Course Prints Avis 27

4,6

Lange tijd op zoek geweest naar een leuk relatiegeschenk en met course prints het ideale cadeau gevonden. Op deze manier kan ik een persoonlijke twist geven aan een cadeau zonder daar zelf veel moeite... Voir plus

I recently ordered a custom golf print and I couldn’t be happier with the result! The quality of the paper is very good and it really brings the golf course to life. Also the ordering process was smoo... Voir plus

Ik heb nog niets ontvangen, maar contact gehad met course prints. Dat klonk goed en ze beloofde mij de bestelling opnieuw te sturen. We wachten af

1. Boutique d'affiches
  2. Galerie
  3. Magasin de golf

The Original Golf Course Prints. Bring the game home with our thoughtfully designed prints. Custom orders available for any golf courses, anywhere in the world! Customize them exactly how you like, add a special message, your best score or a cool colour! Browse our website for your favorite Course Print

4,6

Demande des avis aux clients

Topkwaliteit

Topkwaliteit! Leuk cadeau om te geven

30 janvier 2025

Réponse de Course Prints

Dankjewel Hugo! Fijn dat het cadeau goed is ontvangen!

Super blij met het resultaat

Super blij met het resultaat, betrouwbare en snelle levering. Prachtig cadeau om te geven.

3 février 2025

Réponse de Course Prints

Geweldig Marjolein! Dank voor je review, het wordt enorm gewaardeerd!

Prachtige prints van goede kwaliteit

Prachtige prints van goede kwaliteit. Ik had een vraag over de favoriete golfbaan van mijn vriend die niet op de site stond. Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen en heb op deze een perfect verjaaardagscadeau kunnen aanschaffen. Top!

22 janvier 2025

Réponse de Course Prints

Freek! Geweldig dat je met ons product een mooi verjaardagscadeau hebt gevonden. We kunnen hem helemaal personaliseren zodat er voor ieder wat wils is!

Onvergetelijk cadeau

Nog even snel een persoonlijk cadeau voor mijn opa gemaakt. Zijn geluk kon niet meer op toen hij zijn hole in one ineens in zijn handen had. Heel erg bedankt voor dit prachtige idee!

5 décembre 2024

Réponse de Course Prints

Geen enkel probleem natuurlijk. Super om te horen dat hij er zo blij mee was!

Custom order en snelle levering

Heel tevreden met mijn custom order! Was zeer gemakkelijk om contact te krijgen en kreeg snelle reacties over vragen voor mijn custom order. Daarnaast ook verbaast over hoe snel de levering was, binnen een paar dagen hing het al thuis aan de muur! Kwaliteit is heel hoog, ik zou dit iedereen aanraden die van golf houdt!!

10 décembre 2024

Réponse de Course Prints

Hi Bas, dankjewel voor de review en goed om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en levertijd! 💨🏌️

Last minute verjaardagscadeau; snelle levertijd

Ik had op het laatste moment bedacht dat ik dit cadeau wilde geven aan mijn vader en dankzij de super snelle levertijd kwam het gelukkig op tijd aan! Hij is er heel blij mee!!

3 février 2025

Réponse de Course Prints

Merel! Fijn dat je er blij mee bent! Door onze nieuwe drukkerij kunnen we nu nog sneller leveren.

Superb

Got a personalized print of my home course. The communication went smooth, the delivery was rapid and the quality is mega! Thank you so much!

24 janvier 2025

Réponse de Course Prints

Hi Pieter. You are most welcome! Great to hear that you are happy with your personalized home course print! ⛳