creativelabamsterdam.com Avis

1. Magasin de papiers peints
  2. Magasin de fournitures de bureau

Creative Lab Amsterdam is in 2016 gestart. De uitgebreide collectie met onder meer oogstrelend behang, notebooks en wenskaarten heeft een unieke signatuur. Met zijn originele designs, elegante prints, krachtige kleuren, creatieve printtechnieken en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft Creative Lab Amsterdam een sterke marktpositie en loyale klantenkring verworven. Recht in het hart De ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op gevoelens. Over emoties. De ontwerpen brengen energie en plezier. Zo bepaalt de keuze voor een specifiek behangontwerp voor een groot deel de sfeer in een kamer, een goed gekozen kaart kan de vreugde van nieuwe ouders weerspiegelen of het verjaardagsgevoel vergroten. Uitgangspunt is dat het ontwerp van een behang, wenskaart of notitieboek nooit willekeurig mag worden gekozen. Of het nu het resultaat is van een uitgebreide en kritische zoektocht of een toevallige "schot in de roos": elk gekozen ontwerp moet je een 100% goed gevoel geven.

Bien

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Great customer service

First shipment was not complete, but this mistake was corrected very efficiently and customer-friendly.
Quality of wallpaper and application to the wall is very good.

8 juillet 2024
Logo de creativelabamsterdam.com

Réponse de creativelabamsterdam.com

Thank you very much for sharing your experience with us! Enjoy the renewed room with the wallpaper circle! Kind regards, Nienke

I ordered wallpaper for my bedroom

I ordered wallpaper for my bedroom. It arrived quickly and was as expected, even better. I recommend this webstore.

18 février 2023
Logo de creativelabamsterdam.com

Réponse de creativelabamsterdam.com

Fantastic to hear! We're always curious how it looks on your wall so please feel free to tag us on socials or send a picture :)