Cyclobility Avis 2

3,3

1. Service de location
  2. Magasin de réparation de vélos
  3. Magasin de vélos

Wij combineren fietsleasing met onze eigen mobiele servicedienst, fietsenwinkels in Kluisbergen, Gent, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier, Aalst, Aalter en Zedelgem. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen en bieden wij onze klanten een snelle en uniforme service aan.

3,3

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Slechte service

Ik heb een stromer geleased die is teruggeroepen vanwege problemen met de voorvork. Na zelf veel moeite te moeten doen, zijn ze de fiets dan eindelijk komen ophalen om te repareren. Dan heb ik zelf ook meermaals moeten vragen of er een vervangfiets was. Uiteindelijk na een paar maanden heb ik een vervangfiets gekregen. Na nog eens 3 maanden en meerdere herinneringen heb ik eindelijk mijn stromer teruggekregen. Toen ik vroeg voor een compensatie, aangezien ik 2 maand zonder fiets, en 3 maand met een minderwaardige fiets heb gereden (en de prijs die je betaalt voor een lease ook hoog is), kreeg ik na weer meerdere herinneringen een onvriendelijke mail terug met de boodschap dat ze er zelf niets aan konden doen en het voor hun ook onprettig was, waardoor ik geen compensatie heb gekregen. Dan had ik voorgesteld om de lease te verlengen, maar ook dat mocht niet. Kortom geen goede service en onvriendelijke behandeling.

11 juin 2026
Logo de Cyclobility

Réponse de Cyclobility

Bedankt om je ervaring te delen. We begrijpen dat dit frustrerend is geweest.

De terugroepactie van Stromer heeft langer aangesleept dan gehoopt. De oorzaak daarvan lag bij de fabrikant en de beschikbaarheid van onderdelen, maar we beseffen dat dat voor jou weinig verschil maakt. Jij zat uiteindelijk zonder je eigen fiets en hebt zelf meerdere keren moeten informeren naar een ophaling, een vervangfiets en een update over de herstelling. Dat is niet hoe we het willen aanpakken.

We begrijpen ook dat je teleurgesteld bent dat we niet konden ingaan op je vraag naar een compensatie of een verlenging van het leasecontract. Daar zijn we gebonden aan de afspraken binnen het leasecontract en de mogelijkheden die we als leasepartner hebben. Dat neemt niet weg dat we beter hadden kunnen communiceren over wat wel en niet mogelijk was.

We nemen je feedback alleszins mee. Niet omdat we alles hadden kunnen oplossen, maar wel omdat onze opvolging en communicatie in dit soort uitzonderlijke situaties beter kan.

We vinden het oprecht jammer dat je met dit gevoel bent achtergebleven en hopen dat je intussen opnieuw met plezier op je Stromer kunt rijden.

Sportieve groeten,
Het Cyclobility-team

Tot nu toe na 2 maand zeker tevreden!

Voorlopig nog steeds tevreden :-) Ontving mijn speed pedelec eind maart en sindsdien vlotte communicatie wanneer ik vragen heb. Ook onderhoud inplannen gaat vlot en snelle reactie nadat je online vragen stelt. Tot nu toe ben ik zeker tevreden!

13 mai 2026