dansk.casino | Casinoer uden NemID og bonus uden indbetaling Avis

4. Bookmaker
  5. Instructeur de jeux d'argent
  6. Casino en ligne

Écrit par l'entreprise

🎰 dansk.casino – Din Guide til Online-Casinoer i Danmark. Velkommen til dansk.casino – din pålidelige kilde til information om online-casinoer i Danmark. Her finder du alt, hvad du behøver at vide om de bedste danske casinoer, betalingsmuligheder og de nyeste bonusser. 👉 Er du på jagt efter et casino uden NemID eller et casino med bonus uden indbetaling? Vi har alle de nødvendige oplysninger til dig! 🎯 Hvorfor vælge dansk.casino? Find de bedste casinoer med hurtig udbetaling, topbonusser og sikre betalingsmetoder. Vi giver dig et klart overblik over de bedste casinoer uden NemID og casinoer med bonus uden indbetaling. 🏅 Hvad vi tilbyder: ✅ Casinoer uden NemID for nem og hurtig adgang ✅ Casinoer med bonus uden indbetaling for en god start ✅ De nyeste casinoanmeldelser og tilbud ✅ De bedste betalingsmetoder som PayPal, Skrill og Neteller 💻 Populære kategorier: Casinoer uden NemID; bonus uden indbetaling; nye online casinoer; casinoer med dansk licens. 📲 Besøg de bedste online-casinoer i Danmark og spil ansvarligt! ✅

Bien

TrustScore 4 sur 5

7 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Verificering tog tre uger på dansk.casino

Jeg startede med at sætte 500 danske kroner ind den 12. oktober for at prøve nogle af deres automater, og jeg havde heldet til at ramme en ordentlig gevinst på omkring 2.300 kroner efter et par dage. Jeg var ret glad, selvfølgelig, så jeg besluttede mig for at hæve pengene tilbage til min konto. Men her begyndte problemet. Dansk.casino bad mig om at verificere mit identitet med KYC-dokumentation, hvilket jeg kunne forstå godt nok, og jeg uploadede mit pas og en utility bill den 13. oktober. Tre dage senere skrev jeg til supportteamet fordi der ikke var sket noget, og de sagde blot at de var "ved at processere" det hele uden at give mig nogen anden information. Fra den 13. oktober til den 31. oktober gik der næsten tre uger hvor intet skete, ingen email, intet svar på min henvendelse, og mit udtag hang bare i luften. Jeg havde også noget arbejde på siden, byggede en lille app faktisk, så jeg kunne ikke helt fokusere på at følge op hver dag, men alligevel blev jeg frustreret over at skulle maile dem tre gange før der kom en reaktion. Til sidst blev verificeringen godkendt, men først efter at jeg skrev en ret skarp besked, og så kunne jeg endelig få mine penge ud den 1. november. Det hele kunne være klaret på en dag eller to efter hvad jeg har hørt fra andre steder, men her blev jeg bare sat på pause uden nogen som helst kommunikation.

27 juin 2026

Réponse de dansk.casino | Casinoer uden NemID og bonus uden indbetaling

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi beklager meget, at du måtte vente så længe på resultaterne af identifikationskontrollen. Det er dog vigtigt at bemærke, at vi ikke er et onlinekasino og derfor ikke beskæftiger os med identitetskontrol (KYC), udbetalinger eller kundesupport for kasinoer. Vi er en uafhængig guide, der vurderer og sammenligner kasinoer for at hjælpe spillere med at træffe et informeret valg.

Used the site when I was comparing a…

Used the site when I was comparing a couple of online casinos. It was easier than opening ten different sites

31 mars 2026

Réponse de dansk.casino | Casinoer uden NemID og bonus uden indbetaling

Thank you for your feedback! We're glad to hear the site made it easier for you to compare online casinos without having to visit multiple pages. That's exactly what we aim for—saving you time and simplifying the process.

Klare lister over danske casinoer

10 mars 2026

Réponse de dansk.casino | Casinoer uden NemID og bonus uden indbetaling

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du sætter pris på de klare lister over danske casinoer. Det skal gøre det nemt for brugerne at få et hurtigt overblik og træffe informerede valg.

Endelig et sted

Endelig et sted, hvor info om NemID og Rofus er forståelig, og det er nemt at finde

26 février 2026

Réponse de dansk.casino | Casinoer uden NemID og bonus uden indbetaling

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes, informationen om NemID og ROFUS er let at forstå og nem at finde. Det er vigtigt for os, at alle brugere hurtigt kan få adgang til de nødvendige oplysninger.

Had a great experience here heard about…

Had a great experience here heard about it from friends and id definitely recommend it as well

19 février 2026

Réponse de dansk.casino | Casinoer uden NemID og bonus uden indbetaling

Thank you for your review! We’re glad to hear you had a great experience and that your friends recommended us. It’s wonderful to know you’d recommend us too – your support means a lot!

Hurtige transaktioner og lave indskud…

Hurtige transaktioner og lave indskud er virkelig praktisk

15 février 2026

Réponse de dansk.casino | Casinoer uden NemID og bonus uden indbetaling

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes, hurtige transaktioner og lave indskud gør platformen praktisk. Vi arbejder på at gøre det nemt og bekvemt for alle brugere at spille og overføre penge hurtigt.

Mange betalingsmuligheder samlet

20 janvier 2026

Réponse de dansk.casino | Casinoer uden NemID og bonus uden indbetaling

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du sætter pris på det brede udvalg af betalingsmuligheder samlet ét sted. Det skal gøre det nemt og bekvemt for brugerne at vælge den metode, der passer dem bedst.