Damp Amok Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt udvalg. Gode varer og hurtig levering. Da jeg ikke modtog track and trace nummer, skrev jeg til dem og fik hurtigt svar, med nummeret. Har handlet her flere gange og er super tilfreds hver gang... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I den seneste tid er mine sociale medier flydt over med reklamer fra forskellige firma af denne slags. Fælles for 90% er at deres hjemmeside er fuldstændig uoverskuelig og virker mere som fu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sindssygt god service og mega hurtig levering! Jeg bestilte kl 22 om aftenen og kl 01 om natten var den indleveret i en pakkeshop! Det seriøst god service!

À propos de l'entreprise

1. Entreprise d'électronique

Écrit par l'entreprise

DampAmok er en dansk webshop med fokus på populære vape produkter til markedets bedste priser. Vi arbejder målrettet på at tilbyde hurtigst mulig levering, et godt udvalg og en kundeservice, der er blandt de bedste i branchen. For os handler det om at gøre det nemt, hurtigt og trygt at handle online fra bestilling til levering og hjælp efter købet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

94 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode varer og mega hurtig levering

Gode varer og mega hurtig levering, tak 🙂

16 septembre 2026

Réponse de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det er skønt at høre, at du er glad for varerne og den hurtige levering 🚚✨ Vi sætter stor pris på din støtte!

Det er 100%

Den er 100%%

16 septembre 2026

Réponse de Damp Amok

Tusind tak 😄 Det er vi virkelig glade for at høre. Vi sætter stor pris på din støtte 🙌✨

Noté 1 sur 5 étoiles

Dette er en ikke lovlig hjemmeside

Dette er en ikke lovlig hjemmeside, der sælger et ulovligt produkt. Det er ikke et dansk firma, så der er intet der sikre dig som forbruger.

20 septembre 2026
Avis spontané

Réponse de Damp Amok

Trustpilot er tiltænkt anmeldelser baseret på reelle kundeoplevelser, og vi mener derfor ikke, at vores profil er det rette sted at dele en generel holdning til vores virksomhed eller produktsortiment.

Helt fantastisk hurtig levering

Helt fantastisk hurtig levering. God service.

14 septembre 2026

Réponse de Damp Amok

Mange tak for de fine ord 😊 Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige lever

Super tilfreds

Gode produkter til gode priser.
Bestil mandag og modtag onsdag

14 septembre 2026

Réponse de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne, produkterne og den hurtige levering 🚚✨

Positiv overrasket

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg var ret skeptisk i starten, men tog chancen, og blev positivt overrasket over hvor hurtigt varerne kom hjem samt der ingen fejl var at finde. Det bliver absolut ikke sidste gang, at jeg bestiller herfra.

13 septembre 2026

Réponse de Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Det betyder ekstra meget for os, at vi kunne vende din skepsis til en rigtig god oplevelse. Dejligt at høre, at både levering og ordre var helt som det skulle være 🙌 Vi glæder os til at handle med dig igen

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, havde lidt problemer med at betale men fik hurtigt svar og de hjalp mig igennem 👌🏻 lækker produkter 👌🏻👌🏻

Réponse de Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med betalingen, og endnu mere for at høre, at du er tilfreds med produkterne 👌🏻✨

Det går stærkt

Réponse de Damp Amok

Mange tak for din anmeldelse 😊 Vi gør vores bedste for at få ordrerne hurtigt afsted, så det er skønt at høre, at det også kan mærkes hos dig 🚚

Perfect in all ways

13 septembre 2026

Réponse de Damp Amok

Thank you so much for the great review 😊 We’re very happy to hear that everything was perfect from start to finish. We really appreciate your support 🙌

Super!!!!!

11 septembre 2026

Réponse de Damp Amok

Tusind tak! 😄 Det er vi virkelig glade for at høre. Vi håber at kunne give dig en lige så god oplevelse næste gang 🙌

Helt Perfekt

Helt Perfekt
Hurtigt levering

11 septembre 2026

Réponse de Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er rigtig glade for, at alt var helt perfekt, og at leveringen gik hurtigt 🚚

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hurtig levering…

Super service og hurtig levering allerede ankommet dagen efter

10 septembre 2026

Réponse de Damp Amok

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med os. Det sætter vi stor pris på

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig service og hurtig…

Super hurtig service og hurtig levering👌👌👌

15 septembre 2026
Avis spontané

Réponse de Damp Amok

Tusind tak for den gode anmeldelse 👌 Det betyder meget for os, at du fremhæver både servicen og den hurtige levering. Vi håber at kunne give dig samme gode oplevelse igen næste gang

Gode produkter

Gode produkter, kommer hurtigt...

Réponse de Damp Amok

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback

Noté 4 sur 5 étoiles

De er meget gode 🤗

Réponse de Damp Amok

Tusind tak 🤗 Det er vi rigtig glade for at høre. Vi sætter stor pris på din støtte og håber at kunne give dig samme gode oplevelse næste gang

Så fint

Så fint , 😊 får mine vare ret hurtigt

Réponse de Damp Amok

Tak for din søde anmeldelse 😊 Det er dejligt at høre, at dine varer kommer hurtigt frem, og at du er tilfreds med oplevelsen hos os

Levering

Fin og hurtig levering

Réponse de Damp Amok

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med din oplevelse hos os

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus