Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde brug for 4 stk. helårs kvalitetsdæk til min MG4 Luxury el-bil. Valget faldt på Pirelli Cinturato AllSeason SF2 XL, 3PMSF 215/50 R17 95W og Dæk Drop In hvor kr. 4.024, alt inklusive med levering... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuld tilfreds med dæk og levering og meget tilfreds med D&G Auto som monterede dækkene på mine hjul. 😊😊😊

Noté 2 sur 5 étoiles

Fint med nem hjemmeside, man kan se hvilke dæk der er "På Lager", i mangel af leveringstid. Først efter betaling oplyses at lev.tid er "3 til 8 dage". Efter yderligere 2 dage kommer tracking så, "På... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Til trods for at noget gik galt i betalings processen, blev det afhjulpet prompte af vældig service mindet, dansk talende medarbejder. Good Year sommerdæk, med flest stjerner i FDM test, til markedets... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Det dæk jeg har bestilt er ikke kommet…

Det dæk jeg har bestilt er ikke kommet som lovet

27 septembre 2023
Logo de Dæk Drop In

Réponse de Dæk Drop In

Hej Jonas,
Vi har ikke modtaget nogen henvendelse fra dig ang leveringen. GLS har prøvet at levere dit dæk Mandag d. 2/10 men traf ingen hjemme. GLS sender normalt en email elle sms for det videre forløb. Jeg anbefaler at du ringer til GLS hvis du ikke har modaget nogen af delene . Du kan følge din ordre her:
ved at indtaste dit ordrenummer. Alt dette skulle også meget gerne fremgå i din ordrebekræftelse. Du er velkommen til at kontakte os ved tvivl spørgsmål.

Dæk Drop In teamet

Noté 2 sur 5 étoiles

6.okt uacceptabel leveringstid

6.okt. dækkene er endnu ikke ankommet.
de skulle ankomme på mandag.
den leverings tid er uacceptabel
derfor kun 2 stjerner

27 septembre 2023
Logo de Dæk Drop In

Réponse de Dæk Drop In

Hej Niels,
Vi har også sendt dig en email vedr. din ordre. Desværre har du ikke angivet dit husnummer ved ordre afgivelse. Som er noget af grunden til den lange leveringstid.

Jeg ved ikke om du hørt fra GLS om din ordre. Men en kort opdatering på din ordre. GLS har ikke kunnet levere dine dæk pga mangelfuld adresse. Jeg kan som sagt se, at du ikke har angivet husnummeret. Du bedes venligst kontakte GLS for at høre om det videre forløb. Angiv venligst dit pakkenummer ved henvendelse.

Beklager ulejligheden.

Dæk Drop In teamet

Fin pris :)

Fin pris på det dæk, jeg ville have :)
Leveringen var dog lidt underligt, da fire dæk ankom to og to med to dages mellemrum.

6 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Alt fungerede uden problemer både køb

Alt fungerede uden problemer både køb, levering og udskiftning af de gamle dæk med nye. Dækkene blev leveret direkte til Alwin Dækservice på Amager. Jeg fik en mail at de var blevet leveret. Ringede derud og en time senere sad de nye dæk på min bil. Sådan bestemt til 5 stjerner - det gælder hele processen.

4 septembre 2023

Enkel og prisbesparende dækskift

Hjemmesiden er let at overskue, betalingen let og problemfri valg af monteringssted.
Varen kunne fint spores på sin vej og var værd st vente på.
Besparelse på 40%i forhold til Superdækservice’s tilbud for samme dækskift med samme dæk.

26 août 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus