BRUG IKKE DETTE FIRMA! Min kæreste og jeg havde booket dem til at flytte for os d. 28. marts og havde fået bekræftet på skrift at de ville komme ml. Kl. 7-9. Vi venter hele morgenen og ringer til... Voir plus
Lisez les avis des autres
De reddede os da et andet flyttefirma aflyste på dagen, mens alle vores møbler stod klar på gaden til at blive hentet. Professionelle og venlige mennesker, kan kun anbefales.
Stor fleksibilitet og kundeservice helt i top! Ene flyttemand var dog lidt hårdhændet med et par kasser og billeder, hvilket medførte et par ødelagte ting( fad og billedramme) Men bortset fra det,... Voir plus
På trods af en lidt bøvlet start med forsinkelse pga nedbrud på flyttebilen, blev min flytning med cph logistikhuset til en super god oplevelse. Pga forsinkelsen kom der 4 meget arbejdsomme mænd. De h... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
CPH-Logistikhuset er en veletableret flyttevirksomhed, og vi sætter en ære i at give vores kunder en god service og flytteproces. Med vores erfaring og ekspertise har vi været en pålidelig partner for en bred vifte af kunder, der har valgt os til at håndtere deres flytninger i løbet af de sidste 7 år. Vi går den ekstra mil for vores kunder, fordi vi tror på, at en flytning ikke bare handler om at transportere ejendele fra et sted til et andet. Det handler om at skabe en behagelig overgang til et nyt hjem.
Coordonnées de contact
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det gik hurtigt og nemt
BRUG IKKE DETTE FIRMA
BRUG IKKE DETTE FIRMA!
Min kæreste og jeg havde booket dem til at flytte for os d. 28. marts og havde fået bekræftet på skrift at de ville komme ml. Kl. 7-9. Vi venter hele morgenen og ringer til koordinatoren kl 9.10, da ingen er dukket op. Han siger at flyttemanden først kommer ml. 9-10, og han sender os nummeret på flyttemanden.
Da vi ringer nummeret op, er nummeret ugyldigt og kan ikke ringes op. Ingen flyttemænd kommer og vi ringer MANGE gange til koordinatoren, men han ignorerer alle vores opkald. Efter et par timer bliver vi nødt til at ringe til et andet flyttefirma, der kan hjælpe os akut og det bliver en langt dyrere regning for os.
Nogle dage efter får vi fat på koordinatoren igen som ikke tager noget ansvar for den manglende flytning og ikke vil betale for vores ekstra regning.
Manglende kvittering
Bookede dem til en opgave på timepris. Flytningen gik som sådan fint nok - vi måtte anvende tolk for at kunne kommunikere med flyttemændene.
Processen efterfølgende er kritisabel.
Betaling via MobilePay og efterfølgende mange rykkere for at få en kvittering. De nævner flere gange at ville sende den samme dag, men her længe efter fortsat ikke modtaget kvittering. Der giver mig ekstra bøvl at de ikke sender den kvittering som de lover. Det er under al kritik.
Det værste flyttefirma
Det værste flyttefirma, alle mine møbler blev hakket, ridset, helt og delvist ødelagt.
Mine flyttekasser blev stablet fra gulv til loft i bilen fastgørelse.
Flytningen tog 13 timer og jeg blev efterladt med et stort kaos.
Derudover blev samtlige gulve I min nye bolig ridset fordi man syntes at kasser og møbler skulle trækkes/skubbes hen over gulvet.
Midt i Flytningen bad de om yderligere 4000,00 kr. trods der var givet et tilbud. Hvis de ikke fik de 4000.- ville de ikke flytte for mig.
JEG KAN UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANBEFALE DETTE FIRMA TIL NOGEN.
HOLD JER LANGT VÆK.
Utroligt flinke flyttefolk
Professionelle og venlige mennesker, kan kun anbefales.
Det gik så fint!
Det her var min føreste flytning og alt gik så godt med det her firma vildt nemme og mega effektive jeg have remlig mange ting og tunge men alligevel tog det dem 20-25 minutter en to tre så var de færdige og kørte op til lejligheden det kalder jeg nemt nemt nemt anbefaleder det her firma tak for en rigtig god og nem flytning
God service og venlighed 🙂 kan stærkt…
God service og venlighed 🙂 kan stærkt anbefales
anyone else is better then this.
Strong advice to select any other moving company, but not this one.
We came fast to a great price and timing - full appartement within 1 day for 10k dkk with 3 people to move, with no agreement on when / how to pay for the service.
When they arrived, they were only with 2, as their colleagues stayed in the truck doing nothing.
After a full day of moving, we have 40k dkk costs of damages on our furniture, when asking to the company how they want to settle this, they fully block / stop communication. no replies on email, phone calls or anything.

Réponse de Cph Logistikhuset
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Rigtig god pris og godt arbejde. Kan kun anbefale 👍
Fantastisk
Fremragende service
Fremragende service, erfarent personale og rimelige priser
Det gik hurtigt og nemt
Det gik hurtigt og nemt. Flyttefolkne var flinke, og alt blev behandlet godt
Kan godt anbefales
Hurtig præcis
Rigtig effektiv service
Rigtig effektiv service - kan klart anbefale Hamza & Blal
Jeg kan varmt anbefale det 🤗
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.