Jeg købte tilbage i oktober et par Hummel støvler til min dreng. Dem har vi brugt de sidste par år, og de plejer at holde til en sæson. Desværre revnede de allerede i slutningen af november, men efte... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg bestilte et par super fede tights fra Hummel, og modtog varen få dage efter om fredagen. Desværre sad der en tøjalarm på dem, så jeg måtte have fat i kundeservice og sende pakken retur for en... Voir plus
Ordre afgivet mandag aften, pakken afsendt tirsdag og modtaget onsdag. Lige efter bogen og med en glad kunde her :-) Højt informations niveau under hele forløbet, så dejligt.
Jeg fandt min vare til en fornuftig pris og bestilte den. Det mest imponerende var da pakken efter få dage var fremme og jeg åbnede den. Flot pakket og min faktura var foldet flot og ikke krøllet sam... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'articles de football
- Magasin d'articles de course à pied
- Magasin de sports d'hiver
- Magasin de vêtements de sport (activewear)
- Magasins d'appareils de fitness
- Service de fitness et nutrition
À propos de CrazySport.dk
Informations provenant de diverses sources externes
Så er du vild med:
Østergade 25, 7600, Struer
- info@crazysport.dk
- crazysport.dk
Information importante
Aucun historique récent de demande d’avis
God service og hurtig levering handler …
God service og hurtig levering handler gerne her igen.
Super kundeservice da min pakke blev …
Super kundeservice da min pakke blev væk.
Der blev med det samme afsendt en ny pakke.
Hurtig ekspedition og den forventede vare
Hurtig ekspedition og den forventede vare, så den del er perfekt.
Prisen er som deleste steder, men egentlig servicesamfund man
Nsker det
Hurtig og præcis
CrazySport leverer hurtigt - faktisk hurtigere end lovet. Og der er fint udvalg, hvis man leder efter håndbold-udstyr. Kan absolut anbefale firmaet.
Super hurtig levering og betjening!
Super hurtig levering
Fint og hurtigt
Nemt at bestille og hurtig levering
Fremragende kundeservice
Frustration over problemer ved bestilling blev lynhurtigt vendt til en positiv oplevelse, pga. fremragende kundeservice fra Louise. TAK!
Super hurtig.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Det var nemt at handle hos jer. En overskuelig hjemmeside. God info fra jer på mail vedr. ordrebekræftelse og oplysninger om at pakken var på vej. Det tog kun 2 døgn, så havde jeg jeres pakke.
Venlig hilsen Helle
Super god service og hurtig levering
Højt informations niveau under hele forløbet, så dejligt.
God service .
God og overskuelig hjemmeside.
Det er nemt at bestille og varerne kommer efter kort tid.
Jeg har kun haft en god oplevelse og handler gerne hos Crazy sport igen. 😃
Let at handel, dog med en hage....
Let og overskuelig hjemmeside, og hurtig levering, men de leverede sko var i den forkerte farve. Min bestilling er korrekt, så fejlen ligger ved forretningen. Forretningen er helt villige til at ombytte uden merudgifter for mig, men skoene var bestilt til at tage med på en lejrtur, og formålet ville derfor være forpasset, hvis vi skulle vente på skoene yderligere 2-3 dage, da lejrturen så ville være forbi.
L’expérience Trustpilot