Fantastisk optræden 🤩 Vi havde Daniel ude og optræde til vores søns konfirmation. Daniel var rigtig god til at inddrage mange af gæsterne, både børn og voksne. Og han kan nogle seje trylletricks. V... Voir plus

Så fik vi brug for Daniel igen :-). En af vores montører gik på pension efter 46 års tro tjeneste hos Stryhn Electric og det blev fejret med brunch på Hotel Imperial. Daniel var frisk til og komm... Voir plus

Magi,grin,nærvær,og nerve på Julemærket Liljeborg i Roskilde. Der var lagt op til en hyggelig og stemningsfuld dag,men ingen havde været forberedt på ,hvor imponerende det skulle blive ,da trylle... Voir plus

Jeg bookede Daniel til et arrangement på min skole for mine 3 klasser. Børnene var helt vilde med ham! Og så var han super god med både børn og forældre. Jeg ville helt klart anbefale ham til alle, de... Voir plus

1. Service de divertissement en entreprise
  2. Agence de divertissement
  3. Magasin de fête

Écrit par l'entreprise

Jeg hedder Daniel Thomsen og har i mere end 20 år haft tryllekunsten som min helt store passion. Jeg går op i at skabe nærvær og tilstedeværelse i et personligt show, som rykker ved opfattelsen af, hvad der kan lade sig gøre og bliver et samtaleemne mange år frem.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

189 avis

Sjov og Magisk

Vi havde fornøjelsen af at have Daniel Thomsen som tryllekunstner til vores børnebørns Norh og Hjalte fødselsdag, og det var en helt igennem sjov og magisk oplevelse. Han formåede at engagere både børn og voksne, og alle var tryllebundne fra start til slut. Vi kan varmt anbefale Daniel til enhver festlig lejlighed!.
✨👍🏻✨

5 juillet 2025

En magisk oplevelse til min datters og svigersøns bryllup

Vi havde fornøjelsen af at have Daniel Thomsen som underholdning til min datters og svigersøns bryllup – og det blev et af aftenens helt store højdepunkter!

Han leverede et fantastisk show med både spøjse og sjove numre, som fik selskabet til at le og undre sig på samme tid. Flere af tryllenumrene førte til hylende morsomme situationer. Hans optræden ramte helt perfekt – netop på det tidspunkt, hvor festen havde brug for et løft og ny energi.

Det var tydeligt, at han havde gjort sig umage med at gøre showet personligt. Han havde sat sig ind i brudeparret og gæsterne, og mange blev involveret, hvilket gjorde oplevelsen ekstra god og nærværende. Som afslutning lavede han et tryllenummer, der involverede mange i selskabet og fik os alle til at måbe – vi taler stadig om det!

Vi kan varmt anbefale Daniel Thomsen til enhver festlig anledning. Han skabte både grin, forundring og fællesskab – præcis det, man ønsker til en uforglemmelig dag.

30 juin 2025

Alle pengene værd :D

Vi havde Daniel på som underholdning til en polterabend og det var den sjoveste oplevelse, jeg længe har haft. Han formår at fange stemningen, få alle til at føle sig som en del af showet og ikke mindst havde han virkelig læst og forberedt sig på, hvem der var i fokus, nemlig kommende brud. Han griber også spontane ting, der bliver sagt og bruger dem.
Han er alle pengene værd og jeg vil klart anbefale ham ☺️🥳

Magi til konfirmation

Daniel tryllede for gæsterne til vores datters konfirmation og gjorde det helt fænomenalt! Han fangede lynhurtigt stemningen i lokalet og imponerede alle med sine tricks - selv de mest skeptiske teenage-drenge 😂 De stikord Daniel på forhånd havde fået om vores datter, fik han på helt naturlig vis flettet ind i showet. Vi kan på det varmeste anbefale at booke Daniel!

24 mai 2025

Verdensklasse tryllekunstner!

Daniel leverede nok den bedste underholdning jeg længe har været med til ved min venindens polterabend. Han var sjov, fangede lynhurtig stemningen og lavede uigennemskuelige tricks. Vi grinede så meget at tårene trillede ned ad kinderne :D

14 juin 2025

Vi havde booket Daniel til en…

Vi havde booket Daniel til en polterabend, og det var fuldstændig genialt! Han var vildt sjov og fik virkelig min veninde inddraget. Hun var centrum for hans tricks på den fedeste måde. En af de fedeste shows, jeg har været til. Kæmpe anbefaling herfra!

14 juin 2025

Tak for vild magi og super…

Tak for vild magi og super underholdning på min 50 års fødselsdag. Du formåede at få hele selskabet, ung som gammel, til både at måbe og grine. Og fedt at se mine sønner inddraget i magien på den måde 😀

15 juin 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Møg dygtig til at få folk til at grine, og han var dygtig til at inddrage personer i selskabet !
Klart en jeg godt kunne finde på at få ud til et godt selskab :) ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

31 mai 2025

100 års fødselsdag

Havde booket Daniel da vi holdt en fødselsdag med blandet publikum og gerne ville ryste gæsterne sammen . . Og nøj vi nød hans show med magi og han er meget dygtig og underholdende

31 mai 2025

De bedste anbefalinger

Daniel var prikken over i’et til vores konfirmation! Han fuldendte festen med sine geniale tryllenumre, humor og glimt i øjet. Daniel har en fantastisk evne til at læse rummet, være nærværende og inddrage både store og små i underholdningen. En overraskende og mindeværdig oplevelse ikke mindst for konfirmanden, men også for hele selskabet!

24 mai 2025

Til vores søns konfirmation havde vi…

Til vores søns konfirmation havde vi hyret Daniel til at trylle.
Det var en stor succes, hvor mange af gæsterne blev inddraget i trylleriet.
Daniel er rigtig god til at bruge nuet og improvisere. Han lave et fantastisk show, hvor han fik givet vores søn en oplevelse for livet.
Tusind tak for det Daniel.

18 mai 2025

Daniel var hyret til at give et show i…

Daniel var hyret til at give et show i vores kantine, medarbejderne var lettere irriteret efter en hektisk periode at skulle bruge tid på en hemmelig begivenhed- Daniels super fede show👏👏👏👏!!
Daniel er super god til at inddrage publikum og skabe en fed stemning

Han er p….irriterende og kørte rundt med mig og andrei hans formidable show
Alle fik en mega god oplevelse ved Daniels show- selvom han snyder hele tiden 😉😉👍👍

24 avril 2025

10 stjerner herfra✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Jeg havde booket Daniel til min mands 50 års fødselsdag og hold nu op, hvor var det en fantastisk oplevelse. Vanvittigt godt forberedt. Daniel havde fuldstændig styr på alle navnene og de historier der knyttede sig til. Fede trylle tricks og en involvering i gæsterne og stemningen der bare gjorde det HELT magisk. De bedste anbefalinger herfra. 5 stjerner er slet ikke nok. Humor, perfektion, engagement, venlig og pålidelig og vilde tricks. Tusind tak for at gøre festen og stemningen endnu mere elektrisk🤩🤩

20 avril 2025

Forbavselse til stor og små

Vi har booket Daniel til et fastelavnsfest i vores lille landsby.
Mening var at vi skulle har nogen underholdning til børne i aldersgruppen fra 3-12 år men det endte med at selv de voksne ikke kunne fatte de triks Daniel vidste.
Det var tryllekunst på højt niveau.
Vi kan klart anbefale Daniel til events.
Tusind tak igen for en helt fantastisk oplevelse. 🤗

2 mars 2025

Superfint trylleshow

Vi var 4 voksne, som havde meldt os til aftenen. Det var alle pengene værd 😀.
Fantastisk, at Daniel inviterer en sådan aften - helt gratis. Han havde en masse gode tricks, og vi gik alle derfra uden at forstå, hvordan det hele gik til. Tørklæder skiftede farve - æg forsvandt - reb klippet over og sat sammen igen - og derudover en masse korttricks.
Tak for en god aften - næste gang tager vi børnebørnene med - måske har de skarpere syn 😀😀
Hilsen Inger

26 février 2025