Top bedrijf Vriendelijk jongen Alles top gedaan Onderhoud cv Werken super netjes Duidelijke uitleg Dikke 10
L'entreprise a répondu
Nieuwe CV ketel laten monteren. Dit is prima verlopen. Aardige monteur heer H. Wiersma was mooi optijd en heeft de installatie snel en vakkundig gemonteerd. De communicatie met CV totaal zelf verloo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Cvtotaal is hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100% webshop, maar bieden ook de mogelijkheid om daarnaast installaties aan. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken.
Slauerhoffweg 7, 8912BH, Leeuwarden, Pays-Bas
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Top bedrijf
Vriendelijk jongen
Alles top gedaan
Onderhoud cv
Werken super netjes
Duidelijke uitleg
Dikke 10

Réponse : Cvtotaal
Prima ventilatiebox ontvangen met snelle levering. Ik vind dit een top shop :)

Réponse : Cvtotaal
kocht een nieuwe combiketel van Remeha en een waterpomp van Remeha samen met de Etwist thermostaat. Toen het echter de afgelopen koude persiode werd kwam de temperatuur niet hoger dan 18 gr. Duidelijk was dat als de warmtepomp ondersteuning moest hebben van de combiketel de combiketel niet bijsprong. Telefonisch zijn cvtotaal niet te bereiken dus contact via de mail. Daar krijg je äntwoord van "Kees". Die doet alleen domme vragen stellen of je bv de termostaat al op 22 of 23 gr heb gezet. Monteur gevraagd maar die is nooit geweest. OOK al zit je in de garantieperiode is het antwoord wij hebben zelf geen monteurs. Zelf contact met Remeha die geen goed woord over had voor cvtotaal. Zij hebben diverse monteurs in de omgeving van mijn woonplaats emmen maar die werken niet samen met cvtotaal.
Een Itho Daalderop ventilatiebox met vochtsensor en zonder afstandsbediening besteld. De box toert niet op bij verhoogde vochtigheid bv tijdens het douchen. Daarop de klantenservice gebeld, blijkt dat je de afstandsbediening moet aanschaffen om de box in een 'auto-stand' te kunnen zetten. Als de box niet in deze stand staat, wordt hij niet gestuurd op wat de vochtsensor registreert en zit deze er dus voor Jan Doedel in. Niet alleen kost een dergelijke afstandsbediening 80 euro. Ook ben ik 40 euro duurder uit dan wanneer ik de box direct inclusief afstandsbediening had besteld. Geen enkel woord hierover op de website. Mooi verdienmodel, maar niet erg klantvriendelijk.

Réponse : Cvtotaal
Regelunits besteld voor de vloerverwarming. Kwamen wel later binnen dan wat in 1e instantie gecommuniceerd werd (maar een levering tussen de feestdagen door vond ik al bijzonder). Had tussendoor ook even geïnformeerd wanneer het verstuurd werd. Is netjes op geantwoord en spul is op vermelde datum verzonden. Dik in orde wat mij betreft.

Réponse : Cvtotaal
Bestelling gedaan van een airco. Wegens wet en regelgeving mag dit niet aan particulieren of bedrijven verstuurd worden zonder F-gas certificaat. Hier wordt tijdens het bestelproces niet over gepraat, je kan gewoon bestellen. Dit gedaan. Vervolgens sturen ze het product niet op omdat je geen Fgas nummer hebt. Hier wordt nergens over gesproken. Wel houden ze vervolgens 14 dagen je geld vast op hun rekening. Nu ergens anders wel besteld met de gratis service dat ze hem komen ''inwerkingstellen''. Voor dezelfde prijs. Het kan ergens anders dus wel. Slechte voorlichting, slechte service en onnodig lang geld vasthouden. Eén keer en noot meer CVtotaal!

Réponse : Cvtotaal
Slechte ervaring. Mechanische ventilatie aangeschaft via Cvtotaal. Echter na 3 jaar is deze defect. Op de website staat keurig 5 jaar garantie. Maar nu komt het. Dan had je het product moeten registreren. Dat staat dus nergens. Of ergens verscholen op de website. Ik kan een nieuwe aanschaffen met een extra korting van 10 euro. Dat is wat ze aanbieden.

Réponse : Cvtotaal
Wij raden CV totaal absoluut niet aan! Wij hebben uiteindelijk op basis van prijs kwaliteit gekozen voor deze partij en tot op de dag van vandaag hier enorme spijt van. Twee jaar geleden een nieuwe ketel en warmtepomp aangeschaft via CV totaal en daarmee in de veronderstelling dat we veel geld zouden besparen. Vanaf het begin ellende met de warmtepomp. Het contact met CV totaal is heel onpersoonlijk en gaat allemaal via de mail. Ze werken niet met eigen monteurs maar zetten ZZP ers in. Ipv geld besparen zijn wij geschrokken van de eerste jaarrekening energie. We zijn flink meer gaan betalen en de warmtepomp schijnt niet goed te functioneren.
En nu blijkt ook nog dat de installatie bij ons is niet goed gegaan. De warmtepomp voldoet niet aan de veiligheidseisen en wordt derhalve niet in onderhoud genomen. Al met al een groot drama met als gevolg dat we nu een officiële klacht hebben ingediend en CV Totaal hebben verzocht eea op te lossen. Ben je op zoek naar een betrouwbare partij kies NIET voor CV Totaal maar voor een degelijke partij zoals de Energiewacht.

Réponse : Cvtotaal
Ik had een klein probleem met de opgestuurde artikelen. CVTotaal reageerde snel en adequaat.

Réponse : Cvtotaal
Zijn heel erg goed en professioneel geholpen door het vriendelijke personeel. Gisteren hebben we een Itho warmteterugwinunit bestelling geplaatst. En vandaag zoals staat aangegeven op de site in huis. Zijn ook de goedkoopste die wij hebben kunnen vinden. Zal ze zeker aan iedereen aanraden.

Réponse : Cvtotaal
Snel en op tijd geleverd. Mooi en handig apparaat.
Kan heel snel gemonteerd worden.
Zojuist gebeld met Imre in verband met een vraag over de betalingsopties. Fantastisch en zeer vriendelijk geholpen. Daarnaast meer advies gekregen over levering en andere zaken. Er wordt goed meegedacht. Heel fijn!

Réponse : Cvtotaal
Zelden zo'n snelle en prettige service meegemaakt.
Close up boiler besteld, en zelf op iets verkeerds gedrukt bij het bestellen.
Dag erna hebben ze de boiler bij mij thuis omgeruild.
Echt TOP service.
Hier zal ik zeker vaker bestellen en een aanrader voor anderen.
Nogmaals bedankt.
Thermostaat besteld omdat ze snel konden leveren. CV monteur was de volgende dag aanwezig, en de belofte was vóór 17:45 besteld, volgende dag geleverd. Ideaal. Dacht ik. Dus meteen besteld, om 14:08 uur. De volgende dag bleek het pakket nog niet te zijn verzonden (volgens CVtotaal lag dat aan DPD). Gevraagd of de bestelling dan geannulleerd kon worden omdat het te laat binnen zou komen. Dat kon niet. Adres aanpassen dan? Kon ook niet. Dus thermostaat elders gekocht en ik mocht het pakket na aflevering terugsturen. Maar toen puntje bij paaltje kwam bleek dat dit op eigen kosten moet. Dus door een fout van CVtotaal (of hun leverancier) heb ik bij een duurdere winkel een thermostaat moeten kopen, en moet ik ook nog kosten maken om het vertraagde pakket terug te sturen. Klantenservice nog gemaild en gebeld maar ze konden (wilden) niets voor me doen...
Uiteindelijk gebeld door CVtotaal met excuses. Ik krijg alsnog een retourlabel. Netjes.
Het bestelde artikel bleek niet direct leverbaar. Via een andere leverancier had ik het artikel toch snel in huis. Uitstekende service en prettige communicatie.
Vriendelijke mensen, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering met duidelijke communicatie.
Als iets goed is, kom je steeds terug! Dus wederom een bestelling geplaatst en ondanks een kleine hapering (ivm automatiseringsproblemen) uitermate tevreden!

Réponse : Cvtotaal
Klantenservice was snel en goed bereikbaar. Heel goed geholpen door een aardige professionele dame. De oreder wordt morgen al geleverd. Het belangrijkste misschien nog zijn de scherpe prijzen. Op een WTW bijna €200 goedkoper wat neer komt op meer dan 10% goedkoper.

Réponse : Cvtotaal
Hester is een meer dan vriendelijke medewerkster van Cvtotaal! De bestelling was wonderlijk de volgende dag keurig aangekomen! Hier voor een 10 met een griffel!

Goed advies.
Keurig te woord gestaan.
Geleverd volgens afspraak.
Scherpe prijs.

Réponse : Cvtotaal
En savoir plus sur les différents types d'avis.