Dragonia Casino: 100% do 2250zł + 200 Darmowe Spiny Avis 157

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Noté 5 sur 5 étoiles

After every session, the site shows me my net result for that session, including total bets, total wins, and how long I played. This helps me see at a glance whether I'm actually winning or losing ove... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Są doskonali, a ja czuję się świetnie, pomimo, że czeka mnie ciężki temat do rozwiązania podczas rozmowy z konsultantem. Na razie mogę mieć pewność, że otrzymam pomoc, której potrzebuję. Realnie, już... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Te powody powodują moją znacząca opinie ponieważ naturę mam wierną i człowiek tak prawdziwy jak to tylko możliwe -opiera się na mnie skutek braku w wiarę iż gdyż ponieważ ależ rozdajemy pieniądze tak... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Instructeur de jeux d'argent
  5. Service de jeux d'argent
  6. Casino en ligne

Écrit par l'entreprise

Dragonia Casino to nowoczesna platforma hazardowa online, która oferuje szeroki wybór gier kasynowych oraz zakładów sportowych. Serwis został zaprojektowany w sposób intuicyjny, dzięki czemu użytkownicy mogą łatwo poruszać się po stronie, korzystać z dostępnych funkcji i szybko rozpocząć grę. Platforma zapewnia dostęp do tysięcy gier, w tym automatów, gier stołowych oraz kasyna na żywo, co pozwala dopasować ofertę do różnych preferencji graczy. Jednym z głównych atutów Dragonia Casino jest szeroka gama metod płatności. Użytkownicy mogą korzystać zarówno z tradycyjnych metod bankowych, jak i portfeli elektronicznych oraz kryptowalut, co zapewnia dużą elastyczność przy wpłatach i wypłatach środków. Dodatkowo platforma stosuje zabezpieczenia, takie jak szyfrowanie danych i procedury weryfikacyjne, które mają na celu ochronę użytkowników i ich transakcji. Strona jest w pełni zoptymalizowana pod urządzenia mobilne, co umożliwia korzystanie z kasyna bez konieczności instalowania aplikacji. Gracze mogą grać bezpośrednio w przeglądarce na smartfonie lub tablecie, zachowując dostęp do wszystkich funkcji dostępnych na wersji desktopowej. Dragonia Casino oferuje również różnorodne bonusy i promocje dla nowych oraz stałych użytkowników, w tym bonus powitalny i regularne oferty typu free spins czy cashback. Warto jednak zwrócić uwagę na warunki obrotu bonusów, które mogą być standardowe dla branży, ale wymagają spełnienia określonych wymagań. Obsługa klienta działa 24/7 i jest dostępna poprzez czat na żywo oraz e-mail, co pozwala szybko rozwiązywać problemy i uzyskać pomoc. Dodatkowo dostępna jest sekcja FAQ, gdzie użytkownicy mogą znaleźć odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Pod względem bezpieczeństwa Dragonia Casino posiada licencję wydaną przez Anjouan Gaming Authority i osiąga stosunkowo wysokie oceny w analizach branżowych, choć niektóre opinie wskazują na konieczność dokładnego zapoznania się z regulaminem przed rozpoczęciem gry. Ogólnie rzecz biorąc, Dragonia Casino to rozbudowana platforma z dużą ofertą gier i nowoczesnymi rozwiązaniami płatniczymi, która może być atrakcyjną opcją dla graczy szukających różnorodności i wygodnego dostępu do rozrywki online.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

deposit method flagged randomly

my debit card which has worked for months here was suddenly declined. no changes on my bank end. tried again next day and it worked. no explanation for the random failure

23 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

This casino is scam they say that…

⁸This casino is scam they say that withdrawal will be process within 3 busines day i have waited 6 days now and still it hasn't process they say that there is delay but won't say what delay chat will give automatic answer i have asking when my withdrawal will be process they only answer we have sended this to relevant department and hurry them and still nothing has happened so i recommed to stay away this casino

21 avril 2026

Nice surprises

I logged in recently and there was a gift — free spins. Just like that, for no reason. I won a decent amount from them. Thanks.

19 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Convenient to play on phone

The mobile version of the site is made perfectly. Everything loads quickly, buttons are comfortable, nothing freezes. I play on the subway and in lines, I don't even notice how time flies. Very convenient for those who don't stay at home. I recommend it.

15 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

How I switched from another casino and never regretted it

I used to play at another casino, but there were constant withdrawal delays and support didn't answer. A friend recommended this site. I had doubts at first, but decided to try it. I registered, made a deposit, played — I liked everything. And when I requested my first withdrawal and received the money within 10 minutes, I realized I was staying here forever. I've been playing for six months now, withdrawn many times, not a single problem. I recommend it to everyone.

15 avril 2026

Nice bonuses for regulars

Every week I receive small bonuses just for playing. Sometimes free spins, sometimes money in my account. No complicated conditions, just a gift. It's very nice when the casino remembers its players and treats them.

16 avril 2026

Nieczyste zagrania z bonusami

Mają promocję, że jak wpłacisz drugi raz, to dostajesz 50% bonusu. Wpłaciłam 200 zł, bonus przyszedł, ale nagle zmieniła się lista gier, na których mogę go wykorzystać. Te, które sprawdzałam wcześniej w regulaminie, zniknęły z listy. Niby prawo do zmiany, ale robienie tego w trakcie jest po prostu nie fair.

Kasyno gra na emocjach

Te wszystkie dźwięki „big win” przy wygranej 3 zł na stawce 2 zł są po prostu śmieszne, ale działają. Człowiek ma wrażenie sukcesu, a realnie jest na minusie. Im dłużej grałam, tym bardziej widziałam, jak to jest zaprojektowane, żeby wywołać emocje, a nie uczciwą zabawę.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mało poważne podejście do limitów wieku

Z ciekawości próbowałem założyć konto, wpisując zmyśloną datę urodzenia poniżej 18 lat. System mnie przepuścił do momentu weryfikacji dokumentu. Rozumiem, że to wyłapią później, ale już samo to, że można się tak daleko dostać, jest słabe. Powinni od razu blokować takie daty.

Grałam po nocy i żałuję

Włączyłam sobie kasyno po północy, miało być na chwilę przed snem. Obudziłam się mentalnie dopiero jak zobaczyłam, że zniknęło ponad 150 zł. Nikt mnie nie zmuszał, ale kasyno również nie robiło nic, żeby mnie zatrzymać. Żadnych przypomnień, limitów czasu. To nie jest partner do zdrowej zabawy.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bonus bez depozytu to pułapka

Skusiłam się na darmowy bonus bez depozytu, bo czemu nie. W praktyce, żeby cokolwiek z niego wypłacić, trzeba było i tak zrobić wpłatę i obrócić ją kilka razy. Finalnie przegrałam więcej niż bym w ogóle wpłaciła bez tego „prezentu”. To taki haczyk, nie żadna darmowa kasa.

Po prostu się zniechęciłem

Miałem kilka małych wygranych, jedną troszkę większą, wypłata się udała, więc nie powiem, że to oszustwo. Tylko że z czasem zobaczyłem, że sumarycznie i tak jestem sporo na minusie, a do tego dochodzi marnowanie wieczorów. Nie mam konkretnego zarzutu, po prostu więcej mnie to kosztowało niż dało radości.

Kasyno męczy głowę

Po kilku dniach miałam wrażenie, że ciągle myślę o grach, o tym, czy dziś „pójdzie lepiej”. Zamiast odrywać mnie od codzienności, kasyno zaczęło zajmować za dużo przestrzeni w głowie. Ich maile i powiadomienia tylko to podkręcały. Dla kogoś z moją psychiką to za dużo.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skończyło się zanim się zaczęło

Wpłaciłem 20 zł, bo był niski depozyt minimalny. Zagrałem może z 10 minut na automacie, wszystko przeszło w kilku spinach. Zero jakiejkolwiek szansy na odbicie. Wiem, że to hazard, ale nawet w zdrapkach częściej coś się zwraca. Tutaj poczułem się jak bankomat.

Noté 1 sur 5 étoiles

Turnieje tylko dla wielorybów

Dołączyłam do jednego turnieju, myślałam, że może coś się uda. Po godzinie patrzę na ranking, a tam ludzie z wynikami, których nie da się osiągnąć bez wydania grubej kasy. Zrozumiałam, że zwykły gracz jest tylko tłem do ich wyścigu portfeli. Szybko odpuściłam.

Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus