Casper Bust-Hansen Avis 8

2. Services de maintenance des cheminées
  3. Société de construction
  4. Travaux généraux
  5. Carreleur

Informations provenant de diverses sources externes

Dagnæs Murerforretning er et alsidigt murerfirma med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere. Vi løser alle typer opgaver inden for murerfaget. Fra modernisering af badeværelser, facaderenovering og tilbygninger, til fra renovering af ældre huse samt energioptimering af din bolig. Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst firma, der altid leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Vi lægger vægt på det gode håndværk. Det betyder, at vi kvalitetssikrer alt arbejde vi udfører, og at vi er omhyggelige med at vælge de rette materialer. Du kan se reference og billeder fra nogle af vores tidligere opgaver her.

2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

8 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Her er år efter finder vi stadivæk…

Her er år efter finder vi stadivæk skæve fliser på gulve - vægge og på sokler. Helt op til 1 cm i forskel. Fuger i bad har vi måtte få lavet om af en professionel fugemand var utætte
Skæve fliser skåret i bruser - skruk fliser i vindues karme osv osv byggesjusk !!
Går man i dialog under renovering får man et beskidt svar og er kun til besvær trods ting ikke er korrekt som aftalt - udfører selv el og tømrerarbejde og fugning
En dialog om udbedring af det nævnte ser vi ikke som muligt- trist oplevelse på 2 nye badeværelser og bryggers

8 avril 2026

Renovering af badeværelse.

Igen har vi benyttet os af Dagnæs Murreforetning, denne gang til renovering af badeværelse.
Vi har fået en håndværksmæssig finish, som vi normalt kun kunne drømmer om.
Dagnæs Murreforretning kommer til aftalt tid, udfører arbejdet omhyggeligt. De respekterer at det er et hjem - laver minimalt rod og rydder op. Dagnæs Murreforretning kan bestemt anbefales

10 mai 2023

Har brugt Dagnæs Murerforretning 2…

Har brugt Dagnæs Murerforretning 2 gange.
1 gang renovering af badeværelset.
2 gang en større renovering/sammenlægning af køkken, spisestue og værelse til et køkken alrum. Kan kun anbefale at tage en snak med Casper, helt igennem professionel og løste projektet til stor tilfredshed.

23 mai 2020
Logo de Casper Bust-Hansen

Réponse de Casper Bust-Hansen

Tak for den fine anmeldelse Kim!
Når sådan en anmeldelse kan komme et år efter man har lavet arbejde og klinker, selvfølgelig med epoxy fuge, så må vi have gjort noget rigtigt 😉

Total renovation af badeværelse

Vi fik totalrenoveret vores badeværelse i september 2018 med både nedrivning af gammelt badeværelse, indlagt gulvvarme, ny bruseniche mm.
Er meget tilfreds med resultatet og kvaliteten af håndværket der er udført.
Der kom uforudsete omkostninger ved opbrækning af det gamle gulv, og dette blev vi først gjort opmærksomme på undervejs og fik så en ekstra pris for at klare dette også. Super god stil at skrive sammen omkring arbejdet der bliver udført.

Er ovenud tilfreds med hele forløbet og giver derfor mine varmeste anbefalinger til Casper og hans hold hos Dagnæs Murerforretning.

13 août 2019