! til Budapest igen! Bevares - der er et tils... Voir plus
Den bedste behandling og service - UDEN tvivl. Personalet er meget imødekommende både før, under og EFTER, hvilket også er vigtigt, da der kan være en tand der måske skal slibes ekstra til og lign,... Voir plus
Fik indsat to implantater i juli 2019, da jeg alligevel var i Budapest. Tog fly derned i december 2019, hvor jeg fik påsat kroner på implantaterne. Alt foregik på en professionel og venlig måde, og t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Det danske team fra Budapest er specialiserede i komplekse tandbehandlinger. Hver måned kommer vi og foretager undersøgelser i Danmark til patienter, som gerne vil få lavet deres hos os i Budapest.
Coordonnées de contact
Fürj u. 2, 1124, Budapest
- 78 73 31 04
- tandklinik@cosmodent.dk
- cosmodent.dk
Very professionel people
Very professionel people, very nice persons, and a very nice clinic. If it will be necessary, I will use Cosmodent again.
I can only say that evrything has been…
I can only say that evrything has been extremely good all the way through, starting in Denmark and ending at the clinic in Budapest.
They are a highly professionel and qualified staff.
I felt secure and helped all the way though. The hospitality and friendliness of evrybody was warm.
I will at anytime go back to the clinic in the futur I get serious problems with my teeth.
Kompetent - professionel.
Kompetent, faglig dygtigt og professionel klinik, hvor patienten er i fokus alle ugens 7 dage. Stor prisbesparelse ift Danmark.man føler hurtig tryghed med klinikkens medarbejdere - hele vejen rundt.
Det har været en god oplevelse hele…
Det har været en god oplevelse hele vejen igennem. God information, dygtigt og venligt personale og klinikken er lys og moderne.
Jeg kan kun anbefale at bruge Cosmodent.
Har været ved Cosmodent i 2 omgange
Har været ved Cosmodent i 2 omgange, og hold op hvor er det bare nogle dygtige og professionelle tandlæger og Dk Peter har helt sikkert fjernet min tandlægeskræk, så stort tak til ham.
Sofie og Anilla har været fantastiske til at hjælpe med spørgsmål, så også stort tak til jer
Har i mange år ikke ville vise tænder når jeg smilede eller grinede, men nu er det bare så flot lavet, så ingen problemer mere.
Ved ikke helt hvor mange penge jeg har sparet, men det er ca 45000 dk kr
Stort tak til Dk Peter for det gode humør og det gode resultat
Kommer gerne til jer igen
Søren Jespersen
En kæmpe tak til alle
En kæmpe tak til alle. Det har været en fornøjelse. Jeg er blevet hjulpet med alt og frem for alt nok overstået min angst for tandlæger. Det er første gang jeg har grinet hos en tandlæge. Så pragtfuldt. Tak til Benedette, Eva, Anilla og Sofie der alle gjorde et stort stykke arbejde.🙏🌹
Høj høj kvalitet og service
Høj høj kvalitet, super service og lav pris giver en uovertruffen value for money, tak Bernadette og kolleger.
Super tur til cosmodent tandklinik
Er lige hjemvendt efter efter en100 procent positiv tandbehandling.fantastisk dygtige og søde tandlæger og personale.helt igennem den bedste beslutning jeg tog.15 kroner og 2 broer lavet uden smerter det er da fantastisk,og så har jeg sparet 45000 kr.skulle nogle have spørgsmål ,er er i velkommen til at kontakte mig
Mvh Keld Stark,Horsens
Jeg har netop overstået mit andet besøg…
Jeg har netop overstået mit andet besøg hos Cosmodent i Budapest. Jeg har haft alvorlig parodontose i mere end 20 år. Min danske tandlæge, som jeg har haft stor tillid til, har altid hævdet at det ikke kunne helbredes. Det ser man anderledes på her i Budapest. Efter 8 mdr er mine tænders tilstand bedre end den har været i mange år. Jeg er i gang med at få lavet to implantater. Jeg startede med at få rykket tre tænder ud her, det ville man jo nok ikke have valgt i Dk men det er tilsyneladende den rigtige løsning. Jeg er meget tilfreds indtil videre.
Alle på klinikken er venlige og imødekommende og Anilla er parat med gode råd og hjælp til alt, også turistspørgsmål.
Bodil Fink
Fantastisk oplevelse med dansk-talende tandlæge i Budapest
Min mor og jeg har begge været yderst tilfredse med vores behandlinger hos Cosmodent i Budapest. Vi vil anbefale alle at tage afsted!
På de større behandlinger som kroner, implantater, proteser er der 50-70% at spare i forhold til priserne i Danmark.
Min mor som er førtidspensionist, får ved Cosmodent ordnet næsten alle tænder i hendes mund. Når hun er færdig med anden del af behandlingen, vil hun have sparet over 100.000 kr. i forhold til samme behandling i Danmark.
Min mor ville aldrig have haft råd til at få lavet hendes tænder ligeså ordentligt og flot i Danmark, hvor kommunen kun giver tilskud til tandproteser / gebis.
Første del af behandlingen endte med at være 1.500 kr. billigere end prisoverslaget og vi glæder os til at vende tilbage til anden del om 6 måneder.
Dr. Rosta Bernadette er en yderst dygtig og dansktalende tandlæge, som har arbejdet som tandlæge i Danmark i mange år. Vi mødte Bernadette til forundersøgelserne i København og hun stod personligt for behandlingen i Budapest.
Det har været meget nemt at kommunikere med klinikken, som har flere administrative medarbejdere, der taler flydende dansk. Vi var imponerede over hvor fint illustrerede og nemt forståelige behandlingsplanerne var i forhold til hos andre tandlæger.
Sygeforsikringen Danmark giver tilskud som derhjemme. Den Offentlige Sygesikring giver også et mindre tilskud. Vær opmærksom på at man selv skal søge tilskuddene, som kan gøres pr. mail.
Jeg har selv bl.a. fået foretaget et kompliceret fjernelse af visdomstand, som blev foretaget af en kirurg og kostede ca. 1.000 kr. ved Cosmodent. Heraf får jeg 800 kr. tilbage fra Sygeforsikringen Danmark, så jeg ender med kun at betale 200 kr. Samme behandling ville koste 2.500-3.500 kr. i Danmark.
Vi kombinerede tandlægebehandlingen med en dejlig familieferie i Budapest. Det er en utrolig smuk by, som har meget at byde på og er meget billig i forhold til København og andre europæiske hovedstæder.
Vi fandt flybilletter hos Norwegian til 500 kr. tur/retur og lejede via AirBnb en stor herskabslejlighed med tre soveværelser midt på hovedstrøget for ca. 500 kr. pr. nat. Det var et stort hit, da vi havde en shoppeglad teenager med.
Ellers hjælper Cosmodent gerne med at arrangere hotel tæt på klinikken, som ligger udenfor centrum. Det kan være en god idé, hvis du skal til tandlægen hver dag og bare trænger til at slappe af bagefter.
Hvis du har svært ved at få råd til tandbetalingen, anbefaler vi at du prøver at søge legater og fonde. Det kan man f.eks. gøre, hvis man er alvorlig syg, førtidspensionist eller på anden vis socialt udsat. Vi anbefaler at prøve "Elsebeth Aarestrup Frederiksens Fond", "Wilhelm og Beb Tegners Legat" og "Købmand Inger Bonnens Fond". Det kræver tid at søge legater, men kan virkelig være indsatsen værd.
Min uforbeholdne ros og anbefaling :)
Jeg er så glad og taknemmelig for min behandling hos Cosmodent, både forundersøgelsen i København, kontakten med patientrådgiveren med de spørgsmål jeg havde efterfølgende og ikke mindst mit ophold i stolen i Budapest :)
Jeg meldte klart ud at jeg havde så meget tandlægeskræk at det kan drive mig i en migræne inden aftalen, men dels følte jeg mig ret tryg efter forundersøgelsen og dels er jeg blevet mødt med en nænsomhed uden lige, både hos skønne Bernadette, hendes assistent, den tandlæge som satte skrue i til et implantat, hans assistent og tandplejeren, som rensede mine tænder.
Alle har simpelthen været så søde, også kontordamerne og vi har fået en rigtig god hjælp og service af alle, uanset emnet :)
Jeg kan selvfølgeligt ikke bedømme Cosmodents arbejde på et fagligt niveau - jeg er ikke selv uddannet i det område, men jeg har en klar og gennemgående følelse af, at niveauet er meget højt - også højere end et par danske tandlæger jeg har været hos.
Et par detaljer til at underbygge:
- jeg skulle have hevet 7 brækkede tænder ud og forventede at skulle sidde i flere dage i et hjørne og pive af smerte, mens jeg ventede på at jeg måtte tage den næste gang stærk smertestillende.
Men 2 Panodil, da bedøvelsen begyndte at ophøre var absolut rigeligt :)
- Udfræsningen til implantat-skruen skulle kunne give en del hævelse og smerter, men det var simpelthen i småtings-afdelingen :)
- Jeg har fået en protese i overmunden, som omfatter alt andet end 5 fortænder. Jeg ved fra årene i plejesektoren, hvor mange som har store problemer med deres protese, men min sidder helt perfekt og jeg ser absolut ingen grund til at tage den ud om natten, som mange gør - den er kun lige ude, når jeg børster tænder :)
Jeg er selvfølgeligt også glad for prisen: samlet med det jeg skal have lavet om et halvt år (implantat), så ligger prisen på ca 1/3 af hvad jeg fik af overslag fra min danske tandlæge (227.000). Og det er incl rejsen tur/retur og vores lejlighed via AirBnB, hvor vi samtidigt tog en uges ferie efter behandlingerne.
- Som førtidspensionist uden opsparing og i en alder hvor bankerne griner af mig, hvis jeg prøver at låne til tandbehandlingen, er jeg lykkelig over igen at kunne tygge og smile med åben mund :)
1000-1000 tak <3
Jeg var i Budapest i maj og skulle have …
Jeg var i Budapest i maj og skulle have lavet et større tandprojekt.
Allerede i dec startede jeg min research på hvilken tandklinik jeg skulle vælge og det er lidt en jungle at finde ud af.
Men efter at have læst Gud ved hvor mange anmeldelser på de forskellige tandlægers trustpilots faldte valget på Cosmodent .
Jeg blev modtaget i Kbh til forundersøgelse af DR Betnadette der talte dansk og hun og jeg fik lavet behandlingsplan.
Jeg blev hentet i lufthavnen af deres privat chauffør og kørt til hotellet en meget sød mand ved navn Jani.
Efter mine behandlinger som tog en uge fløj jeg hjem igen men så begyndte mareridtet jeg havde smerter kunne ikk tygge osv. Jeg tænkte åhhhh nej så skulle jeg alligevel ikk have fået lavet tænder i udlandet. Jeg skrev en lang mail til klinikken både om mine problemer samt min angst for tandlæger osv. Allerede samme dag blev jeg ringet op fra klinikken og vi aftalte jeg skulle komme til Kbh igen og blive kikket på.
Jeg blev mødt af en sød tandlæge der undersøgte mig yderst grundig og han kunne konstatere at den var HEL GAL, det var så slemt at jeg blev nødt til at rejse til Budapest igen, hvilket jeg blev rigtig ked af for jeg havde ikke råd til endnu en rejse og nye tandlæge omkostninger. Men de beroligede mig med at de self afholdte mine udgifter da der var garanti på det udførte tandarbejde.
Jeg kom så afsted og det tog 6 dage incl en operation og jeg må sige at Cosmodent er yderst professionel de har virkelig været helt fantastiske til at håndtere mine problemer.
Så sent som idag lige inden afgang hjem måtte jeg til klinikken da jeg var meget hævet og havde slemme smerter. På trods af klinikken var lukket kørte tandlægen ind og lukkede op og tilså mig og forsikrede mig om at alt var ok.
Kære Cosmodent Anilla Sofie Kristoffer bernadette og alle de tandlæger jeg har været i kontakt med i ER FANTASTISKE tusind tak for jeres forståelse og omsorg❤️❤️❤️❤️❤️
Jeg kommer gerne igen og anbefaler jer til alle jeg kender
Hilsen Tinna glisbo
Tag bare afsted!
Tag bare afsted!
Har lige afsluttet længere behandling, med sinusløft, implantater, broer og kroner.
Top professionelt behandling, moderne udstyr og klinik.
Alle aftaler og priser overholdes, helt igennem en reel tandklinik.
Tandbehandling af eksperter på Cosmodent, Budapest.
Dr. Bernadette og hele din stab af professionelle medarbejdere.
Må jeg sige tak endnu en gang. Jeg er bare så glad, et helt nyt menneske, nu med implantater og flotte kroner, som har givet mig livskvalitet. En livskvalitet som jeg bare kan nyde hver eneste dag.TAK - TAK- TAK.
Samtidig skifter både Jørgen og jeg tandlæge, og kører gerne til smilets by, Aarhus.
De kærligste hilsner fra,
Kitty Maaløe, Danmark🇩🇰🌹🇩🇰
Det bliver ikke bedre.
Skriver dette på vegne af min hustru, som netop er færdigbehandlet på klinikken. Svært at finde ord for hvor god behandling og service hun / vi fik på klinikken. Tilslutter os alle de positive anmeldelser der er her på siden. Vil lige fremhæve at Sygesikringen Danmark giver samme kr/øre tilskud til godkendte klinikker i udlandet som de gør til danske klinikker. I dette tilfælde betyder det at netto pris for behandling og ophold i Budapest er på under 30000,- hvor det i Danmark hos egen tandlæge netto ville have kostet ca 80000. Så har vi selvfølgelig brugt ialt 14 dages ferie af 2 omgange på det, men da der er masser af " fritid" mellem behandlingerne, har vi kunnet bruge tiden på at udforske Budapest som er en fantastisk by at besøge. Offentlig transport er billigt og nogenlunde til at finde ud af. I centrum er den ene seværdighed efter hinanden, i gåafstand. I turistområderne er prisniveauet næsten som i Danmark - udenfor langt billigere. Tilbage til anmeldelsen af Cosmodent : Her føler man sig i gode hænder.
WOW!!!!!
Jeg skulle igennem en kæmpe omgang med mine tænder. Have mit bid hævet samt have kroner på stort set alle tænder. Efter lidt research faldt jeg over Cosmodent.dk Jeg synes det var tiltrækkende med mulighed for at mødes i DK før behandlingen.
Efter forundersøgelsen i DK, besluttede jeg hurtigt, at jeg ville have forbedringerne lavet.
Idag har jeg netop afslutte behandlingen i Budapest. Jeg har været her i 14 dage. Brugt mange timer i tandlægestolen - som jo også var formålet med turen! Fra ende til anden har jeg fået en helt fantastisk behandling. Alle har vært søde og forsøgt at gøre det så behageligt og smertefrit som muligt. Og jeg er super godt tilfreds med resultatet :)
Nu vil jeg gå rundt og smile i ét væk med mine nye tænder!
Stort tak for den gode behandling! Som i øvrigt blev flere 1000 kr billigere end det beløb tilbuddet lød på....
Kan klart anbefale et besøg hos Cosmodent i Budspest!
Uovertruffen
Jeg vil her fortælle hvordan jeg opfatter stedet. Og NEJ jeg bliver ikke betalt eller får tilskud for det skrevne.
Men dr. Bernadette og hendes stab fortjener alle de roser de får. Var i Kbh til forundersøgelse. GRATIS. Sød og venlig og meget smilende med en god portion humor. Men efter at have boet på Frederiksberg i 14 år har hun jo lært noget om os. Fik en plan. Besluttede at tage til Budapest. Super god oplevelse. Dejligt hotel. Skøn chauffør der er BETALT, henter og bringer til lufthavnen. Super flot klinik. Søde søde personaler. Og jeg blev orienteret hele vejen. Skulle have 7 implantater og sinus løft 2 steder, 3 kroner og 4 tænder ud. Da jeg, på mit 2 besøg i klinikken, skulle have skruerne i. Faldt jeg næsten i søvn i stolen. Kunne dog hører der blev lavet noget men absolut smertefrit. Kirurgen var simpelthen super rar. Og Anilla og Kristoffer som jeg skriver med, på DANSK, er fantastiske. Jeg kan ikke anbefale stedet NOK. Jeg har ingen problemer. Venter nu bare på at skulle have kronerne i så kan jeg "bide fra mig" uden at være bange for at tabe protesen. Sikke en livskvalitet jeg får i en alder af snart 63. Mødte en herre på 73 som havde fået implantater, han var lykkelig. Kan kun sige PRØV DET. Tandlæge skræk ingen hindring. Alt det bedste til hele staben dernede. Mange hilsener Kirsten
Professionel og top moderne klinik
Cosmodent er en fantastisk tandklinik med top moderne udstyr og virkelig dygtige tandlæger og klinikassistenter. Følte mig tryg gennem hele forløbet. På trods af mange patienter blev alle aftaler og tider overholdt med næsten ingen ventetid. Det færdige arbejde er perfekt og jeg er meget glad for at jeg tog dertil. Stor tak til dr. Bernadette for et fantastisk arbejde.
Kan på varmeste anbefale Cosmodent tandklinik.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.