Wszystko szybko i sprawnie
Wszystko szybko i sprawnie , Pani Aleksandra G pomogła z dokumentami. Badanie przebiegło szybko i dokładnie. Jestem zadowolona i syn również. Polecam
Byłem na badaniu usg u dr Biejat z dzieckiem. Bardzo dokładny, miły i cudowny specjalista. Polecam!
Badanie emg na przepływ impulsów nerwowych w nadgarstku. Ręka zdrętwiała od miesiąca, brak czucia w dwóch palcach i dole ręki. Zanikające mięśnie w ręce. Problem z utrzymaniem widelca w ręce. To tak z grubsza. Wizyta w Warszawie w sobotę na 10.15. Sto kilometrów do celu ale udaje się dojechać na czas. W recepcji pierwszy pytani to czy mam dowód osobisty a ja ależ skąd bo i po co. Nie przyjechałem przecież brać kredyt tylko zrobić badanie ręki i do tego prywatnie za prawie 300 złotych. Pani, a może prawo jazdy. A ja powtarzam że nic takiego nie mam. Więc pani stwierdza że wizyty nie będzie bo nie mogą potwierdzić moich danych osobowych. Ale ja chciałam zrobić tylko badanie ręki. Więc poproszę przełożonego a pani że dzisiaj nikogo nie ma. Pani stwierdza że może ktoś pod kogoś się podszyć i potrzebny jest dowód. Zatkało mnie. Więc repcjonistka twierdzi że mogę zrobić badanie jako Franek choć mam na imię Krzysiek i wykorzystać je do jakiegoś przestępstwa. No no, robi się ciekawie. Więc ja na jakiej podstawie chcecie odemnie dowód. Wewnętrzne przepisy a ja się do nich stosuje. Chciałe podać pesel lub zdjęcie dowodu ale niestety niewystarczało. Zresztą jakie uprawnienia ma recepcjonistka żeby oglądać mój dowód osobisty i przy okazji wiedzieć czy jest autentyczny czy podrobiony. Jeszcze jakaś lekarka tak myślę zapytała czy nie mam prawa jazdy jeśli tu przyjechałam. Odpowiedziałem że nie mam bo nie potrzebuje ani dowodu ani prawa jazdy ani ubezpieczenia żeby kierować bo wszystko jest w systemie i tak zakończyła się wizyta. Mimo usilnych starań niestety nie udało mi się skożystać z wizyty a to wszystko dzięki skrupulatnej recapcjonistce która wkłada tak dużo starań w respektowanie wewnętrznych przepisów.
Wczoraj bylem z dzieckiem ktore mialo wysoka goraczke - niestety ani odplatnie ani na NFZ (na NFZ musze wypelnic deklaracje nie moge miec jednorazowego swiadczenia) nie udalo mi sie dostac... najblizsza wizyta za dwa dni - za dwa dni to moze byc juz na pomoc za pozno. Przychodnia najblizej nas ale nie ma sensu sie przepisywac - nawet kiedys myslalem o pakiecie ale to takze nie ma sensu (na wizyte trzeba czekac tyle co na NFZ) to jest poprostu tragedia - nie wiem jak takie placowki jeszcze moga funkcjonowac.
Co ciekawe dodalem opinie o centrum w Google jednak z jakiegos powodu Google zablokowalo mozliwosc publikowania opinii na temat Centrum Damiana... o czyms to swiadczy
Witam jestem osoba z Anglii która po prostu ta firma naciągnęła na pieniądze … lekarz był bardzo nie miły… z poważania Karolina Nosek
Korzystam od lat w ramach pakietu pracowniczego. Mam placówki, do których łatwiej mi dojechać, jednak zawsze wybieram CMD. Nie zawiodłam się jeszcze. Polecam.
Dwa tygodnie temu zarezerwowałem test na koronawirusa RT-PCR. Dzisiaj, kiedy przyjechałem na test, ośrodek testowy został opuszczony. Było pięć innych osób czekających na testy.
Zadzwoniłem do damian.pl i powiedzieli mi, że wszystkie testy na ten dzień zostały odwołane. Nikt nam nie powiedział, że testy zostały odwołane. Zmarnowaliśmy czas i teraz nie mamy wyników testów, z których moglibyśmy skorzystać.
En savoir plus sur les différents types d'avis.