This is to thank a smart dev team listening and delivering exactly what customers want - which doesnt happen that often. Yashar, Jimmy Sandhu and team are top class and their product is best in class,... Voir plus

Dalga's ATB software is awesome. i have been using it for more than a year now. it's constantly updated and works like a charm. Their support is literally the best I have experienced anywhere. Very re... Voir plus

ATB and the Dalga team have put together products that are innovative and deliver a ton of value. I'm always impressed by their support as well as the way they push the envelope of their software's fe... Voir plus

1. Entreprise de logiciels

We provide a wide variety of applications to help you stand out and attract the attention you deserve!

4,7

Liels paldies jums par 'Awesome Traffic…

Liels paldies jums par 'Awesome Traffic Bot' produktu! Lielisks bots, lai paaugstinātu savas lapas reitingu, kā arī uzlabotu SEO. Ļoti viegli saprotams interfeis. Bots ir atbilstoš savai cenai un nenožēloju nevienu iztērēto centu! 10/10!

10 juin 2021

Phần mềm rất tốt

Phần mềm rất tốt. Nó hỗ trợ rất nhiều cho công việc của tôi. Bên cạnh đó, tôi cũng đánh giá cao đội ngũ hỗ trợ! Đánh giá 5 sao và sẽ tiếp tục ủng hộ nhóm phát triển.

10 juin 2021

A good program

A good program. They help you set it up very quickly. Competent specialists. It has been working steadily for two weeks. Everything suits you. I also use the mobile version on my laptop. Everything is stable, IP addresses change. Analytics displays everything correctly.

30 avril 2021

Best Traffic Bot

Excellent and powerful program with a lot of features.
Awesome Traffic Bot is working good for both: websites and maps!

The immediate response from dalga.dev support team is another good point, it shall be added to the 5 stars!

26 avril 2021

Awesome Traffic Bot

He quedado gratamente sorprendido al interesarme por "Awesome Traffic Bot". Respuestas rápidas a mis consultas y a las dudas que tenia de realizar una compra de software por internet.
Pero mucho más contento de haber comprado el producto. El Bot funciona a las mil maravillas. Con un Servicio Técnico impecable, rápido, resolutivo, amable y paciente.
Resolvieron de manera muy eficiente los detalles necesarios para adaptarlos a mi hardware y mis necesidades.
Felicitaciones a todo el Equipo de Dalga.dev, un trabajo impecable !!!.

24 avril 2021