Dak- Onderhoudsbedrijf de Koning Avis

1. Entrepreneur en toiture
  2. Service d'entretien des gouttières
  3. Homme à tout faire

Dak- Onderhoudsbedrijf de Koning is gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages, en/of renovaties van volledige daken en biedt betrouwbare oplossingen. Wij staan voor vaste prijzen en snelle service. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw dak snel en effectief gerepareerd, aangepast of gerenoveerd word, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Kies voor de Koning voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Slecht werk en komen afspraken niet na…

Onder andere dat het dakboei al bol stond bij vertrek. In de loodrand hebben ze een gat gebrand. Water blijft op het dak liggen. Ze zouden dakboei komen herstellen 2x afspraak gemaakt 2x zonder afzegging niet komen opdagen ondertussen zijn we ruim 1 jaar verder en wordt er niet meer gereageerd.

30 mei 2026 als laatste reactie :
Dan hebben wij intern een probleem. De jongens waren hiervan op de hoogte en het stond ook op de planning. Dat ik nu hoor dat zij niet langs zijn geweest, betreur ik enorm.
Mijn oprechte excuses hiervoor.
Wij gaan dit intern direct oplossen en komen zo snel mogelijk bij u terug met een nieuwe datum.
Met vriendelijke groet,
Tim
Tot nu toe niets gehoord.

29 juin 2026

Goede communicatie, heldere afspraken

Communicatie verloopt heel vlot en soepel, duidelijke afspraken en direct inzicht in de kosten. Duidelijk verstand van zaken van alles rondom daken. Ze hebben bij mij een klein plat dak gerenoveerd met drie man, waardoor dit vlot afgerond was. Toch nog een kleine lekkage geconstateerd daarna, maar nadat ik daar melding van deed werd dat diezelfde dag nog netjes opgelost. Was een prima ervaring.

10 septembre 2025

Meer dan tevreden!

Wij zijn verholpen met een lekkage aan de dakgoot en een renovatie van het dak van de dakkapel. Hele vriendelijke mensen, de werkzaamheden zijn netjes en vakkundig uitgevoerd! Zeker aan te raden!

18 février 2025

Een echte aanrader

Een echte aanrader, komt afspraken na en keurig en professioneel werk geleverd.
De tijd tussen de prijsopgave en uitvoeren van de werkzaamheden is ook erg snel.
Op een andere plek na de werkzaamheden kleine lekkage ontstaan en zeer snel en adequaat opgelost.
Ga zo door!
We komen zeker bij jullie terug voor andere werkzaamheden.

23 janvier 2025

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, kon heel kort nadat er een prijsafspraak was gemaakt. Keurig werk geleverd (dakgoot en nieuwe dakbedekking) en alles netjes weer achtergelaten. Ik kan het echt aanbevelen. Betrouwbaar en komt afspraken na.

12 octobre 2024

Hartstikke goed geholpen

Hartstikke goed geholpen. Heel snel beschikbaar en netjes gewerkt. Er is goed de tijd genomen om te kijken naar de beste oplossing voor onze lekkende schoorsteen. We zijn erg tevreden met het resultaat! Ik raad dit bedrijf aan.

9 mars 2024

Erg tevreden

Hele aardige jongeman. Werkt hard door en stopte niet voordat het er helemaal strak uit zag. Hij wist precies waar hij mee bezig was en lichten het allemaal precies toe. Ik ben erg tevreden.

16 juin 2024