Customwood Avis 5 641

TrustScore 5 sur 5

4,9

Hi, Customwood helped me in realising my vision of a big tree in wood to decorate the wall of my living room. Since the first contact Customwood have been positive and curious about my suggest... Voir plus

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

6 k avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

SÅ nöjd

Snabba svar vid kontakt, bra och personliga råd gällande storlek på lampa osv. Snabb leverans, dock hade tejpen på paketet gått upp under leverans men ingen skada skedd. Är SÅ nöjd med lampan!

24 avril 2026

Hjälpsamma

Hjälpsamma, fick komma in i fabriken och kika på lamporna, blev visad olika färger innan jag bestämde mig. Lampan blev klar på några få dagar.

20 avril 2026

Transform sketches to art.

Hi,

Since the first contact Customwood have been positive and curious about my suggestions. I would like to give Customwoods Håkan. Håkan have transformed my simple sketches to art.
Bit thank you!

Happy wishes,
Miguel

18 mai 2026
Avis spontané

Cyklon Large, snygg lampa som inte bländar

Customwood, sicket ställe och vilken service. Knackar på, dörren öppnas och vi möts av en härlig doft av trä när vi stiger in i den charmiga verkstaden i Pellerins gamla margarinfabrik. Vi har kikat på nätet och även på deras showroom på Magasinsgatan och på Forum i Gamlestaden. Vi vet vad vi vill ha...men vi önskar vår Cyklon mörkare än Mörk Ek. Kan de lösa det? Vi vill också ha mindre ådring om det går att lösa. Svaret blir att om man vänder insidan ut så får man precis det, ett annat mönster och en lite mörkare ton. Blev vi nöjda med resultatet? Ja, lampan är fantastisk över vårt runda matsalsbord.

17 mai 2026

Nöjd kund

Beställde designade glasunderlägg. Snabb leverans av fin produkt som uppskattades av personen som fick gåvan.

9 mai 2026
Avis spontané

Vackra lampor och trevligt bemöttande

Väldigt fina lampor. Själv köpte jag en Tornado. Tyvärr var lådan skadad i frakten, när jag kontaktade CustomWood med bilder på lådan och en del som blivit skadad på lampan så skickar dom direkt en ersättningsdel. När jag några år senare klantar jag mig och råkar förstöra några detaljer på lampan i samband med en flytt , så hjälper dom mig igen och ser till att jag kan beställa reservdelar som har ett rimligt pris till lampan. Jag tror faktiskt jag fick fler delar än jag beställde.

28 avril 2026

Fantastiskt vacker lampa (Tornado) som…

Fantastiskt vacker lampa (Tornado) som faktiskt är vackrare än vad vi hade förväntat oss när den väl kom på plats. Funderar om vi inte skall skaffa oss en annan modell till vårt andra sovrum. Förutom det en väldigt snabb leverans och ett mycket trevligt kundbemötande.

26 avril 2026

Snabb leverans, bra inpackad, så fin lampa. Ett stort plus en lampa som inte alla andra har. Inget överpris. Handgjort till stor del. Lycka till i framtiden. Mvh Anne Hagberg

22 avril 2026

Superfin lampa

Superfin lampa, jättenöjd med den och väldigt fin service både i butiken och med snabb och smidig leverans. Har nu även beställt drink-grytunderlägg som present 🤗

21 avril 2026

En savoir plus sur les différents types d'avis.