Cunordic Avis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

⭐ 1/5

⭐ 1/5 – Markedsført som “100 % rent kobber”, men produktet er kraftigt magnetisk

Jeg vil klart advare andre mod at købe disse produkter uden først at undersøge, hvad man faktisk modtager.

Jeg købte en kobberflaske og kop hos CU Nordic, fordi de meget tydeligt markedsføres som “100 % REN KOBBER”. Efter ca. 3 ugers leveringstid modtog jeg sættet.

Da jeg testede både flasken og koppen med en magnet, blev jeg mildest talt overrasket. Magneten hæfter meget kraftigt direkte på selve godset. På flasken sidder den så godt fast, at jeg kan trække og flytte hele flasken med magneten, uden at den slipper.

Rent kobber er ikke ferromagnetisk og bør derfor ikke kunne fastholde en magnet på denne måde. Det rejser efter min mening et meget alvorligt spørgsmål om, hvad produkterne faktisk er fremstillet af, når de samtidig markedsføres så kategorisk som 100 % rent kobber.

Jeg har dokumenteret magnettesten med billeder og video og har nu reklameret og bedt CU Nordic om dokumentation for materialesammensætning, producent og produktionsland samt om at få mine penge retur.

Den ca. 3 uger lange leveringstid får mig samtidig til at stille spørgsmål ved varens oprindelse, men jeg kan naturligvis ikke fastslå alene ud fra leveringstiden, om der er tale om dropshipping.

Jeg opdaterer gerne anmeldelsen, hvis CU Nordic kan fremlægge troværdig dokumentation, der forklarer, hvordan et produkt markedsført som “100 % rent kobber” samtidig kan være så kraftigt magnetisk.

Indtil da: Jeg ville personligt ikke købe det.

12 août 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit