1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

15 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,8

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Hvorfor bliver Kanal 5 ved med at bruge…

Hvorfor bliver Kanal 5 ved med at bruge Per Bo Hansen den svindler og snotskovl i Fanget af Poltiets kamera. Han er i lommerne på forsikringsselskaberne. Han er til at BRÆKKE sig over.🤮🤮🤮🤮

10 septembre 2024

Jeg var i kontant , i min sag er det dokumentfalsk

Jeg var i kontant som nåede at få det hele med politi og skadesforvolder sagde jeg blev ramt med 40 km i timen forske fra Volvo siger den er falsk . Har anhængertræk og ændret bilmodel som det ses i kontant d3.3.22 og har han fjerde alle de skader som politiet har i rapporter som er på begge biler , dancash ( skriver at han har alt og IF de lave dokumentfalsk da de ændre et officelt dokument og det sker flere gange i denne sag - I må gerne kontakte mig da jeg er på vej til EU med klager over at dancrash sammen med forskringerne laver urigtige registeringer ( dokumentfalsk) kun med det formål at bedrage skadeligt for erstatning. Jo flere vi er bedre

23 mai 2023

Fup og fidus

Fup og fidus, og programmet kontant har allerede været ude efter dem, deres beregninger er helt til grin desværre, og selv endda flere udlandske specialister har vurderet at deres beregninger er meget usandsynlige. Dancrash er meget umoralsk og ligeglad med de private personer som der kommer tilskade, blot de kan score kassen i umoralsk samarbejde med forsikringsselskaberne på bekostningen af de tilskadekommen.

Se eventuelt programmet gratis online på DR Kontant: (En ulykke kommer sjældent alene)

11 novembre 2022

I skulle skamme jer føj...hvordan kan…

I skulle skamme jer føj...hvordan kan jeres forme afgøre om jeg har smerter efter jeg blev påkørt. Alm brand forsikring bruger dette snyde firma for af afvise at gi godtgørelse for person skader. Hvordan fan kan i sige om jeg har smerter efter uheld..jeg havde før uheldet ingen smerter men lige efter på kørsel har jeg stærke smerter i nakken Hovde pine hvordan. Føj

27 mars 2022

Per bo hansen

Per bo hansen. Du er simpelthen for pinlig. Det ene øjeblik sidder du og medvirker i en dokumentar om farlig bilkørsel hvor du påpeger at sammestød helt nede i de lave hastigheder kan have fatsle konsekvenser, det andrt øjeblik sidder du og forsvare dit eget firma for at det ikke nødvendigvis har den største effekt. Jeg ville seriøst være pinlig berørt over den dobbelthed du har gang i, og så fanget på 2 forskellige programmer.

8 mars 2022

Svindler og fusk

Svindler og fusk. Hvis politiet er involveret i en ulykke med 14 km i timen kan der ske skade på kroppen ifølge Per bo Hansen's udsagn den 31.08.18 i programmet fanget på politiets kamera. Men betalt af forsikringsselskaberne giver det ingen skade, vurderet ud fra billeder af bilen og ingen hensyn til siddestilling osv. programmet kontant benytter rigtig faglige eksperter der udtaler at det er en total fejlagtig og mangelfuld test udført af dancrash.
Svineri overfor os der skal leve et liv i smerte efter en lavhastighedsulykke!!!

7 mars 2022

Det er sjovt at medejeren Per Bo Hansen

Det er sjovt at medejeren Per Bo Hansen
Også er med som bilinspektør i programmet
‘Fanget på politiet kamera’ på Discovery+ app/ kanal 5 😂
Stoler ikke på mandens rekonstruktioner i politiprogrammet mere !!

(4 stjerner er kun for at anmeldelsen skiller sig ud fra andre)

5 mars 2022

Forfærdeligt at et sådan firma med…

Forfærdeligt at et sådan firma med fingrende dybt begravet i forsikringernes lommer kan få lov at eksistere. Per Bo Hansen medejer af Dancrash, burde sigtes for svindel.
Jeg har selv haft en bekendt der efter mange år endte med en afvisning i retten pga fejlagtige data fra netop DanCrash, nu er der så pludselig kommet fokus på jer gennem tv programmet DR Kontant. Indrøm nu bare at i lever og ånder for at få penge under bordet af forsikrings selskaberne. Ufatteligt at i kan se jer selv i øjnene svindler firma.

4 mars 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit