Ik heb me nergens zo warm en hartelijk welkom gevoeld als bij Daan. Online werd ik al uitstekend geholpen en begeleid. Nadat Tahnee de perfecte baan voor mij had gevonden, werd ik uitgenodigd voor e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fijne samenwerking en korte lijnen Wij werken samen met Bureau Daan voor de inzet van uitzendkrachten in de zorg en zijn hier erg tevreden over. De lijnen zijn kort, de communicatie is duidelijk en... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hele goede ervaring en samenwerking met Daan. Doen hard hun best om een leuke passende baan te vinden. En inmiddels na nog maar kort bij Daan te zijn, een baan! Super. Mijn contactpersoon is een aardi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren had ik een gesprek bij Daan. Werd goed ontvangen, voelde mij welkom. Er wordt eerlijk met mij gecommuniceerd Jammer genoeg kan ik er niet bij blijven werken. Nochtans dat ben ik goed... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.
Pays-Bas
Zo tevreden over Daan!
Ik werk al jaren via Daan en ervaar een persoonlijke benadering en goede matches. Nathalie is mijn contactpersoon. Ze is betrokken, vriendelijk en altijd bereikbaar. Aanrader!

Réponse de Daan
Goede match en ik kon meteen aan de bak! Goed bereikbaar

Réponse de Daan
Dit bedrijf doet alles goed. Het gaat met de tijd mee en heeft oog voor individuele benadering. Dit bedrijf is top!

Réponse de Daan
Daan kijkt goed naar de klant en biedt wat nodig is. Houdt goed aandacht voor de klant met regelmatig contact te houden en aandacht te hebben voor de klant bij bijzondere momenten.

Réponse de Daan
Daan is een prettig bedrijf. De mensen zijn vriendelijk,behulpzaam en houden goed contact.

Réponse de Daan
Een fijne organisatie! Hun persoonlijke aanpak maakt voor mij echt het verschil. Ik werk al geruime tijd met veel plezier voor Daan.

Réponse de Daan
Super vriendelijk personeel en goeie begeleiding. Er wordt geluisterd naar je wensen en voorkeuren, zo wordt er altijd een geschikte en fijne werkplek voor je gevonden.

Réponse de Daan
Fijne club mensen! Heel begaan, goede sfeer en prettig contact.

Réponse de Daan
Ik had een prettig, open gesprek met Myrthe. Ze nam de tyd om mijn wensen en situatie te begrijpen, echt een luisterend oor. Een fijne professional met een warme, menselijke benadering.
Bedankt Myrthe!

Réponse de Daan
Deze ervaren toppers helpen je binnen no-time aan de leukste baan!

Réponse de Daan
Daan weet wat je zoekt, ik heb telkens weer een baan die bij mij past. Alles is prima geregeld, zodat je kunt doen waar je blij van wordt.

Een goede opdrachtgever.
Transparant in contact, geen flauwekul!
Ik heb het erg naar mijn zin!
Top bedrijf!

Réponse de Daan
Lacha is ontzettend fijne contactpersoon echt iemand die meedenkt en zorgt dat alles netjes geregeld wordt.

Réponse de Daan
Daan heeft een groot netwerk in de zorg en weet altijd de juiste match te maken. Lacha is een ontzettend fijn contactpersoon: meedenkend, vriendelijk en professioneel. Samenwerken met Daan is echt een plezier!

Super tevreden om bij Daan te werken 🎉
Lacha is een leuke begeleider ☺️

Réponse de Daan
Leuk en snel contact met de recruiters, genoeg mogelijkheden en denken met je mee. Een warm welkom! 😄

Réponse de Daan
Goede werkgever, wil meedenken naar wat jij als werknemer graag wil gaan doen!

Réponse de Daan
En savoir plus sur les différents types d'avis.