Daarbak Redoffice Avis

4 672
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid venlig betjening. Hjælpsomhed. Det eneste, ret store minus ved firmaet er beliggenheden. Det er ofte svært helt at pinde fast, hvad det var for produkter, man fik sidst. Det ly... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et problem med min stol, som ikke var indbefattet af garantien. Alligevel sørgede Daarbak for at facilitere en løsning hos producenten. Det er sgu rart at se at der stadig findes forhandlere... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Nemt at handle på hjemmesiden og hurtig levering. "Gave-muligheden" er svær at bruge, 2 ud af 3 gange er det ikke lykkedes at bruge kode som oplyses på jeres mails, ikke det er det vigtigste, men har... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt samarbejdspartner som virksomhed, men et bredt behov for kontorartikler og lagervarer. Vores kontaktperson er altid yderst hjælpsom og følger op hurtigt, når vi har haft spørgsmål eller beh... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fournitures de bureau

Écrit par l'entreprise

Daarbak Redoffice A/S er en dansk familiedrevet virksomhed. I mange år har vi leveret produkter og løsninger til danske kunder i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor, og vi er i dag en af Danmarks største leverandører af kontorløsninger til virksomheder i hele landet. Vores koncept er simpelt. Vi tilbyder nemlig en totalløsning, som rummer alt til kontoret. Når du vælger os som leverandør, vælger du en solid og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der med en bred palet af forretningsområder, altid kan tilbyde et utal af muligheder. Vi vil ikke bare følge med udviklingen – vi vil skabe den!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(4 672)

334 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

20 août 2026

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, god info ifm. levering og generelt super professionelt 👍

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplever god service, god information omkring levering og generelt en professionel oplevelse.

Service,venlighed

19 août 2026

Hej Jens Arne

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du fremhæver vores service og venlighed.

Mvh. Mads, Daarbak Redoffice

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god vare til en fornuftig…

En rigtig god vare til en fornuftig pris, perfekt handel

Hej Bjørn

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vare og pris - en perfekt handel er lige præcis det, vi stræber efter.

Nemt at finde varen og bestille

Nemt at finde varen og bestille

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at det var nemt at finde varen og gennemføre bestillingen.

Hej Henning

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du oplevede både hurtig og effektiv service.

13 août 2026

Hej Liselotte

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi sender lagervarer afsted samme dag ved bestilling inden kl. 14, så det plejer at gå stærkt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt som købt og hurtigt leveret i…

Perfekt som købt og hurtigt leveret i perfekt emballage 🌟🌟🌟🌟🌟

12 août 2026

Hej AB joy

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at varen kom hurtigt og i god emballage.

Altid Rigtig god service

Altid Rigtig god service - levering til tiden, hvad kan man forlange mere :-)

11 août 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du oplever god service med levering til tiden.

Noté 3 sur 5 étoiles

Flabet svar på forespørgsel

Jeg lavede en ærlig og reel forespørgsel på, om der kunne være gratis eller nedsat fragt, ved at de leverede til lokalafdeling i Herning. Jeg synes det svar jeg fik tilbage var flabet og nedladende ----"Hej Fragtmanden vil desværre ikke arbejde gratis, lige som lastbilen ikke kan køre på luft. Så du kommer til at skal betale for fragten mm du handler for over kr. 7500,00 "plus moms, så betaler vi fragten.

Fik derefter en pæn undskyldning for sprog-bruget.
Stjerner er derfor rettet fra 1 til 3 stjerner

17 août 2026
Avis spontané

Hej Morten

Tak for din anmeldelse - jeg er ked af at høre om det svar, du fik. Anmeldelsen vedrører vores søsterselskab Daarbak Bop Recycle, men da vi er en del af samme familie, tager vi den lige så alvorligt.

Opdatering 24-08-2026

Jeg har fået den relevante afdeling hos Daarbak Bop Recycle til at sende dig en undskyldning og rette misforståelsen. Deres fragtbetingelser var ikke tydeligt nok forklaret og det kunne vi sagtens have formuleret bedre. Den feedback tager vi til efterretning.

Daarbak Bop Recycles betingelse er, at der pålægges fragt på ordrer under kr. 7.500,00 ekskl. moms. Handler man for over kr. 7.500,00 ekskl. moms, betaler de fragten. Bemærk at dette er en anden fragtaftale end den, der gælder hos Daarbak Redoffice.

Vi kører desuden ikke med faste ture mellem Daarbak Bop Recycle og Daarbak Redoffice og derfor har vi desværre ikke mulighed for at tage varer med internt uden fragtomkostninger.

Hvis du ønsker at bestille til vores butik i Herning, så finder vi en løsning på det, dog inden for den ramme vi har.

Opdatering 20-08-2026

Formuleringen er til den friske side og kan let misforstås - det tænker jeg vi kan formulere bedre. Derfor har jeg anmodet om dine oplysninger, så jeg kan undersøge sagen nærmere.

hurtig betjening

10 août 2026

Hej Synshallen

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at betjeningen var hurtig.

Gode priser

Gode priser, hurtig levering.
Tak for det.

Mvh.

MÅNESØSTER.DK

18 février 2026

Hej Månesøster

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både priser og levering.

Great service great product

Great service, prompt arrival, product as expected

6 août 2026

Hi Anni

Thank you so much for your review!

We're delighted to hear that you experienced great service, prompt arrival, and a product that met your expectations.

We look forward to helping you again.

Best regards, Nicklas, Daarbak Redoffice

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig en uprofessionelt firma der…

Virkelig en uprofessionelt firma der afsender forkerte varer og derefter roder rundt med kredit notaer og herefter to gange sender forkerte fakturaer med forkerte opkrævninger.
Nu er den endt som inkasso da jeg er lige så stædig som dem.
Sørgeligt at det skulle ende her for en toner til min virksomhed.
Hold jer væk!

1 août 2026
Avis spontané

Kære Signe fra Slotsklinikken

Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse med forkerte varer, samt håndteringen af faktura og kreditnota.

Jeg har kigget nærmere på sagen og kan se, at vi sidst hørte fra jer tilbage i oktober. Vi har efterfølgende forsøgt at række ud flere gange, både telefonisk og på mail, med overblik, vejledning og betalingspåmindelser.

Når vi fortsat ikke har fået betaling og det ikke er lykkes os at skabe kontakt, er vi desværre nødsaget til at sende sagen til inkasso.

Vores kundeservice og bogholderi hjælper gerne med at skabe overblik i sagen, og vi tager jeres feedback alvorligt. I er velkomne til at skrive til debitor@daarbak.dk eller ringe til os på 9633 3333.

Jeg håber vi sammen kan få styr på sagen.

Mvh. Nicklas, Kundeservicechef, Daarbak Redoffice

Ros til Daarbak.

Nemt at bestille på deres hjemmeside og altid god og konstruktiv hjælp, hvis der er behov for det.

10 août 2026

Hej Kunde

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplever bestillingen som nem og at du altid får god og konstruktiv hjælp, når der er brug for det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig levering og venlig…

Altid hurtig levering og venlig kundeservice

30 juillet 2026

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du kan mærke, at vi har fokus på både hurtig levering og venlig kundeservice - det betyder meget for os at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte kopipapir og fik det leveret indenfor 48 timer.

30 juillet 2026

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at kopipapiret nåede hurtigt frem til dig.

Hej Connie

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at leveringen var både hurtig og i fin stand. Vi sender lagervarer afsted samme dag ved bestilling inden kl. 14 så det plejer at gå stærkt.

Nem og hurtig handel

Skulle bruge nogle små, forede kuverter, som jeg fandt hos Daarbak.
Nemt og hurtigt at bestille, og fornuftig tid på levering.

27 juillet 2026

Hej Mikkel

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at bestillingen var nem og hurtig og at kuverterne nåede frem i fin tid.

Hurtig og fin levering

24 juillet 2026

Hej Kunde

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at leveringen var både hurtig og fin.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus