Gode varer og hurtig levering. Der er en lille gave med (godbider) når man køber hestefoder / tilskud / mm., og det er en kærkommen og virkelig god service :-) Også TAK for det.
Én af jeres chauffører, skal have stor ros. 🤩😍👌🙏 . Han stoppede lastbilen og gik hen til mig, da jeg lå og hvilede i græsset efter en 26 km lang cykeltur. Dét er medmenneskelighed, der vil no... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service. Den varer jeg havde bestilt var udsolgt. Men jeg blev kontaktet af Danishagroshop som tilbød mig en dyrere model end jeg havde bestilt - men til samme lave pris 👏👍🏻 Og så var d... Voir plus
Let og enkel bestillingsproces. Chaufføren var særdeles hjælpsom og sikke en service, at han satte pallen med træpillerne i garagen selvom vi ikke var hjemme. Stor tak til ham! Eneste øv, er at jeg b... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Gode tilbud fra Shoppen - til dig med dyr, hus og have
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Alt er som bestilt og ankommet til…
Alt er som bestilt og ankommet til aftalt tidspunkt- tak for hjælpen!
Én af jeres chauffører
Én af jeres chauffører, skal have stor ros. 🤩😍👌🙏 .
Dét er medmenneskelighed, der vil noget. Tusind tak til et menneske, der bekymrer sig om ét total fremmed menneske.
Det var i T krydset ved Vennebjerg Mølle, Vendsyssel i Nordjylland. Håber I giver det videre. 🙏👌😍
Jeg var og er 100% ok, nød bare solen, inden jeg skulle samles op.

Réponse de Danishagroshoppen
Flot fra start til slut
Meget fin proces fra bestilling til levering. Ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Fantastisk service
Og så var der lynhurtig levering . What not to like 🤩
Gode priser hurtig levering
Dejligt overskuelig webshop
Dejligt overskuelig webshop og gode produkter.
Levering til døren. Er meget tilfreds. Tak. :)
levering til tiden
levering til tiden, og en rigtig dygtig og venlig chauffør. Jeg ringer til jer næste gang…))
Vi har handlet til vores heste i 12 år…
Vi har handlet til vores heste i 12 år og aldrig haft en klage før nu.
Men vi køber en sæk lucerne som der er små plastik stykker i ..
Men i stedet for at stole på en gammel kunde vælger 2 damer fra butikken at gennemse sækken og da de ikke lige umiddelbart kan finde noget. Må jeg gå igen og være mistænkeliggjort for at ville snyde for en halv sæk lucerne..

Réponse de Danishagroshoppen
Dejlig service alt som det skal være
Mange ting til fuglene
Mange ting til fuglene
Lige hvad jeg har brug for
Rart personale
Tak