Var innom da butikken hadde salg, utrolig fin butikk, ryddig, fine merker og bugnet ikke over med mengder forskjellige tøy som i de store kjedene så man fikk virkelig sett det fine som aCutie har å by... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
- Magasin de vêtements
- Magasin de sous-vêtements
- Magasin de vêtements pour femmes
- Magasin de vêtements pour jeunes
Informations provenant de diverses sources externes
Me ønsker å ta inn produkter som du ellers ikke får tak i hos andre butikker i Norge. Unike tights, leggings og strømper med både mønster og motiv. Kvalitet og pris er viktig for oss. Kvaliteten skal være god, mens prisen skal være låg. God kvalitet trenger ikke være dyrt.
Nappatjørn 59, 5563, Førresfjorden, Norvège
- 45111983
- kundeservice@cutie.no
- cutie.no
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Kjempe fornøyd 😀
Fantastisk flott service og super god…
Fantastisk flott service og super god hjelp fra kunde service. Mektig imponert. Tusen takk. Mvh en veldig glad og fornøyd kunde.
Bra service og informasjon
Bra service og informasjon ved spørsmål eller utsolgt vare.
Rask levering
Fint ingen problemer med bestilling og…
Fint ingen problemer med bestilling og levering
Bestilte 2 stk hvite strømpebukser
Bestilte 2 stk hvite strømpebukser, men fikk tilsendt en hvit og en svart. Tydeligvis var cutie tomme for hvite strømpebukser (sjekket nettsidene deres) og valgte da å sende en annen farge. De burde tatt kontakt og sagt i fra. Det positive er at det var rask leveringstid!
Rask levering
Rask levering, alle produktene passet i henhold til størrelsesguidene.
Nattkjoler
Bestilte 3 nattkjoler. De kom i løpet av et par dager. Kvaliteten på nattkjolene er super. Myke og veldig behagelige. Jeg likte de så godt at jeg bestilte nattkjolene en gang til. Sjeldent jeg er så fornøyd med noe jeg har bestilt på nettet.

Réponse de Cutie
Fantastisk at dere har fotforsterkede…
Fantastisk at dere har fotforsterkede strømper. Det er så vanskelig og få kjøpt det.

Service var kjempegodt
Service var kjempegodt. Vare var rask levert.
Eg brukte størrelse tabell, før eg bestilte, men likevel ha strompebukse ikkje passer. Eg må levere tilbake.
Men vare er av god kvalitet!
Håper eg får engang ei strompebukse som passer meg.

Réponse de Cutie
Dette er en butikk en kan stole på…
Dette er en butikk en kan stole på ordner opp raskt om det er feil med bestillingen er butikken rask på å sende ut nye varene så her kan du trygt handle uten noe problemer opplever du noe feil på varer får du nytt og plaster på såret anbefaler denne butikken.

Kjempe service
Kjempe service, ordren min ble litt forsinket, fikk en ekstra strømpebukse som plaster på såret, kjempebra 👍
Vanskelig og lage konto
Vanskelig og lage konto
Og for ikke ordrebekreftelse
Kjempe service å hyggelig betjening med…
Kjempe service å hyggelig betjening med mange tips og råd.
Snar tilbakemelding
Snar tilbakemelding. Håper at leveransen blir snart siden det vakre er til min fru som gave