1. Moteur de recherche
  2. Agence de presse et de marketing

CYLEX is een online bedrijvengids, die bediend wordt als een community portal. CYLEX biedt niet alleen zakelijke contactgegevens, beschrijvingen en reviews, maar biedt ook iedereen de mogelijkheid om zijn adviezen, kritiek of opmerkingen over bedrijf producten of diensten uit te drukken.

2,9

Moyen

Leugens

Het bedrijf publiceert zonder enige controle alles wat maar geschreven wordt. Het is een schandpaal voor sommige mensen die er niet om vragen. Leugens vinden hier zo maar hun weg en brengen schade aan bij bedrijven. Jammer dat zo weinig mensen de weg vinden om een recensie te schrijven over iemand die recensies publiceert.

7 novembre 2024

Geloof geen reviews op cylex !!

Meerdere malen geprobeerd een terechte (negatieve) review te schrijven , en zelfs telkens met de tekst aan te passen. Iedere keer wordt de review verwijderd na 1 of meerdere dagen, zonder een email of een bericht waarom. Als je geen negatieve reviews mag publiceren geef je een vals beeld over bepaalde bedrijven. Nogal achterbakse werkwijze en de reviews op cylex hebben dus geen enkele waarde

8 août 2022