Vi er utroligt glade for vores nye skabe, som fuldt ud lever op til vores forventninger De to snedkere , som vi havde på opgaven var meget kompetente. Vi vil gi vores bedste anbefalinger

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Rigtig flot arbejde - monterings service var fantastisk god. Super flot arbejde. Fik blandt andet monteret skabe i forbindelse med skrå vægge. Blev meget flott... Voir plus

Fantastisk oplevelse! Rolf var lige fra start af projektet let at sparre med og han havde nogle meget interessante forslag til løsningen af vores projekt. Alle aftaler blev overholdt og snedkeren var... Voir plus

Vi havde kontaktet flere firmaer der solgte indbygget garderobeskabe. CPH skabe var straks klar med en løsning på den stillede opgave og vi fik det vi havde tænkt og endnu bedre end vi havde for... Voir plus

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En positiv oplevelse

Fra første kontakt, opmåling, et meget positivt indtryk, Leverance af dele blev aftalt og leveringen kom til aftalte tid og med uhyre serviceminded personer, og igen til aftalt tid kom snedkeren og samlede skabet, atter en behagelig og servicemindet person Alt i alt en positiv oplevelse. Der var et par mindre mangler, disse blev udbedret hurtigt og med et smil,
En meget positiv oplevelse at handle med CPH skabe. Hvis der kunne være givet flere stjerner havde de fortjent det,
Christian Wacker

10 septembre 2021

Kære Christian.
Tusinde tak for denne gang og din flotte anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er kun glade for, at vi kunne hjælpe jer og I har været tilfredse med forløbet.
Tak for jeres måde og være på, det har været en fornøjelse.
Sig endelig til, hvis vi kan være behjælpelig en anden god gang.
Hav en skøn dag.

Rolf Martinsen, CPH Skabe.

CPH skabe er top professionelle fra…

CPH skabe er top professionelle fra opmåling til færdigt produkt. Vores konsulent Rolf var utrolig dygtig til at se muligheder. Han forstod vores behov fra start, og havde de bedste ideer til at opfylde vores ønsker. Rolf har virkelig fået udnyttet hele væggen og ikke nok med, at vi har fået rigtig meget skabsplads, så virker soveværelset større. Derudover har vi fået sat skydedøre op i vores gang, så vi kan udnytte pladsen bedre, og det fungere så godt. Snedkeren der kom og satte begge skabe op var yderst professionel, og meget omhyggelig. Vi kan derfor kun varmt anbefale CPH skabe til alle.
Steen og Mette

10 septembre 2021

Kære Steen og Mette.
Tusinde tak for jeres fine anmeldelse.
Vi er kun glade for, at I er tilfredse med hele processen og ikke mindst slut resultatet. Mange tak for denne gang og på gensyn. ;)
Hav en dejlig dag.

Kan kun rose Cph skabe

Kan kun rose Cph skabe. Virkelig kompetent sælger (Dennis), som var ude og tage mål, kom med idéer og løsninger jeg ikke selv havde fundet på.
Det håndværksmæssige arbejde blev også udført til UG, snedkeren med flot afslutning og som prikken over i'et, el-arbejdet der blev udført i forbindelse med løsningen på lys i skabet

1 septembre 2021

Kære Jonas.
Tusinde tak for din flotte flotte anmeldelse.
Den varmer.
Dejligt at du er tilfreds. Det kan vi godt lide :)

Hav en fantastisk dag.

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. Rolf sørgede for, at vi fik designet netop den løsning, der passede til os. Han fulgte endda op med et par besøg og mindre tilretninger, så vi var sikre på, at den 'sad i skabet'. Imponerende leverancestyring, så alt kom til aftalt tid. Og så foregik selve opsætningen helt perfekt endda på kortere tid end forventet. En super oplevelse.
Rie & Jørgen

27 août 2021

Kære Rie og Jørgen.

Tusinde tak for denne gang og jeres meget fine anmeldelse.
Vi er kun glade for at I gav os muligheden for at hjælpe jer og at det hele så flaskede sig, er jo kun endnu sjovere.
Håber I får stor glæde ud af løsningerne.

Hav en skøn dag.

Mvh.

Super I top.

Super I top.

3 skabe 2 med kvinde afdeling og herre afdeling samt et vin skab, alt en god løsning, lige fra rådgivning til opsætning, alt til tiden, trods den vente tid der nu er . man vil jo gerne have det op samme dag man bestiller, men det er hver at vente på. super oplevelse. tak CPH

5 août 2021

Top kompetence

Effektiv og venlig kundebetjening hele vejen fra projektering til montering. Alle aftaler og deadlines blev overholdt 100% Et stort udvalg af skabsløsninger sammenholdt med konsulentens meget kyndige vejledning sikrede den perfekte løsning. CPH Skabe stod for montage og stillede med en yderst dygtig snedker.
De varmeste anbefalinger af CPH Skabe.

29 juillet 2021

Tak til CPH Skabe for en positiv…

Tak til CPH Skabe for en positiv oplevelse helt fra planlægningen til udførelsen. Alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke. Rolf var til rådighed på tlf hvis vi havde spørgsmål og ringede og fulgte op på vores tilfredshed med resultatet og processen. God og venlig service.

20 juillet 2021

WAUW - kvalitet & levering til tiden

WAUW - Vi er vilde med vores nye garderobeskabe. Sorte skydedøre m. spejl, LED lys i bøjlestænger og lysbånd indfræset i siderne, hvilket skaber overblik i skabets kreative indretning, som passer perfekt til vores behov!
- Idérige konsulenter
- dygtige snedkere