ls. Is geen dakdekkersbedrijf maar een bemiddelings/ adviesbureau. Kan best goed zijn, maar zoek direct een dakdekker en wordt op het verkeerde been gezet door de website. Zij selecteren dekkersbedr... Voir plus

Bedrijf heeft bij ons in de straat een goede reputatie. Veel huizen laten hier onderhoudt doen, hebben veel last van bladeren die de daken vervuilen en goten verstoppen.

We gebruiken dit bedrijf al jaren voor onderhoud en bevalt nog steeds goed, dus zie geen reden om te veranderen, prijs wel iets omhoog gegaan maar dat is overal tegenwoordig zo!

Graag wil ik jullie nogmaals bedanken dat jullie een gaatje in jullie agenda konden vinden na het uitvallen van een ander project. Wij zijn erg blij met jullie werk.

1. Entrepreneur en toiture

Dakdekkeralmere.com is uw lokale specialist op het gebied van dakbedekking in Almere en omstreken. Met jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche staan wij garant voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team van professionele dakdekkers is gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden, inclusief reparaties, renovaties, en het plaatsen van nieuwe daken. Wij begrijpen het belang van een veilig en stevig dak boven uw hoofd en zetten ons dan ook volledig in om dit te waarborgen. Bij Dakdekkeralmere.com gebruiken we alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Of het nu gaat om een lekkage die snel verholpen moet worden, het vervangen van dakpannen, of het aanleggen van een geheel nieuw dak; wij staan voor u klaar. Wij bieden een heldere communicatie, een transparante werkwijze en een eerlijke prijsstelling. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail uit te voeren, waarbij we altijd luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Ontdek zelf de kwaliteit en service van Dakdekkeralmere.com en laat ons uw dak in perfecte staat brengen en houden.

4,5

selekteren dakdekker

ls.
Is geen dakdekkersbedrijf maar een bemiddelings/ adviesbureau.
Kan best goed zijn, maar zoek direct een dakdekker en wordt op het verkeerde been gezet door de website. Zij selecteren dekkersbedrijven die offerte uitbrengen.

23 avril 2026

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Komt hun afspraken netjes na. Alles ziet er weer op en top uit op ons dak.

21 août 2024