Kenneth er ikke bare en vært – han er en oplevelse i sig selv. Med en sjælden evne til at kombinere smagsnuancer med levende fortællinger, formår han at tage sine gæster med på et sanseligt eventyr, h... Voir plus
Har netop haft besøg af Kenneth fra CPH Beverages som førte os ind i gin verdenen til et privat fødselsdags arrangement. Både vi som værter og vore gæster var super tilfredse som gjorde vor begiven... Voir plus
En super hyggelig gin-aften med god stemning, spændende smagninger og masser af viden om gin. Perfekt balance mellem sjov og læring – kan helt klart anbefales!
En super hyggelig aften med mange gode anekdoter. Gode og underholdende historier om de forskellige destillerier.
Écrit par l'entreprise
Vin og spiritus. Vi sælger både til private og erhverv. Rødvin, hvidvin, prosecco. Vi leder hele efter tiden nye nye spændende produkter til vores kunder. Gin fra fra hele verden og naturligvis Danmark. Vodka fra Europa, Tequila fra Mexico. Portvin eller snaps kig forbi vores hjemmeside. Det er også her du kan bestille en privat Ginsmagning.
Danemark
- cph-beverages.com
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Drikkelsen var i top, perfekt til en festlig aften.
Fantastisk aften!
Rigtig rigtig god oplevelse med Kenneth - til en privat Ginsmagning!
ALLE pengene værd - og ABSOLUT en succes der skal gentages!

Så god en aften
Så god en aften, vores smagsløg blev udfordret. Jeg anede ikke at gin kunne smage sådan
Passioneret og kompetent.
Passioneret og kompetent.
Rigtigt god oplevelse.
Kan klart anbefales.
Proffesionel
Proffesionel. Punktlig, og en oplevelse i særklasse. Skal det være lækkert så tag fat i cph beverages
Super hyggelig og underholdende aften.
Super aften
Kenneth er utrolig flink og ved meget om tingene. Det er kvalitet for alle pengene. Super hyggelig aften
Formidabel ginsmagning
Kenneth gør det formidabelt, han har enorm viden omkring de forskellige gin og er så hyggelig.
Vil klart anbefale Kenneth og teamet fra Cph Beverages, som giver en skøn oplevelse og gør det hel fantastisk, samt mere end du har betalt for.
Det er ikke sidste gang, vi har holdt ginsmagning.
Supert indlæg i gin verdenen af Kenneth
Både vi som værter og vore gæster var super tilfredse som gjorde vor begivenhed lidt mere festlig.
God oplevelse og vil klart anbefale jer til andre*****
Linda & Jan
Vi fik en rigtig god præsentation af de…
Vi fik en rigtig god præsentation af de forskellige gin som i servere, til et privat arrangement.
Har helt klar fået øjnene mere op for gin. Det smagte dejlig.
Tak for en god oplevelse!

Réponse de Cph Beverages
Jeg købte Gin fra Cph Beverages til…
Jeg købte Gin fra Cph Beverages til vores Nytårsaften. Jeg vil sige, at det er bestem ikke sidste gang, jeg glæder mig allerede til, at skal smage mange andre fra deres shop. De lever bestemt op til, at være pålidelige, jeg glæder mig til at handle meget mere med Cph Beverages i 2024