Cretan Green ApS Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Denne gang blev der købt en lækker olivenolie fra Kreta.. Grækerne laver, efter min opfattelse, den bedste olivenolie. Creetan Greens vine er er toppen, og slår det meste fra Europa til samme pris.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Interessante produkter og god service. Vi glæder os meget til at prøve nogle spændende græske vine og andre lækkerier, som ikke umiddelbart kan findes andre steder end hos Cretan Green. Det er næppe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

The owner does not pay his employees as agreed and does not pay his suppliers. Not recommend!

Noté 5 sur 5 étoiles

Må sige at de her på min første bestilling, ikke sidste, ligger på den høje klinge af god service. En del af mine vare var i restordre og fik et pænt "plaster på såret" for ventetiden og leveret l... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de livraison des courses

Écrit par l'entreprise

www.cretangreen.dk er desværre lukket. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for tiden, og ønske alle god vind og god smag fremover!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service, god kvalitet

15 août 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Ammar,,ah det er vi glade for at du synes, for vi har jo netop været lidt ferie-ramt, så vi sætter stor pris på din forståelse og for at du gider skrive flot anmeldelse herinde🙏😊 du må endelig sige til hvis der er noget som helst vi kan hjælpe med 🌞 mange hilsener Mihalis og resten af Cretan Green

der var lidt problemer

der var lidt problemer. der var blevet stjålet olivenolie fra min pakke. men stor ros til jer for at løse problemet.
jeg har fået den flaske der manglede, så stor ros herfra

28 juillet 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Bent, 1000 tak for din hjælp med at løse det, billeder og vi fik skrevet til DAO. Så rart at du trods dette besvær giver ros og orker at skrive flot anmeldelse herind, det er vi mega glade for, det er også meget motiverende😊🙏 Sig endelig til hvis der er noget som helst 😊 mange hilsener Mihalis og resten af Cretan Green

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og levering til døren

Nem bestilling og levering til døren, samt fornuftige priser og frem for alt er det lokale Græske vare.

17 juillet 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Mange tak for den flotte anmeldelse, og at du synes om det hele🙏🙏Vi prøver at gøre det så godt vi kan, det er en lille webshop, desværre er priserne stykket meget af pga producenterne har så svære vilkår de sidste par somre😊Så meget desto mere glade er vi for at du gad bruge tid på at skrive flot anmeldelse, det er vi meget glade for, tak🌞🙏 mvh Mihalis og resten af Cretan Green

Noté 5 sur 5 étoiles

Fornem kundeservice, godt udvalg, Olivenolie har jeg ikke smagt endnu

Olivenolien har jeg ikke smagt endnu, men meget meget fin kundeservice. Misforståelse udbrederet og kompenseret for i rigeligt grad. Og personlig og imødekommende mails. Ikke sidstegang.

28 juin 2024

Hej Birgitte
Det er vi meget glade for at høre🙏og takker for forståelse, meget værdsat🙏Vi lærer hele tiden, det er kun en lille shop, så der er virkelig meget vi kan forbedre🌞Sig endelig til hvis der dukker noget som helst op vi skal hjælpe med eller svare på😊Mange hilsener Mihalis, og resten af Cretan Green

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne dejlige produkter pålidelig…

Skønne dejlige produkter pålidelig levering ja tak

13 juillet 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Ah det er skønt at høre😊🙏 vi siger mange mange tak fordi du gider bruge tid på at lave flot anmeldelse her, det betyder meget 🌞🌞sig endelig til hvis der er noget som helst! Mvh Mihalis, Cretan Green

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende produkter til fair priser…

Fremragende produkter til fair priser og vanvittigt god service

9 juin 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Ah 1000 tak Jonas🙏🌞 så dejligt du synes om det hele, det er mega godt at høre🙏Det er en lille webshop så det hjælper os også rigtig meget du gad lave en anmeldelse, 1000 tak for det 🙏🙏 Sig endelig til hvis der er noget som helst 🙏Mange hilsener , Mihalis og resten af Team Cretan Green🌞🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

..en fornøjelse ud over det usædvanlige...

... det er altså bare en fornøjelse, at handle hos Cretan Green..... supergode produkter og meget personlig og hurtig service... 🥰

5 juin 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Lilian, ah hvor er det dejligt at høre 1000 tak🙏😍vi bestræber os virkelig på de gode produkter 🌞og god service, helt ud til kunder som dig der ligesom os selv værdsætter de efterhånden ret dyre olivenolie dråber🌞Det er en kæmpe hjælp og motivation at du gider bruge tid på flot anmeldelse her også, 1000 tak igen🌞mange hilsener Mihalis og resten af Cretan Green

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

21 mai 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Kit, 1000 tak for dine ordrer hos os, det er altså så dejligt at du vender tilbage hos os,, det betyder meget for os 🙏🌞og 1000 tak for at du gad bruge tid på at lave flot anmeldese her, det betyder OGSÅ meget for os,,, tak 🙏🙏🙏🙏sig endelig til hvis der er noget som helst vi kan hjælpe med😊mvh Mihalis og resten af Team Cretan Green🙏

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, og verdens bedste olivenolie. Tak for de dejlige gaver der var vedlagt. Vi glæder os til at smage på de dejlige varer.

10 avril 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Henriette, hvor er det bare ekstra dejligt at høre det fra dig fordi vi jo netop fik sendt for lidt afsted til dig i første omgang 😒Så ekstra 1000 tak for at du skriver flot anmeldelse🙏vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores kunder glade.. vi er meget meget glade for at folk som dig værdsætter den gode olivenolie, for den er jo steget så meget i pris hos producenterne at man virkelig skal kende lidt til kvalitet for at vide det stadig er pengene værd😊du må endelig skrive hvis der er noget som helst vi kan gøre ik🙏🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske produkter og fantastisk…

Fantastiske produkter og fantastisk service. Jeg køber fremadrettet alt min olivenolie hos Jesper.

25 mars 2024

Réponse de Cretan Green ApS

ih 1000 tak, det er altså os som takker for din interesse for de bedste olivenolier 🙏🌞det er så motiverende at møde og høre det bliver værdsat, og 1000 tak for at du gider bruge tid på at skrive flot anmeldelse herinde, det betyder rigtig rigtig meget for os også😊du må endelig sige til hvis der er noget som helst, og ellers håber jeg vi ser dig igen når du har brug for nye forsyninger 🙏🙏😊😊🌞mange hilsener Jesper, og Mihalis, Cretan Green

Noté 5 sur 5 étoiles

Interessante produkter og god service

Det er næppe sidste gang, vi handler her.

13 mars 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Aske, 1000 tak for de flotte ord og anmeldelse 🙏🙏😊Det er lige sådan noget som giver os glæde og motivation til at tage de gode græske vine og olivenolier, honning osv, op her til Danmark.. der er så mange som ikke ved hvor gode de bedste græske vine er, de kan snild måle sig med franske efter vores mening 😊så det arbejder vi selvføli på at udbrede 😊 Din anmeldelse hjælper os rigtig meget, det er vi virkelig glade for du tog tid til 😊Sig til hvis der dukker noget op vi kan hjælpe med 😊😊mange hilsener Mihalis, Cretan Green

Noté 5 sur 5 étoiles

Man mærker det personlige engagement.

Man mærker det personlige engagement.

De svarer hurtigt på mail, og man får følelsen af at de gerne vil deres kunder.

.. og så har deres produkter et højt phenol-indhold som der ikke er mange der kan matche!

4 mars 2024

Hej Martin, 1000 tak det er rart det trænger igennem skærmen 😊😊🙏🙏
Og det er jo takket være rare mennesker som dig, som værdsætter den høje kvalitet af olivenolie🙏
Det er en interesse vi selv har, og lever efter 😊
Lige pt er det blevet dyrere end vi selv synes er sjovt... pga den svære høst i 2023 for vores leverandører, så vi er meget meget glade for at du orker skrive anmeldelse 😊🙏 Det hjælper os, så vi kan blive ved at importere disse særlige HPEVOO olier som vi alle holder af og hjælper os 🙏🙏 God dag herfra 🙏🙏

Tip top levering og Muuums nam nam vare 🤗

Smagte KAZAKOS oliven hos en veninde og de smagte som, at være i himlen.
Hun havde købt dem på en messe. Jeg
Googlede og fandt dem hos Cretan Green, så nu nyder jeg dem.
Fin levering, godt og sikkert pakket og alt til højeste:
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

1 mars 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Tone, ih 1000 tak for den flotte anmeldelse og dejligt at høre hvordan du fandt os🙏🙏😊Og tak for du overhovedet orkede at skrive på trustpilot, det betyder meget for os som lille webshop😊🌞🙏 Du må endelig skrive eller sige til hvis der er noget som helst vi kan hjælpe med 🙏mange hilsener Mihalis, Cretan Green ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og god pris!

Altid en fornøjelse at handle med Cretan Green!

17 janvier 2024

Réponse de Cretan Green ApS

Hejsa, 1000 tak P.R for at du gad skrive flot anmeldelse her, og så godt at du er glad for olivenolien og service 😊🙏mega dejligt at høre 🙏 God weekend når det kommer, mange hilsener Mihalis og Team

Køb græsk

Denne gang blev der købt en lækker olivenolie fra Kreta..
Leveret dagen efter ved døren af en god græsk mand.

20 décembre 2023

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Thomas, 1000 tak for din flotte anmeldelse, og skønt at høre du også er tilfreds med olivenolien fra Kreta og Grækenland🙏😊Netop vine og olivenolie fra Grækenland synes vi har meget høj kvalitet til prisen, så vi er super glade for at du gider anmelde her, mange tak🙏😊og mange hilsener Mihalis, Cretan Green

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik den bedste service jeg kunne ønske mig…

Fik den bedste service jeg kunne ønske mig.
En mindre misforståelse blev rettet på bedste måde, og til min fulde tilfredshed.
Er fuldt tilfreds med deres olieprodukter med stort indhold af phenoler.

15 décembre 2023

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Per 😊🙏det er vi super glade for at høre, og tak for din tålmodighed🙏😊Ved at du er kvalitetsbevist på alle parametre, så det betyder rigtigt meget at du er fuldt tilfreds🙏Det vil vi gøre alt for at vi kan opretholde, 1000 tak igen og tak for du gad lave så flot anmeldelse her🙏🙏Mange hilsener Jesper og Mihalis

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter og de inkluderede også en gratis Sea Salt a 42,- til min bestilling. Eneste er fragten - den var beregnet til 3-4 dage. 1-2 dage så er vi på 5 stjerner. Men TAK:)

14 décembre 2023

Réponse de Cretan Green ApS

Mange tak for din ordre, og at du gider skrive her på trustpilot, det er vi super glade for, og så dejligt at du synes om varerne, det er vigtigt 😊😊🙏ang fragt så gætter jeg på det var DAO juletravlhed, for de plejer faktisk at være 1-2 dage om det 😊 Igen tak for ordre og anmeldelse, du må endelig sige til hvis der dukker noget op vi kan hjælpe med 😊😊🙏 mange hilsener Cretan Green

Prompt service

Prompt service. Reasonable prices

5 décembre 2023

Réponse de Cretan Green ApS

Glad to hear this 😊🙏And thx a lot for sharing such a good review here on trustpilot, we really appreciate it for our small webshop 😊🙏please let us know if there is anything we can do😊 kind regards Cretan Green

Noté 5 sur 5 étoiles

High quality products reasonably priced…

High quality products reasonably priced and great service.

Thank you Jesper and Mihalis.

25 novembre 2023

Réponse de Cretan Green ApS

Thank you so much for taking the time to write such a great review for us 😊🙏we appreciate it very very much, please let us know if there is anything we can do😊🙏

Noté 1 sur 5 étoiles

Cretan APS/Mihalis does not pay for work done

Mihalis has still not paid for the work I did for him and Cretan APS at Livsstilsmesse in Forum from the 19th - 22nd of October. I'm still waiting for the 5000 kr I'm owed. I waited patiently, but from having been promised payment by the end of the 4 days to it getting postponed 1 week, 2 weeks, 3 weeks.. and now, more than one month later, I still haven't received my pay, I think it's fair to assume that I was scammed of 34 hours of work pay. Since my calls are not answered or returned and the last thing I was told was that the money would be in my account by last monday - the 20th of November - I take my chance at writing here. If nothing else I'll leave this here as a warning to do business or work with Mihalis until he pays what he owes.

19 octobre 2023

Réponse de Cretan Green ApS

Hej Tasos, Det er vi meget ked af at høre, det er ikke i orden fra vores side og vi beklager meget 😒
Mihalis siger han nu har fået styr på det sammen med dig, så alt skulle være ok😊😊
Du må endelig sige til hvis der stadig er noget som du ikke er tilfreds med 😊🙏

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus