Cykelaffaren.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Väldigt bra utbud på grejer till sin cykel, och bra priser också. Leveranser sker precis som andra online köp. Man får sina grejer efter 1-3 arbetsdagar. Rekommenderar dessa väldigt mycket

Supersnabb leverans och trevlig kontakt! svarar snabbt på frågor kring varan. Beställde däck och är väldigt nöjd bl. a. med att dessa kom förpackade i en snygg blå sopsäck (återanvändningsbar!),... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

32 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ni är bäst

Ni är bäst. Svarade snabbt och levererade ännu snabbare.

27 janvier 2026

Réponse de Cykelaffaren.se

Stort tack! 😊 Så kul att höra att du är nöjd med både snabb respons och leverans. Det uppskattar vi verkligen! 🚀

Väldigt bra utbud på grejer till sin…

27 janvier 2026

Réponse de Cykelaffaren.se

Tack för din fina recension! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både utbud, priser och leverans. Tack för rekommendationen och välkommen tillbaka! 🚴‍♂️

Bra hjälp och snabba svar vid…

Bra hjälp och snabba svar vid beställning av delar till Electra cykel.

12 janvier 2026

Réponse de Cykelaffaren.se

Tack så mycket för din fina recension! 😊
Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och snabba svar vid beställningen av delar till din Electra-cykel. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt att hitta rätt delar.

Varmt välkommen tillbaka när du behöver mer hjälp eller nya cykelprylar! 🚲

Fantastic company and customer service!

Fantastic service. Some of the kids helmets were recalled years later and they refunded us without an issue. Just purchased new helmets from them because of how great their customer service and products are. Would highly recommend this company.

31 octobre 2025

Réponse de Cykelaffaren.se

Thank you so much for your wonderful review and kind words 🙏
We’re really happy to hear that you appreciated how we handled the helmet recall and that you chose to purchase from us again. Safety, quality, and customer service—especially when it comes to children’s products—are always our top priorities.

Thank you for recommending us, and you’re always very welcome back! 🚲😊

Helt fantastiskt

Helt fantastiskt! Snabb leverans och allting passade perfekt. Det var det värt

11 mars 2025

Härligt att höra! Tack för din recension! ✨

Exemplarisk hantering av reklamation

Efter ett halvår gick dotterns plastspänne i bak på cykelhjälmen sönder. Måste varit ett måndagsex då vi har två likadana hjälmar till våra andra barn som blivit ordentligt testade och som hållit för allt. Hanteringen av min reklamation ger jag 5 av 5 i betyg. Älskar butiker som tar ansvar och tror på en långsiktig relation med sin kund.

8 janvier 2025

Réponse de Cykelaffaren.se

Hej och stort tack för din fina feedback!

Det gläder oss att du är nöjd med hanteringen av reklamationen.

Distribution i klass med Amazon

Framför allt otroligt imponerad över hur snabb leveransen var upp till Stockholm. Långt före sina svenska konkurrenter inom cykeldelar, som tyvärr är riktigt dåliga på distribution och kommunikation (tänker specifikt på ett Jönköpingsbaserat företag och dess butiksnät). Cykelaffären har ett bra sortiment och beskrivningar av produkterna.

31 mai 2023

Rekommenderas varmt

Supersnabb leverans och trevlig kontakt! svarar snabbt på frågor kring varan.

Beställde däck och är väldigt nöjd bl. a. med att dessa kom förpackade i en snygg blå sopsäck (återanvändningsbar!), ovikta! har tidigare beställt från andra företag som viker däcken och påstår att detta är okej, med resultatet att däcken sen är deformerade...
Jag kommer definitivt handla här igen!

17 décembre 2022

⭐⭐⭐⭐⭐

När jag hade lagt min beställning då började 100metetsloppet i cykelaffären,otroligt bra hanterat, bra paketerat och ett mycket bra pris på cykelhjälmen tack även DHL för den snabba leveransen🚲

27 octobre 2022

Missnöjd

De skickar ut defekta varor trots kännedom om det. Beställde en cykelkorg och tillbehör till den. Korgstagens fäste för lampa var sned vilket företaget var medvetna om. Fick som svar att de har påpekat det för sin leverantör men att man kan böja den rätt själv eller om man istället vill returnera. Dålig stil.

24 août 2021

10/10 Would Buy Again!

Jag fick en väldigt snabb och trevlig service när det visade sig att en beställning jag gjort inte hade gått igenom på grund av nätverksproblem. När jag sedan beställde igen så tog det bara några få dagar innan jag hade fått hem mina saker.

TLDR: Snabbt, Trevligt, Enkelt, Prisvärt.

15 avril 2021

En informativ hemsida

En informativ hemsida, där det står hur man ska tyda alla siffror på däcken. snabb leverans.
Mycket bra +++++

7 avril 2021