Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Crateit er bare helt fantastisk. Min søn elsker deres univers og fantastiske produkter. Fantasien og kreativiteten bliver udfoldet og hold op, hvor har vi bare haft mange timers god leg sammen.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var så heldige at få doneret en kasse til vores SFO. Virkelig fine figurer hvor rammerne er sat og det derfor er meget nemt for alle at være med. Vi havde børn fra 6-8 år med, og både drenge og... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Crateit skaber legetøj, der inspirerer børn til kreativitet og læring. Med bæredygtige materialer og produktion på værksteder med mennesker med særlige behov, forenes høj kvalitet med socialt ansvar.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre produkter og hurtig levering

Lækre produkter og hurtig levering.
Sønnen på 8 elsker dem, og har allerede planlagt hvilken kasse, der skal være den næste😊

10 décembre 2021

Hej Anita

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre, at det er en stor succes hjemme hos jer :-)

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner - Martin fra CRATEIT

Fortrinligt

Hurtig levering og selve boxen er genial. De bringer stor glæde. Virkelig venlig og professionel kundeservice. Handler bestemt her igen

6 décembre 2021

Hej Maria

Tak for din anmeldelse og interesse for CRATEIT

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner - Martin fra CRATEIT

Fordybelse og hygge

Det er ikke første gang, jeg køber crateits produkter og jeg har været tilfreds alle gangene. Min 8 årlig datter elsker at fordybe sig og være kreativ med figurerne. Hun kan sidde og hygge i flere timer. Min datters kognitive mekanismer bliver helt sikkert styrket:)

4 décembre 2021

Hej Marianne :)

Tusinde tak fordi du har taget dig tid, til at give os en 5 stjernet anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.
Og hvor er det skønt at høre, at din datter rigtig får fordybet sig med vores produkter.

Du ønskes en god aften og en snart glædelig jul.

De bedste hilsner fra Tonny

/ Team CRATEIT

Virkelig flot service fra Creatit

Virkelig flot service fra Creatit, jeg modtog min ordrer dagen efter jeg havde bestilt og fik fin besked om de havde modtaget min ordrer og nu var den afsendt med GLS så jeg kunne se hvor min pakke befandt sig henne
Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Creatit

4 novembre 2021

Hej Lise :)

Tusinde tak for din fine anmeldelse.

God fornøjelse med produktet. VI håber du besøger os igen.

God dag til dig.

Mvh. Tonny fra CRATEIT

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine produkter og underholdning for hele familien

Rigtig fine produkter, lækkert udført og let og underholdende at tage i brug - for hele familien. Hurtig og fin service fra bestilling til levering. Vi kommer helt klart til at bestille igen 😊

24 octobre 2021

Hej Mie

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for :D
Det er dejligt at høre at alt er gået godt, og at i gerne vil bestille på et senere tidspunkt.

Tonny

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er store CRATEIT fans herhjemme!

Vi er store CRATEIT fans herhjemme!
Mine børn på 8 og 10 er vilde med at være kreative med Crateit’s kasser. Vi kan alle kan bruge timevis på at hygge og farvelægge figurerne.
Et super godt kreativt produkt!🤩

12 octobre 2021

Hej Tina

Det er fantastisk at høre!

Martin

Kreativt festfyrværkeri

Vi var så heldige at få doneret en kasse til vores SFO.
Virkelig fine figurer hvor rammerne er sat og det derfor er meget nemt for alle at være med. Vi havde børn fra 6-8 år med, og både drenge og piger var helt opslugte af ‘pynte’ processen.
Figurerne blev både stillet op på de medfølgende skinner, lavet til halskæder og nøgleringe, så der mange muligheder med de fine træfigurer.
Stor anbefaling herfra og en rigtig fin ide til små kreative sjæle, eller til dem der ønsker at prøve kræfter med det kreative.

30 septembre 2021

Hej Marlene

Vi er glade for at vi har kunne bidrage til kreativ aktivitet i jeres SFO, og rigtigt sjovt at høre, hvad de færdige resultater bliver brugt til! :-)

Martin

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt og meget tilfredsstillende.

Har bestilt fredag morgen og modtaget lørdag, de ser meget fine ud og vi glæder os til at ligge farve på dem, vi er meget tilfredse med CRATEIT, deres service og hurtig levering.

27 septembre 2021

Hej Tommy

Tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at at du er tilfreds med både produktet, servicen og leveringen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og mega fine figurer

Jeg bestilte en CRATEIT og fik den allerede dagen efter. Den har været et kæmpe hit og har bidraget til nogle gode timer omkring køkkenbordet :)

21 septembre 2021

Hej Katharina

Dejligt at høre at det har givet jer nogle hyggelige stunder :-)

BørneKreaHygge til vores fest

Jeg bestilte 2 kasser Crateit, som blev sat på bordet sammen med en masse tuscher og glimmerlim uden yderligere introduktion til vores søns konfirmation. Lynhurtigt sad 4-5 børn og farvelagde de søde finurlige figurer. Der var så meget snak og grin omkring bordet, mens hovederne var begravet i kreative udfoldelser. De mindste børn kunne overskue de små figurer og øvede sig koncentret om at ramme stregerne. De større børn udfordrede figurerne med nye tilføjelser, nye streger og skygger mm. Børnene stillede figurerne op på skinnerne til skue for de øvrige gæster, og da de skulle hjem tog de et hyggeligt minde med sig hjem fra festen.

15 septembre 2021

Hej Tine

Vi er meget glade for at høre at i fik så meget sjov ud af jeres CRATEITs og at børn, store som små, fik sig en god oplevelse.
Jeg håber i havde en fantastisk konfirmation!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille på hjemmesiden

Nemt at bestille på hjemmesiden. De søde figurer kom i løbet af få dage. Figurerne er super-fine. Vi har ikke fået farvelagt dem alle endnu, men de bliver rigtig fine. Der er mange timers leg og hygge.

25 août 2021

Hej Elisabeth

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre at bestillingen gik godt, og at i har hygget jer med vores produkter :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i dag modtaget min kasse fra…

Jeg har i dag modtaget min kasse fra crateit, til mit barnebarn. Synes konceptet er så sejt. Han er vild med dinosaur for tiden, så dinosaur kassen gav bare så meget mening.
Tak for et fedt produkt.

18 août 2021

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse.

Fedt at høre at dit barnebarn elsker dinosaurkassen! ;-)

Rikke fra CRATEIT

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en Crateit kasse ved lanceringen…

Købte en Crateit kasse ved lanceringen som blev modtaget 2 dage efter. Super produkt som giver mulighed for kreativtet og leg.

16 août 2021

Hej Rasmus

Mange tak for din anmeldelse! Og dejligt at høre at i har været kreative med CRATEIT

Noté 5 sur 5 étoiles

Min søn modtog en fantastisk kasse...

Min søn modtog en fantastisk kasse Crateit i 5-års fødselsdagsgave. Iblandt løbehjul, robotter, udklædning mm. var den klart et hit. Jeg er kæmpe fan af at kreativiteten kommer til udtryk i fuldt flor ved dekoration af disse fantastiske figurer. Det tiltrækker alle aldre og er et samlingspunkt på tværs af familien. Og så er det super fint at de hænger til dekoration og er grundlag for mange gode historier og hyggelige stunder.
Jeg vil klart anbefale dem til børn i alle aldre, da de også kan hjælpe de yngre på vej til at sidde koncentreret om noget kreativt. Kh en kæmpe fan

12 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Tid til kreativitet og afslapning

Jeg var så heldig at modtage en Crateit i gave. Den fine kasse indeholder mange timers sjov og kreativ udfoldelse. Der er mulighed for fordybelse og afslapning imens man giver de fantasifulde figurer forskellige udtryk. Jeg vil klart anbefale en kasse fra Crateit til andre, som nyder at være kreative!

28 juin 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus