Danhostel Kolding Avis 10

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 avis

Fremragende service

Igen var Danhostel Kolding rammen om 5 klassernes lejrskole på den skole jeg arbejder.
Jeg havde gennem booking og planlægning løbende kontakt med stedet og de leverede igen i den grad.
Vores elever blev behandlet godt og vi fik rigtig god mad. Værelserne er fantastiske og stedet ånder bare fred og ro. Kan på det varmeste anbefale stedet.

18 septembre 2023

Perfekt sted til familietræf

Vi har afholdt vores årlige familietræf på Danhostel Kolding og har været 30 personer. Det er et af de bedste steder vi har været og personalet har været utrolig søde, hjælpsomme og imødekommende. Det er gode og rene værelser. Både kagen til kaffen, middagen, desserten og morgenmaden har været super god og lækker. Det er et sted vi varmt kan anbefale.

4 septembre 2022

Dejligt sted

Har behov for at give roser til den skønneste plet i Kolding.
Fantastisk beliggenhed med kig udover Koldinghus og byen.
Utrolig venligt og kompetent personale, der stort set smiler hele tiden. Havde telefonkontakt både før og efter ophold, det var lidt sjovt, havde ikke rigtig lyst til at lægge på igen😃 Fine værelser, vi (2 stk) havde hvert et enkeltmandsværelse. Gode diy-facilliteter og iøvrigt dejlig morgenmad, der kan tilkøbes.
Der er ikke langt til midtbyen, vi gik. Busser kører tæt på.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, som varmt kan anbefales🫶

6 juillet 2022

Virkelig dejligt sted

Virkelig dejligt sted. Smuk beliggenhed, store pæne og rene værelser og dejlig mad.
Helt unik service med fokus på gæsternes tilfredshed og gode oplevelse.
Mange tak fra os alle til familiesamling fra nær og fjern.
Jyta

22 mai 2022

Danmarks bedste Danhostel

Danmarks bedste Danhostel. Intet mindre! Super gode og store værelser med meget pæne bad og toilet forhold. Suveræne fællesfaciliteter. Super venlig service. Morgenmad der er et femstjernet hotel værdigt og er fantastisk værtskab. Dette er vores favorit overnatningssted fremover.

25 juillet 2021

Ualmindelig god service

Vi var to par der med vores børn valgte at overnatte 2 nætter på Danhostel Kolding i uge 42 2020.
Ankomsten var med smil på læben, da det var nogle yderst flotte bygninger der danner rammen for vandrehjemmet.
Værelserne var både store og rene, og udsigten ud over byen er fortræffelig.

Under vores ophold foregik der noget opgravningsarbejde, hvilket gjorde at lige nøjagtig de to værelser vi havde booket var uden varme.
Der var ikke decideret koldt på værelserne - men vi gjorde alligevel den søde receptionist opmærksom på problemet.

Da vi om aftenen, efter en god middag i Kolding midtby kom hjem til værelserne - lå der et sødt brev fra Eva (en ansat på stedet) samt en flaske rødvin + 2 glas på hvert af værelserne.

"Vi beklager MEGET ulejligheden, og giver naturligvis kompensation i form af gratis morgenmad under hele jeres ophold.
Vi har tilmed lagt nogle nye værelseskort til jer såfremt I ønsker at rykke til andre værelser.
Endnu engang beklager vi ulejligheden, og håber I får en god nats søvn"!

Det er i vores optik HELT VANVITTIG GOD SERVICE, og vi kommer helt sikkert og besøger de fantastiske ansatte på stedet og Danhostel Kolding igen.

Tak for en skøn oplevelse, og på gensyn!

Mvh Folle P

25 octobre 2020

Særdeles god behandling

Vi har boet på næsten alle danmarks vandrehjem i årenes løb - i Kolding mærker man tydeligt at det interesserer de ansatte at arbejde og at de går op i gæsternes oplevelse på stedet. Værelset vi fik var stort, rent og med flot udsigt. Ingen gener fra øvrige gæster - et ren gjort og pænt fælles køkken - en god og venlig professionel hjælp og vejledning ved ankomsten - og en morgenbuffet der indeholdt lige lidt ekstra - vi kommer gerne igen og håber vi næste gang får mulighed for at opholde os på stedet lidt længere.

16 août 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit