Bardzo dobra i tania platforma do serwerów Minecraft. Instalacja modpacków jest szybka i prosta, a pomoc techniczna odpowiada błyskawicznie. Dzięki creeper.pl mogłem bez problemu uruchomić Oceanblock... Voir plus

pełno błędów w hostingu, długo czekałem aż mój problem zostanie rozwiązany, przez błąd który u mnie wystąpił było potrzebne kasowanie wszystkiego co do tej pory zrobiłem, problem z dołączeniem na ser... Voir plus

Hosting fajny szybki ma dużo zniżek na oferty. Posiada on też procesory AMD panel jest w markę łady. Ale to nie na wygląd się patrzy tylko jak chodzi cały serwer.

3,9

Bien

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Nie polecam totalnie

Tragedia hosting nie polecam administracja chamska dla osób w momencie, gdzie wyjebało wszystkim pliki z serwera przez ich błąd, wszystko leci na maszynce w domu stary przypierdolił mu w dysk i wyjebało w kosmos pliki każdemu, zero zwrotu kasy, zero niczego, masakra.

23 février 2026

Réponse : Creeper Hosting

Dziękujemy. Twój serwer został już wyłączony.

Zero lagow

Zero lagow. Profesjonalny autorski panel i poważni dorośli ludzie. Polecam.

6 février 2026

Zanim kupisz

Zanim kupisz u nich jakąkolwiek usługę, wejdź na discorda. Starych postow pewnie juz nie będzie, ale może akurat trafisz na nowego, niezadowolonego klienta który niewulgarnie się o coś pyta, ~15min pózniej zostaje usunięty z serwera. Wybierz jakiegokolwiek innego hosta, gorzej nie trafisz.

17 janvier 2026

Réponse : Creeper Hosting

1. Tak, wszystkie twoje posty z wyzwiskami zostały natychmiast skasowane.
2. Ban jest nieodwracalny. Niestetey twoje zachowanie nie spełania minimum naszych norm komunikacji.
3. Twoje konto zostało usunięte.

skam

minusy:
- długa aktywacja (podczas której abonament leci)
- dużo "przerw technicznych" bez uzasadnienia (podczas których abonament leci)
- 0 kontaktu
- "administrator" discorda to chyba 12 letni syn właściciela który banuje ludzi bezpodstawnie i w niczym nie pomaga
- podstępny biznes który specjalnie nie wystawia potwierdzenia zapłaty, i bez uzasadnienia odrzuca reklamacje.
Unikać!

17 janvier 2026

Robercie
- aktywacja trwa 28 sekund
- jedna uzasadniona przerwa techniczna
- jest kontakt na DC lub email
- 47 lat
- od blisko 14 lat legalnie działająca firma
Twój serer zostaje zablokowany i skierowany do usunięcia.

Mocną zaletą tego hostingu jest szybki support

Mocną zaletą tego hostingu jest szybki support (pomoc we wszystkim) oraz szybka odpowiedź. Kolejny aspekt to bardzo łatwy w obsłudze Panel Serwera. Ostatnim i zapewnie najmocniejszym atrybutem jest CENA, która jest BARDZO przyzwoita (cena do jakości) szczególnie jak popatrzymy na konkurencję.

6 novembre 2025

Ocenka hostingu :D

28 octobre 2025

Dobra pomoc

Dobra pomoc, świetni technicy, szybka odpowiedź, polecam hosting, dobre ceny

26 octobre 2025