1. Magasin de vêtements pour femmes

Find the latest women's fashion & accessoires at Couturisma. Hit refresh on your wardrobe and discover hundreds of this season's must-have looks and trends online ...

2,7

Bas

Aucune trace de demande d’avis

Heb al eerder een review gezet maar…

Heb al eerder een review gezet maar gezien de slechte communicatie toch nog maar eentje dan. Dame wilde "met alle plezier T&T geven" zodat ik kan zien waar het pakket blijft. Helaas bleef het alleen bij dat mailtje en reageert ze weer niet. Neem geen risico en bestel hier niet. Er zijn genoeg webshops die wél betrouwbaar zijn!!!🤬🤬🤬

3 janvier 2023

Ze wil geld niet terug geven

Ik bestelde een trui. Deze was niet goed dus ik wou hem retourneren. Je moet je retour altijd binnen de 14 dagen aanmelden en blijkbaar zelf betalen voor op te sturen. Ik stuurde meerdere mails voor de retour aan te melden en een retourformulier te ontvangen. Ik kreeg pas na 3 weken antwoord. Wanneer ze mijn retour ontvangen heeft, liet ze weten dat dit buiten de retourtermijn van 14 dagen viel en ze mijn geld niet kon terugstorten. Dus de enige optie was om OPNIEUW verzendkosten te betalen zodat ze de trui naar mij kon opsturen. Ik was hier helemaal niet mee akkoord daar ik haar retourformulier veel later ontvangen had en het dus haar fout was dat de 14 dagen overschreden was. Op deze verschillende mails kreeg ik nooit reactie. Mevrouw heeft dus en de trui en mijn geld. Via geen enkel kanaal reageert ze. Alles behalve professioneel.

15 novembre 2022

Geen pakketje

Op 01-01 besteld, maar nog steeds geen pakketje geleverd. Ik verwacht dat er niks meer komt. Couturisma reageert niet op telefoon en mail. Vorige week alleen een bericht via Instagram dat de pakketjes later zijn. Ik moet het gezien de andere reacties nog zien.
Aanvulling; ook ik een T&T gekregen maar daarna niks meer. Niet bestellen hier!!!

17 janvier 2023

Pakketje komt niet

Ik heb hier voor het eerst besteld maar dit is een super slecht bedrijf ik zit al bijna twee weken te wachten op me pakketje, ik heb al twee keer gemaild omdat me pakketje nog steeds niet is verzonden maar nog steeds geen reactie.Ik ga hier nooit meer bestellen !

11 janvier 2023

Nooit meer!

Nooit meer!

Heb eerst 2 weken moeten wachten op een trui, heel lang moeten wachten op antwoord. Uiteindelijk de trui terug gestuurd omdat hij te groot was. Maar krijg nu ook geen reactie meer. Geld ook niet.

3 janvier 2023

krijg niks binnen!

Ik heb 3 weken geleden en bestelling geplaatst maar wacht nog steeds, ze zeggen dat hij steeds automatisch retourneert als hij word verzonden maar ik krijg ook geen track en trace en en staat op postnl dat ze nog geen bestelling hebben ontvangen van couturisma. Ze reageren ook zelden met niks helpende antwoorden dus ik wil graag me geld terug.

9 janvier 2023

Super goeie ervaring met dit bedrijf

Super goeie ervaring met dit bedrijf! Snele levering, goeie & snelle communicatie via instagram over leverdatum etc. Mooie website, makkelijk en snel te bestellen. Super goeie kwaliteit van de kledij 😍. Mega mooi ingepakt en zelf een gratis planner bij de bestelling. Voelde echt als een cadeautje dat binnenkwam. Ruime keus en kledij etc. Als je iets op het oog heb, zeker bij haar bestellen! 🫶

2 septembre 2022

Een aanrader

Vlotte communicatie, doet zoveel mogelijk voor haar klanten, super vriendelijk! Heel mooie kleren ook natuurlijk, voldoen aan de beschrijving en ze geeft advies! + extraatjes!! <33

16 septembre 2022