Wir haben mehrere Emails an diese Firma geschrieben, auf die es keine Antwort gab, auch Telefonanrufe werden ignoriert. Ware bereits bezahlt, weder Versandbestätigung, noch irgendein anderes Order Upd... Voir plus
Dejlig granola fast hver måned og boxen er ren selvforkælelse! Godt at kunne tilsætte ekstra knas på skyr om morgenen - selv for sådan en som mig med cøliaki hvor gluten er no go! Venter dog håbefuldt... Voir plus
Har gjort en beställning för över en vecka sedan men änni inte fått några produkter och ingen respons på de meddelanden jag skickat. Känner mig blåst, det var förmodligen ett stort misstag att handla... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Danish Granola Company was born in 2017 from strong passion and a shared dream. Ever since then, we improve people's lives with 100% organic & gluten-free granola and oats. We are famous for our innovative MORGEN-BOX concept and probably the best homemade granola on the market.
Varerne sendes ikke selvom beløbet…
Varerne sendes ikke selvom beløbet trækkes på kontoen. Ligeledes besvares mail ikke.
Der er tilsyneladende kommet nye ejere.
I have been a customer for years
I have been a customer for years, some great products… But something has changed.. the service is become awful!
So sad to see something good ruined
Keine Ware erhalten
Abo abgeschlossen, aber keine Ware erhalten. Auf Nachfrage per email keine Reaktion. Abo kann erst nach zwei Abbuchungen geküdigt werden.Habe beides mal keien Ware erhalten. Absoluter Betrug. Ich glaube, die Firma existiert nur noch als Softwareprgramm...
Hej jeg har lige modtaget mine varer …
Hej jeg har lige modtaget mine varer og er overrasket over at de kom. Jeg troede det var fup
De har trukket beløbet med det sammen
De har trukket beløbet med det sammen , de svare ikke pr mail , man kan ikke ringe , det må være svindel, jeg anmelder det nu.
De har ikke et Dansk cvr nr
Undgå at handle på denne hjemmeside.
Undgå at handle på denne hjemmeside.
Vil opfordre folk til at politianmelde denne side, hvis du har handlet her og er blevet snydt. Har selv lige politianmeldt, da firmaet har trukket penge og ikke sendt varer, men har fået svar fra politi at de ikke går videre med sagen, da firmaet opererer fra udenlandsk adresse. De skriver dog at sagen muligvis kan genoptages, hvis der kommer flere anmeldelser. Jeg har tidligere handlet på siden og været tilfreds kunde, så tænkte ikke på at tjekke siden, da jeg bestilte noget her i januar. Jeg så først bagefter at firmaet er blevet opkøbt og andre også er blevet snydt. Virkelig ærgerligt at sådan et svindelfirma er så svært for danske myndigheder at få lukket!
SCAM !
Har handlet her mange gange igennem flere år så tænkte da ikke på at checke dem på Trustpilot, men det skal man åbenbart gøre hver gang man handler på nettet nu, for jeg opdager at firmaet er overtaget af nogle østeuropæiske svindlere…..øv, det var ellers et super produkt. De trak pengene med det samme og svarer ikke på mail, så nu bliver det en politianmeldelse og en snak med banken. Kan se at de har svindlet mange og deres hjemmeside er stadig oppe og køre, det forstår jeg ikke ? Er der ikke en instans i Danmark der kan lukke åbenlyse svindelsider der malker folks betalingskort, så andre ikke bliver udsat ?
Svindel
Jeg opsagde mit abonnement i maj, men får stadig ordrebekræftelser på kasserne, og pengene er blevet trukket fra min konto, og har måttet skrive til dem hver gang, at jeg har opsagt mit abonnement. To gange har jeg fået pengene tilbage, men denne gang har de trukket pengene og svarer ikke på mails, og jeg har ikke modtaget nogen varer:(
Modtog mandler med skrald inde his…
Modtog mandler med skrald inde his mandlerne. Klagede tre gange, men fik aldrig svar. Har handlet der i mange år, men aldrig igen!
Nu et svindel firma - desværre.
Er desværre blevet et svindelfirma - det har ellers været fint.
Har senest handlet ok med dem først i maj 2024.
Har lavet en ny ordre for 7 dage siden hvir pengene blev trukket med det samme, men der er ingen vare og de svare ikke på opfølgende mails.
Har talt med min bank og fået spærret mit kreditkort og skal senere lave en indsigelse og håbe på at få pengene derfra.
NU et Fuskerfirma - desværre
Jeg har abonneret på morgenboxen hver anden måned og været tilfreds. MEN det sidste halve år har de trukket penge på mit kort uden at sende varen. Ved to forrige leveringer fik jeg dog refundering. Ville ikke fortsætte abonnement men så blev penge trukket igen uden en levering. Denne gang svarer de ikke, så jeg har spærret mit kort og meldt dem via banken. Så frækt.
Spær dit kort & gør indsigelse på banken
Firmaet er - åbenbart - overtaget af 3 Østeuropæere og har skiftet navn. Ejerne ser det tydeligvis ikke som et firma der leverer varer, men som en adgang til abonnenternes kreditkort oplysninger.
1) spær jeres kort
2) lav en anmeldelse på banken og gør indsigelse overfor de hævede beløb
3) lav en politianmeldelse
Firmaet har nu trukket for 2 x…
Firmaet har nu trukket for 2 x kvartalsabonnement, men uden levering af varer.
Jeg har skrevet utallige mails til dem, men uden respons.
Så jeg har nu truet dem med, at de kommer i Kontant, hvis de ikke refunderer mine penge, og afslutter mit abonnement.
KØB IKKE NOGET HOS DEM !!
Rechnung
Ware erhalten , aber bei Rückfrage zu einer Rechnung keinerlei Reaktion auf diverse emails !!!
Bitte nichts kaufen !
Ingen respons fra kundeservice trods…
Ingen respons fra kundeservice trods utallige henvendelser og levering af forkerte varer. Under al kritik!
de sender ikke deres varer og trækker…
de sender ikke deres varer og trækker penge og vil så ikke sende penge retur, svarer ikke på mails og man kan ikke ringe til dem
DET ER IKKE SÅ OFTE JEG BANDER
DET ER IKKE SÅ OFTE JEG BANDER. - MEN JEG ER GIGA (F******) SUR. - JEG MÅ DESVÆRRE IKKE BRUGE GRIMMERE ORD. DET BLIVER MED DET SAMME UDSAT FOR CENCUR.
JEG GENTAGER LIGE IGEN.
jeg har for efterhånden for 4-5 måneder siden (i foråret), AFMELDT mit abonnement. Jeg ønsker IKKE at fortsætte mit abonnement. Jeg ved ikke, hvad det er I IKKE FORSTÅR. - NU HAR I HÆVET PENGE FRA MIN KONTO IGEN
🤬🤬🤬
Jeg ønsker at I MED DET SAMME, som i ØJEBLIKKELIG returnere mine 299 kr.
Det kan i gøre på følgende kontonummer.
REG.NR XXXX
KONTONR. XXXXXXXX
Jeg har skrevet flere mails til jer.
HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE AT AFMELDE ET ABONNEMENT?
FARVEL 🤬🤬🤬
Jeg har købt nødder gennem firmaet…
Jeg har købt nødder gennem firmaet flere gange- og de er ok.
Men tilbage i maj måned modtog jeg en forsendelse, der var ødelagt. Jeg tog billede og sendte til firmaet,- jeg modtog først en behagelig mail, med tak for henvendelse og de ville vende tilbage om 2-3 dage-, det har de bare aldrig gjort. Jeg har skrevet til dem 28/5- 30/5- 2/7- 23/7- 24/7 og sidst 4/8, hver gang en behagelig mail, men aldrig et svar!
Det er ikke et seriøst firma. Kalder sig Danish Granola Company, men har forretning i Blagoevgrad i Bulgarien.
Jeg kan kun fraråde at handle her!
Vh. Betty Hemmingsen
War immer zufrieden, aber jetzt bin ich mehr als sauer
Ich habe am 31. Mai meine Bestellung und auch Bestätigung erhalten. Habe auch bereits bezahlt und bis heute 23. August meine Bestellung nicht erhalten. Habe bereits unzählige Mails geschrieben, aber nie eine Antwort erhalten. Bin mehr als sauer!!