Betrouwbare partner voor brandvertragende en UV-bestendige kunstplanten
Met Lorea zijn wij actief in kunstgroen- en bloeminstallaties voor bedrijven, ziekenhuizen, horeca, architecten en interieurontwerpers. De keuze van leverancier is voor ons dan ook van groot belang. Wij werken al geruime tijd met Jivana samen, en het grootste deel van onze leveringen komt inmiddels van hen. Ze hebben een zeer uitgebreide gamma aan intrinsiek brandvertragende (FR) en UV-bestendige kunstplanten. Voor installaties in publieke en professionele ruimtes is brandveiligheid essentieel. Het biedt ons en onze klanten zekerheid dat de producten getest zijn bij SGS volgens de norm EN 13501-1:2018 en minimaal klasse B-s2,d0 behalen. Dankzij de UV-bestendigheid behouden de planten bovendien hun kleur, ook op lichtrijke locaties.
Daarnaast waarderen wij hun professionele werkwijze. Vragen worden steeds snel beantwoord en bestellingen worden correct en nauwgezet opgevolgd. Jivana is voor ons een zeer betrouwbare partner om mee samen te werken.
Wij bevelen hen van harte aan bij iedereen die professioneel met kunstgroen werkt en geen compromissen wil maken op het vlak van veiligheid en kwaliteit.
Lore Declerck, Lorea