Cressana Nederland Avis

4,0

Ik heb nog steeds NIETS ontvangen. Woensdag 8 mei besteld. Post NL verschuift nu voor de derde keer de datum vanwege "drukte" ......

Cressana gaf me duidelijke en concrete adviezen over het Waterkers supplement. Dit heb ik de volgende dag besteld. Ik denk nu om een vitamine D3 supplement en Zink eveneens bij Cressana te bestelle... Voir plus

Erg hulpvaardig, vriendelijk en meedenkend. Ik had verkeerde postcode van mijn verzendadres doorgegeven en gebeld of ze dit nog konden wijzigen. Dit was geen enkel probleem en hebben dit aangepast. Pa... Voir plus

de kwaliteit van de producten van Cressana staat buiten kijf. Ik beveel deze producten dan ook altijd aan aan al mijn Tai Chi en Qigong leerlingen. Want goede voeding is een onlosmakelijk onderdeel va... Voir plus

1. Centre de bien-être

Let op: Cressana nederland is opgeheven en niet langer actief.

Bien

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ik heb nog steeds NIETS ontvangen

8 mai 2024

Dag Harry,

Bedankt voor je feedback! Ik zie bij PostNL dat het volgende:

Pakket is geleverd op Maandag 13 mei om 16:56. Klopt inderdaad dat je afgelopen woensdag had besteld, ik heb het pakket ook netjes op die dag bij PostNL ingeleverd. Dus eigenlijk is de onvrede met PostNL, begrijp ik dat goed? Laat me gerust weten als je ik verder kan helpen met vragen over Cressana.
Groet,
Michel
Cressana Nederland

Product na een week nog steeds niet…

Product na een week nog steeds niet geleverd.
Totaal gebrek aan klantvriendelijkheid.
Laatste bestelling ooit!

14 décembre 2023

Réponse de Cressana Nederland

Update 21/12/23: PostNL heeft het pakketje gister geleverd bij u. Ook heeft PostNL gedurende de afgelopen 6 dagen steeds updates gegeven over de vertraging als gevolg van de drukte met feestdagen.

Beste Wim,
Teleurstellend om te moeten lezen dat u mijn bedrijf een 1 ster waard vindt. U heeft mij een mail gestuurd over de status van de zending, die mail is netjes beantwoord. Het pakketje is op de dag van bestelling bij PostNL ingeleverd.

Wat verwacht u onder klantvriendelijk? Wellicht kan ik u dan beter helpen. Ik heb aangegeven de bestelling opnieuw te sturen, als het met PostNL te lang zou duren, maar we zijn nu 6 dagen verder..

Ik wens u fijne feestdagen en goede gezondheid voor het nieuwe jaar 👍🏻

Michel
Cressana Nederland

Zeer goede kwaliteit

Wij vinden de kwaliteit van een waterkers supplement het belangrijkst. Ik had nog een paar pillen over van een andere website en die waren inderdaad gelig van kleur, terwijl die van jullie echt groen zijn. Verder goede prijs en snelle levering.

6 septembre 2023

6 dagen geleden iets besteld

6 dagen geleden iets besteld. Tot op heden nog niets ontvangen.
Ja sorry, had ik niet gelezen!

28 décembre 2022

Goedendag Anna,

Graag verwijs ik u naar onze website, daarop staat vermeld Cressana® is van 24 december t/m 1 januari gesloten. Bestellingen worden vanaf 2 januari weer uitgevoerd.

Maandag wordt u bestelling direct verstuurd, alvast een fijne jaarwisseling.

Groet, Michel
Cressana