Danlåse Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Super service. Danlåse København S. Hurtigt tilbud på opgave. Hurtige og præcise svar på spørgsmål på mailen. Lavede aftale med to dages varsel. Lille forsinkelse blev adviseret i god tid pr. telefon.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vor 40 år gamle terrassedør var svær at lukke, og var ved at gå i baglås. En opringning til Danlåse i Greve medførte at en meget kompetent låsesmed ankom i løbet af 1 1/2 time. Døren blev justere... Voir plus

Jeg havde brug for en låsesmed en søndag aften, da jeg havde låst mig ude - og er glad for at jeg efter mange forskellige låsesmede endte med at få fat på Danlåse! (Ikke alle med døgnvagt tog te... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Serrurier

Informations provenant de diverses sources externes

Danlåse er billig låsesmed for private og erhverv med autoriserede låsesmede og autolåsesmede. Vi tilbyder alt i låseservice til faste lave priser fra kun 495 kr.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtigt og god pris

Super service, havde 2 låse der havde problemer og han fik fikset begge til en rigtig god pris. Var der indenfor 30 minutter selvom det ikke var akut.

28 avril 2023

Super service

Super service. Nogle gode råd over telefonen løste problemet. Det kostede gratis. Selv prisoverslag på løsnig hvis jeg ikke selv kunne afhjælpe lå meget under den lokale låsesmeds'. (2920)
Kan varmt anbefales.
Morten

18 avril 2023

Der stod jeg, med alt mit grej inde i bilen...

Der stod jeg, med alt mit grej inde i bilen..

Det var lørdag formiddag og jeg står på en parkeringsplads til et hotel, i Nordsjælland.
Om 35 minutter har jeg en vielse og jeg er 20 minutters kørsel fra kirken. Jeg står foran min bil, hvori jeg netop har lagt mit grej og i farten også mine bilnøgler. Bilen låste sig selv..
Jeg går mildest takt i fuldstændig panik og laver en google søgning (for heldigvis har jeg min telefon på mig). Jeg får fat på Danlåse. Jeg bliver sendt videre - ret hurtigt - til en fra Nordsjælland området, som desværre ikke har tid. Derfor ringer jeg tilbage.
Jeg får en yderst professionel og hurtig service - vi får lavet en aftale om, hvordan jeg kan få låst min bil op, selvom jeg ikke der der. Jeg føler mig tryg og har tillid til at de får det gjort. Så alt imens jeg er på vej til kirken i taxa, sørger Danlåse for, at jeg får låst min bil op.
Jeg har svært ved at sætte helt præcis ord på, men ham jeg talte i telefon med var så cool. Helt rolig og fattet selvom jeg både er grådkvalt og befippet. Jeg mærker at de virkelig gerne vil hjælpe mig og de klarede det hurtigere end han havde lovet - jeg får en service om at opgaven er klaret og hvor nøglen efterfølgende er lagt.
I dette tilfælde vil jeg sige, at den her helt sindssygt hurtige service, tålmodigheden og korrespondancen var simpelthen en gave! Jeg kan klart anbefale dette firma til alle der står i en virkelig, virkelig træls situation, hvor de har brug for hjælp med det samme!
Jeg er så glad for hvordan det hele flaskede sig, alting til trods og den villighed der var, til at hjælpe mig. Det var helt perfekt i denne meget pressede situation. Og at de samtidig formår at være så rolige, ikke blive stressede eller sure over mig og deres handlekraft. Det var virkelig de bedste penge nogensinde!

5 septembre 2022

Låsevirksomhed som holder hvad de lover og leverer til tid/pris

Søgte på Trustpilot efter en god låsevirksomhed, og faldt over Danlaase. Alle de gode anmeldelser levede virksomheden op til, og fra kundekontakten med Daniel til leverancen (4 nye låse) herunder tilbud=pris gik alt efter planen/forventningerne blev til fulde indfriet. Rigtig god service og dialog under hele processen, og kan på det varmeste anbefale at bruge danlaase.

29 juillet 2022

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Ringede til Danlåse om udskiftning af låse ifm. nye hoveddøre. Jeg blev bedt om at skrive lidt detaljer på e-mail. Meget kort efter fik jeg svar, og efter et par e-mails frem og tilbage med hurtige svar, fik jeg et prisoverslag og en aftale i bogen, så jeg kunne koordinere skift af hoveddøre mellem Danlåse og tømrer. På dagen var oplevelsen også fantastisk og opgaven blev hurtigt låst! 6 ud af 5 stjerner!

27 mai 2022

Hurtig og god service

Fiksede problemet hurtigt og effektivt over telefonen.

9 mars 2022
Logo de Danlåse

Réponse de Danlåse

Hej Celine
Er glad for du har haft en god oplevelse med DanLåse.dk
Tak og fortsat god dag

Mvh
Daniel Jagd
DanLåse.dk

Ringede da vores sorte bokslås havde…

Ringede da vores sorte bokslås havde sat sig fast. Blev guidet igennem telefonen til selv at forsøge at få låsen op, det lykkedes. Tak for råd og guidance uden nogen beregning. Rigtig god service!

26 octobre 2021

God service

Døren kunne ikke låses op efter 20 minutters rusken. Jeg ringede og fik en venlig, behagelig telefonvejledning. Døren gik op på et splitsekund. Tak, for det!

10 septembre 2021

Anbefales herfra

Tak for hjælpen i dag. God service og kommunikation. Anbefales herfra.

29 août 2021

Vor 40 år gamle terrassedør var svær at…

Vor 40 år gamle terrassedør var svær at lukke, og var ved at gå i baglås.
Døren blev justeret og smurt og fungere nu perfekt igen.
Ejendommens øvrige døre blev ligeledes efterset og justeret.
Alt i alt en meget seriøs behandling og Danlåse kan klart anbefales for sin faglige ekspertise og sin hurtige udrykning.
5 stjerner med stor TAK 😀

23 juin 2021

Jeg ringede til Danlås

Jeg ringede til Danlås, med ideen om jeg skulle til at betale en hulens masse penge. Men med et par få råd over telefonen, guidede han mig til at få nøglen ud af låsen og det lykkedes. Kæmpe anbefaling herfra.

20 mai 2021

Honesty

The lock of the front door was stuck. Daniel provided me with phone support and I fixed the lock for free. He said I had a very common problem. The other smiths I contacted must have thought the same, but they all asked 2000 DKK for doing the job.

14 avril 2021