CPH EmbroideryAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Rigtig pæn kasket og virker til at være fornuftig kvalitet. Savnede dog lidt kommunikation mellem bekræftelsen og afsendelsen — fx en mail om, at produktionen var sat i gang :)

L'entreprise a répondu

CPH Embroidery is amazing! Extremely good quality and super helpful staff. They personalized hats for us on a very short deadline, and the embroidery turned out insanely good. Pickup was quick, easy,... Voir plus

Rigtig fine kasketter og god service men føler der er noget misvisende ved at hedde Cph Embroidery og så se at kasketten er made in china

1. Service de broderie

Écrit par l'entreprise

Brodering på tekstil. Vi hjælper dig med at brodere dit design på stort set alt slags tekstil. Vi producerer til virksomhedsbrug såvel som privat, så der er intet minimumskøb. Vi tilbyder en hurtig levering og god kundeservice, så tøv ikke med at kontakte os.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

34 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stor anbefaling herfra

Jeg fik broderet navn og en sejlbåd på en fleecetrøje til min mands fødselsdag. Utrolig flot arbejde og en rigtig god og personlig service. Jeg vil til enhver tid bruge firmaet igen.

15 juin 2023

Réponse de CPH Embroidery

Utrolig fin anmeldelse, tusinde tak for de fine ord! Det var en fed opgave!

Personlig, hurtig og god service samt rigtig god kvalitet!

Vi stod i en situation med kort varsel, hvor vi havde brug for brodering på noget firmatøj, og her var CPH Embroidery perfekt. De tilbød personlig, hurtig og god service samt rigtig god kvalitet

11 mars 2024

Réponse de CPH Embroidery

Tusinde tak for din anmeldelse Magnus! Vi har været mere end glade for at kunne hjælpe I jeres situation!

Stor ros til CPH Embroidery

Stor ros til CPH Embroidery. Der er ydet en fantastisk service og ikke mindst et meget flot resultat. Meget rimelige priser og god hjælp til at få det helt rigtige design og dermed den perfekte branding. Jeg ved hvor jeg skal have lavet mine næste opgaver - hos CPH Embroidery!

26 février 2024

Réponse de CPH Embroidery

Rigtig dejlig anmeldelse at få! Vi er glade for at vores brodering har levet op til din forventning og glæder os til at høre mere i fremtiden!

Great stuff

Great communication, and execution. Love it.

30 novembre 2023

Thank you!

Havde en god oplevelse med at få…

Havde en god oplevelse med at få broderet logo og hjemmeside adresse på min bestilling. Resultatet er blevet rigtig godt.

15 décembre 2023

Réponse de CPH Embroidery

TAK! Det er dejligt at høre :)

Høj kvalitet og fleksibilitet.

Høj kvalitet og fleksibilitet.

Fremragende produkter, god kommunikation, nem afhentning.

Fik besvaret samtlige spørgsmål og der blev ydet god vejledning ift valg af T-shirt og tråd. Fungerer både at aflevere egne T-shirts og bestille T-shirts gennem CPH.

15 décembre 2023

Réponse de CPH Embroidery

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for at kunne leve op til forventningerne!

Great Products, Great Service

Quick and efficient service, with high quality deliverables. Very easy to work with, and I'm very satisfied with the products I purchased. I would very highly recommend.

16 août 2023

Réponse de CPH Embroidery

Thank you so much for your review, we are happy that you like it!

Super virksomhed!

Super virksomhed!
Virkelig flinke unge mennesker der står bag denne broderivirksomhed. De kan få næsten alt til at ske med nål og tråde.
Kan klart anbefales!

19 septembre 2023

Réponse de CPH Embroidery

Dejligt at høre Lucas! Tak for dine ord!

Fantastisk kundeservice og fremragende udført arbejde

Fantastisk kundeservice, fantastisk kvalitet, leveret til tiden, flot pakket...gode mennesker. Alt er præcis som det skal være.

Kan anbefales for dem kan man stole på!

19 septembre 2023

Réponse de CPH Embroidery

Tusinde tak for din anmeldelse, ordene varmer! Vi er glade for, at I er tilfredse med produktet!

Kan varmt anbefale dem😊

Kan varmt anbefale dem😊
Deres håndklæder er rigtig gode og de er dygtige til at brodere, flot håndværk. Meget tilfreds 😊

3 juin 2023

Réponse de CPH Embroidery

Tusinde tak for anmeldelsen! Det betyder meget for os :)

Kæmpe anbefaling. God service

Har bestilt arbejdestøj med mit eget logo igennem CPH Embroidery, og det spiller bare!!!. Korrespondancen med deres medarbejder, er super professionel og der er hurtig respons. Kan varmt anbefale deres T-shirts og sweatshirt med deres brodering. God kvalitet og sans for detaljen, og super gode til at komme med ideer til produktet du skal have lavet.

13 février 2023

Réponse de CPH Embroidery

Tusinde tak for den fine anmeldelse Nikolaj! Vi er glade for at du er tilfreds med arbejdet !

Varm anbefaling

Som så mange andre har jeg vinterbadet. I vinterbadeklubben, hvor jeg er tilknyttet, er vi mange der har den samme badekåbe. Jeg besluttede derfor, at jeg skille min badekåbe ud fra de alle de andre, og fik broderet mit firmas logo på ryggen.
Jeg er yderst tilfreds, med broderiet, og så var der lige hurtig levering oven i...

Jeg kan varmt anbefale at bruge CPH Embroidery

17 avril 2023

Réponse de CPH Embroidery

Det er vi glade for at høre! Vi gør det bedste for at hjælpe, tak for de pæne ord Anette :)

Flot broderi på badekåbe

Jeg har fået broderet mit navn, på min vinterbadekåbe hos CPH Embroidery og er meget tilfreds med resultatet, det er blevet så flot. Så kan varmt anbefale dem - 5 stjerner herfra.

1 mars 2023

Réponse de CPH Embroidery

Tusinde tak for din anmeldelse Charlotte! Vi er glade for at høre, at du er vild med resultatet :)