Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Ērta pasūtīšana, ērta līguma parakstīšana, ātra preču saņemšana uz norādīto adresi, kad tiek noslēgts sadarbības līgums, garšīgs un patīkams ūdens, kā arī ļoti labs aparāts gan ar silto gan ar auks... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Paldies darbiniecei Kristīnei par zvanu. Vai nevēlamies pasūtīt ūdeni uz nākamo piegādes reizi? Mums tiešām vajadzēja ūdeni pasūtīt, bet ar mazu bērnu mājās tas regulāri aizmirstas. Šoreiz zvans bija... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ātra reaģēšana, laipnība, sapratne, pretīmnākšana. Sadarboties ir viegli un patīkami. Komunikācija ir laipna, saprotoša, pretīmnākoša. Vadītāji-ekspeditori arī laipni, atsaucīgi un pretimnākoši. Pal... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Noté 3 sur 5 étoiles

Piegādes datums ir atsūtīts uz manu…

Piegādes datums ir atsūtīts uz manu norādīto e-pasta adresi , bet jau trešo reizi man netiek paziņots,ka pasūtījums netiks tomēr izpildīts paredzamajā datumā un ja nenotiks,tad kurā datumā tas notiks! Vai nenotiek nekāda sadarbība starp pārvadātājiem un administrāciju?

25 septembre 2024

Réponse : Culligan

Thank you for taking the time to appreciate our company. We are delighted that you had a successful experience.

Regards,
Team Culligan Latvia

Paldies!

Viegls pasūtīšanas process. Ērta (bezkontakta) piegāde.

11 février 2025

Réponse : Culligan

Paldies par atsauksmi, mēs esam gandarīti, ka mūsu serviss neliek vilties!

Izcils ūdens

Ļoti laipni un patīkami ūdens piegādātāji. Garšīgs ūdens, kura izvēlei priekšroku dod pat četrkājainais mīlulis.

7 février 2025

Réponse : Culligan

Paldies, ka novērtējat mūsu kvalitāti. Esam ļoti gandarīti!

Viss apmierina

Viss apmierina, piegādes vienmēr laikā, kurjeri pieklājīgi.

6 février 2025

Réponse : Culligan

Paldies par lielisko atsauksmi un pozitīvo novērtējumu!

Noté 1 sur 5 étoiles

vajadzēja nomainīt aparātu, nenomainīja

vajadzēja nomainīt aparātu, jo nestrādāja karstais ūdens, tā vietā tikai profilakse, jo nebija speciālistam nodots, kas jādara pareizi. gaidu ziņu no biroja joprojām par aparāta nomaiņu..

27 décembre 2024

Réponse : Culligan

Atvainojiet par sagādātajām neērtībām. Par atkārtotas iekārtas apkopes datumu mēs esam ar Jums sazinājušies 21/01.

Paldies

Paldies. Cilvēki ,kas šeit strādā ir ļooti atsaucīgi un piegādes puiši loti draudzīgi un laipni.

7 janvier 2025

Réponse : Culligan

Liels paldies, mums patiess prieks!

Paldies

Paldies, ka atgādinājāt par pudeļu pasūtīšanu!
Un patīkami redzēt joprojām ļoti smaidīgo, pozitīvo kurjeru Jāni, kas piegādā ūdeni uz Jēkabpili un izdara savu darbu atbildīgi!

7 janvier 2025

Réponse : Culligan

Liels paldies par atsaksmi! Mēs esam gandarīti par mūsu veiksmīgo sadarbību!

good

Paldies, viss lieliski!

6 janvier 2025

Paldies par atsauksmi!

viss ok

viss ok, paldies par servisu

27 décembre 2024

Paldies par atsauksmi!

Viss bija labi

20 décembre 2024

Réponse : Culligan

Paldies par atsauksmi un 5*!

Izpalīdzīgs darbinieks

Izpalīdzīgs darbinieks, rekordātri piegādā pasūtīto. Patīkama saziņa.

20 décembre 2024

Réponse : Culligan

Paldies, ka veltījat laiku mūsu pakalpojumu novērtēšanai!

Ļoti laipns

Ļoti laipns, atsaucīgs personāls! 😊

19 décembre 2024

Réponse : Culligan

Paldies, mēs esam priecīgi censties!

Pretimnākoša attieksme

Pretimnākoša attieksme, atgādina un izdara vairāk nekā parasti :)

17 décembre 2024

Réponse : Culligan

Liels paldies par novērtējumu! Mēs esam gandarīti par veiksmīgo sadarbību!

Paldies

Paldies, operatori izpalīdzīgi. Pretimnākoši.
Kurjeri laipni un izdarīgi :)

16 décembre 2024

Réponse : Culligan

Liels paldies par atsauksmi!

Noté 5 sur 5 étoiles

Šoreiz piedāvājuma zvans arī beidzot…

Šoreiz piedāvājuma zvans arī beidzot bija kā patīkams atgādinājums, paldies konkrētajai darbiniecei😊! Kurjers laipns un pieklājīgs, paldies viņam😊!

6 décembre 2024

Réponse : Culligan

Liels paldies, ka veltījāt laiku atsauksmei! Mēs to ļoti novērtējam un esam gandarīti par veiksmīgo sadarbību!

Vienmēr laipns serviss

27 novembre 2024

Réponse : Culligan

Liels paldies par atsauksmi! Mēs ļoti priecājamies par Jūsu izvēli!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus